Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Elbandi #18687 üzenetére
@Elbandi, az érmém lényege, hogy az aranyfedezet egyre nő mögötte, ezzel ad egy olyan (folyamatosan nővő) fix alapárat ami egy biztosíték arra, hogy amennyiben az érme iránti kereslet 0 lesz és nem lesz váltó ahol el lehet adni akkor is a fix alapáron bármikor "vissza lehet adni nekem", el lehet adni a dedikált minimál visszavásárlási áras piacon. A pontos válasz a kérdésedre pedig az, hogy mivel folyamatosan nő az aranyfedezet mögötte, ezért lesz változó az ár, és pl. a befektetők gondolkozhatnak úgy, hogy most bevásárolnak belőle és hónapokkal később tuti magasabb ára lesz ezért addig megtartják.
@Ati, nem ez az első magyar fejlesztésű érme, hanem a VirtualMining Coin, ezt somogyipeti fórumtárs fejlesztette, szintén nem saját maga...
@ignorant, úgy emlékszem, hogy régebben is hasonló "ignorant", lekezelő módon nyilatkoztál a hozzászólásairól. Nem tudom, hogy mikor és mivel bántottalak meg, de a legutóbbi 2 válaszod miatt nem is sajnálom, ha megtettem!
Azt gondolom, hogy itt a fórumon normális hangnemben írtam a hozzászólásaimat, tehát arra, hogy nekem volt bátorságom megcsinálni a saját érmémet úgy reagálni, hogy minek ez az értelmetlen szarság, szerintem téged minősít és nem az érmémet.
Az érmét akkor kezdtem el megcsinálni mielőtt a jelenleg is tartó scamcoin áradat bejött volna és akkor nagyon sok helyről hallottam, hogy a BTC mögött nincs semmi, akármikor beeshet az ára 0-ra, még a kormányok sem támogatják. Ebből jött az ötlet, hogy akkor térjünk vissza az arany alapú pénzhez, mert az egy biztos támasza volt bármelyik létező pénznek.
Azt persze nem tudtam belekalkulálni, hogy a 15 éves kis senkiháziak naponta fognak új csalásokkal előállni ezzel megrengetve a bizalmat az altcoin piacban, valamint azzal, hogy a hozzád hasonló "ignorant", elvakult számítógép kockáknak fingjuk sincs a pénzügyekről és arról, hogy mit jelent az arany fedezet és miért akkora nagy szó az, ha aranyfedezet van egy érme mögött. Az arany nem egy a sok fém közül, hanem egy értékmérő nemesfém ami évezredekre visszamenőleg a hatalom és a gazdagság szimbóluma volt! Az arany nem előállítható, annyi van amennyit már kibányásztunk és amennyit még ki lehet bányászni! A jelenlegi ipar felhasználás folyamán pedig folyamatosan csökken a mennyisége a világon!!! (és többek között az a tulajdonsága is nagyon nagyon fontos, hogy évezredekig megtartja formáját és mennyiségét, nem oxidálódik, nem morzsolódik szét, ahogy azt megformálják, úgy is marad!)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Napelem
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3080 , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- JBL Partybox Encore új mikrofonnal, nem Essential!
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Új JBL Boombox 3 számlával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GQ950-B - Nano IPS ATW - 3840x2160 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest