Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Bedobnék a bányába 2db 570-et. (Egyelőre 1db-al próbálkozom)
Tudom hogy nem a legjobb megoldás,de nicehash-el tenném.
Driver átállitva kiszámításra, BIOS mod anno megvolt rajat, és ilyen 2-6 MH/s- T produkál. Mi lehet a baj? lolminert indítja.
Egyszer elkapta,akkor ment 27-el,de kb 2 perc után le is esett 3-ra. -
Krix
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Kb. 3 éve használtam, nem volt vele gondom.
-
aleister
veterán
Nem az RX6xxx fogja forradalmasítani a bányászatot. Pedig korábban 90-100 MHs-t jósoltak neki.

chungey9
Őszintén remélem, hogy ez EU azért bele fog abba szólni, hogy amíg az egész világ a zöld energiák térnyerését támogatja, itthon inkább megsarcolják. -
-
aleister
veterán
Ezen én is gondolkodtam anno, de egy Gold tápnak 92% körül van a hatásfoka. Napelem esetében meg külön áramkör kellene a DC-nek. Ráadásul a panelek 24V-t adnak le, szóval ott is elő kell állítani 12V, 5V, 3.3V-ot, szóval elengedtem a dolgot.
Ha jobban értenék az elektronikához, tán nekiálltam volna. -
tom120514
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Használtam de nem vagy előrébb velem, nem emlékszem már, mi volt. Működött.
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Senki?
-
aleister
veterán
1 vga-val nemigen érdemes bányászni, mert járulékosan jelentkezik mindig a rig fogyasztása is, ami konfigtól függően 45-80 watt. Arra kell figyelni, hogy minél több legyen a ténylegesen a bányászatra elégetett watt, ergo minél több legyen a hashrate egy rigen belül, ergo minél több vga legyen benne.
De egyébként a 27 nagyon kevés egy vegától.
-
zeix
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Windows-on is kipróbáltam ott 36mh/s. Az már jobb.
-
zeix
senior tag
Sziasztok!
Csak kiváncsiság képpen telepítettem egy bányász programot a gépemre, hogy mégis mit lehet kezdeni szabadidőben a gpu val.
A Cudominer programot használom egy vega 64 es gpu val.
Azt látom hogy 27 mh/s el bányászik eth-t. Ez elég gyors?
Meg azt, hogy ha megy egész nap a gép, akkor kb 1 euro-t termelne. Ezt elég karcsúnak találom.
Renderelésre használom a videókártyát már ha van project... -
Pioneer
őstag
-
Használ vagy próbálta valaki már a Metamaskot wallet/account kezelésre?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Johni5
üzenetére
password?
Itt egy hivatalos post, a linkel, pw nélkül. bitcointalk
download mega -
Johni5
őstag
Na és persze nem OFFba tolom be a Phoenix miner 5.3-at,ami támogatja az új etc dagot is.
PhoenixMiner 5.3b -
aleister
veterán
válasz
tom120514
üzenetére
Nem feltétlenül. Attól függ, hogy milyen banknál van a számla, amire utalod. Pl az OTP-vel közvetlen kapcsolatban volt a Kraken számláját vezető bank, így lófasz pénz volt a SEPA utalás. Nekem a CIB-nél volt anno folyószámlám. Ők nem voltak szerződésben a Kraken pénzintézetével, ezért közvetítő bankon keresztül ment a SEPA.
Átmentem a Coinbase-hez. Ők Revolutra összegtől függetlenül 1xx forintért kiutalnak. -
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Külföldön költöm el. Amúgy nem nagy lóvé (havi 100k), kispályás vagyok a sokrigesekhez képest.
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Nem akarom, hogy a bankkártyámra kerüljön.
-
aleister
veterán
válasz
koko52
üzenetére
Elég fura lenne, ha nem lehetne egy normális exchangeről flatot utalni.
Annyi előnye van a Coinbase-nek, hogy kb fillérekbe kerül a SEPA utalás miatt mindez. Nem emlékszem, hogy Krakenen mi volt a gond. Feltehetően a közvetítő bankok miatt náluk nagyobb volt az utalási költség. -
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Eddig úgy néz ki az egyetlen megoldás a coinbase, ahol kripto-ból fiat lesz és azt el tudom küldeni. Fiat küldést más nem támogat.
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Megnéztem a krakent. A fee tényleg nagyon jó ha átváltom euróra, de nem küldhetek és nem fizethetek vele. Akkor végül is mire jó?
-
tom120514
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Na akkor nem izgat, de jót tesz a kriptonak.
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
meglesem. -
fireman123
őstag
válasz
tom120514
üzenetére
Játék lesz, megveheted paypalon a btc-t, de onnan nem utalhatod ki, hanem csak elköltheted, de nem is a btc-t hanem annak dollár ellenértékét. [link]
Koko52: a coinbase-től csak jobb alternatíva van
, nagyon drága, egy fokkal jobb a coinbase pro, de inkább binance, kraken. -
koko52
nagyúr
[link] pay pal és btc

