Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mesterlovesz

aktív tag

válasz ati012 #17564 üzenetére

(tudom már megint ezzel jövök) Mivel most szeretnék egy érmét indítani és nem átverősre tervezem, hanem komolyan szeretnék foglalkozni vele, már átgondoltam, hogy hosszabb távon hogyan lehetne egy érmét ismertté tenni. Persze ehhez kell egy kis elkötelezettség, meg indulótőke is, no meg nem kevés idő.

Egy érme akkor lesz széles körben elfogadott, ha a mindennapokban használni lehet. Ezt kell megoldani.

Ezért találni kell egy olyan rövidebb elosztási láncot ami lefed mondjuk egy bizonyos terméket. Legyen ez a példa kedvéért a kenyér. Szépen el kell zarándokolni a TSZ-be, a malomba, egy pékségbe és meg kell ismertetni őket az érmével, digitális pénzzel. Ezután feltételesen meg kell beszélni, hogyha lehetőség lenne ezzel az érmével fizetni az alapanyagokért akkor használnák-e ezt a módszer, ha mindegyik rábólint, akkor ezzel a lehetőséggel fel kell keresni újból mindegyik résztvevőt és felépíteni a láncot.

Figyelem, ez a modell a magyarországi sajátosságok miatt csak akkor működhet, ha egy megbízható, nagynevű cég munkatársai keresik fel a résztvevőket (partnereket). Nálunk minden az ismeretségen és a megvesztegetésen alapul, ezt már sajnos megtapasztaltam egy munkám során.

Egyébként meg egy másik módszer, ha rendezünk egy továbbképzést, ismertető előadást a digitális pénzről! Erre kell meghívót küldeni cégeknek, ismerősöknek,barátoknak.

Új hozzászólás Aktív témák