Én ma reggel váltottam egy részt.
-
aleister
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Kivétel, akik akkora tökével rendelkeznek, hogy 1-1 kivonással, átcsoportosítással, pár fake news terjesztéssel képesek akár egyedül is bármikor 5-30%-os mozgást elérni.

Hála égnek ők megelégszenek a hasonló manőverekkel szerzett napi x % bevétellel. Kivéve amikor felbasszák az ETH-t 1400 USD-re mesterségesen, hogy pár hétre, majd hónapra rá 150-ig essen.
De egyébként ja. Rajtuk kívül a legnagyobb külsős közgazdászok, bankárok is annyi eséllyel jósolnak kriptó árfolyamot, mint pl itt mi.
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
30-ról beszélnek optimisták, pesszimisták gyors zuhanásról mint anno.
-
koko52
nagyúr
Ma reggel gondoltam rá először 18 700nál, hogy váltani kéne BTC-t euróra. De látom ma is visszafordult. Ki mit gondol, mikor érdemes?
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Használ közületek bárki szoftveres saját walletet ETH-ra, pl. Geth, OpenEthereum?
2 év kihagyás után ahogy olvasom, történt pár hard fork az ETH-nál és sok egyéb változás is volt.
Ha jól látom a Parity is megszűnt, legalább is utoljára még UI-al használtam, először a UI-t vették külön, most pedig OpenEthereum néven fut csak konzolosan.A régi accountomhoz elég az, ha ebben az OpenEthereum kliensben importálom a 12 szavas recovery passphraset amit anno még a Parity generált account lérehozásakor?
Számít bármit is, hogy egy account mikor lett létrehozva, illetve milyen verziójú klienssel utalnék róla, azóta hány mérföldkő történt? Vagy ez mindig full visszafele kompatibilis?
-
shteer
titán
tolja még valaki Win10 alól 8+ gpu-val?
-
tom120514
őstag
HA hirdetés, jó duma
"Nagy tételben keresek bármilyen videókártyát, minimum 5 darab, felső limit nincsen!
Dobozos, doboztalan, bányász, horgász, erdész, bármilyen kártya érdekel!" -
prmcsk
addikt
válasz
szokeherceg
üzenetére
Nem oké. Asus RX570/4GB hive alatt 28mhs
-
Sziasztok!
2018 eleje óta nem követem a történéseket, de most a szépen felfelé ívelő ETH árfoylam miatt gondoltam utána nézek mi a helyzet.
ETH-val röviden mi történt az elmúlt bő 2 évben? Most még csak olvasgatok és sok az infó, de mi ez az ETH 2? Történt blockchain fork mint anno Bitcoinnál volt? Ha a 2 éves walletemről utalnék, lehet valami gond?
Az egyik wallettem szoftveres (Parity), de nem találom, hogy bárhol le lehetne tölteni a klienst a honlapjukról, csak a GitHub odalukra való hivatkozást látok. Használ bárki Parity klienst?
-
szokeherceg
tag
Sziasztok! Használ még valaki rx570 4gb ethereumra? Normális hogy leesett 18mhs-re?
-
gabi123
senior tag
Sziasztok!
5 kártyás 5500XT 8 GB riget használ esetleg valaki (akár SimpleMininggal)? Érdekelne, hogy mit lehet vele kihozni minimumra vett (undervolt) fogyasztás mellett! Mostmár kb. ugyanabban az árban van, mint az 570/580 8GB, így gondolkozok, hogy ezt vegyek-e, csak nem akarok vakon beleugrani.
Köszi előre is a tapasztalatokat!
-
koko52
nagyúr
ETH szépen hasít, 600 felett
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- EAFC 26
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

, nagyon drága, egy fokkal jobb a coinbase pro, de inkább binance, kraken.