-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
#59070464 #42955 üzenetére
Nem igazán portable, mert a beállításokat ugyanúgy a home mappába fogja tárolni (ellenben a portable-nél a beállítások a program mellett vannak, így ha a pendrive-ot egy másik gépbe bedugod, akkor a beállítások meglesznek.)
A legfőbb különbség, hogy nem a /usr/bin mappában lesznek a bináris fájlok hanem az /opt mappába és a frissítéskezelő sem fogja ismerni a programot így majd a frissítéseket is neked kell telepíteni. (= letöltöd a frissebb zip fájlt és a /opt mappában lévőt fejbe vágod vele)
-
kispx
addikt
válasz
#59070464 #42947 üzenetére
> "a .zip tartalma a megfelelő helyre kerüljön"
Ebből lehet engedni?A zip tartalmát beraknám a /opt alá.
A /usr/share/applications mappába pedig csinálnék egy parancsikont neki rssowl.desktop névenA fájl tartalma pedig így néz ki:
[Desktop Entry]
Exec=/opt/rssowl/futatthato_allomany
Icon=/egy/kepfajl/ikonkent
Type=Application
Terminal=false
Name=Mit írjon ki a menuben
GenericName=ugyan_az_mint_a_name
Categories=Network -
-
válasz
#59070464 #42640 üzenetére
"Ez alapján egyértelmű lenne, hogy a 8 GB elég lesz, de ki tudja mit fogok csinálni fél és egy év múlva."
Az aláhúzott résszel az egész kérdés értelme elveszett sajnos!
Ha csak ezt vesszük alapul, már akkor is.
Nekem se érte még el a 3 gigát a normál használattal. (le/feltöltés, FF, média)
(#42641) spammer Jól mondják, sokat számít az SSD, de óriási különbséget én Win7 esetén éreztem, Linuxnál sokkal kevésbé vettem észre a különbséget, persze pörgősebb, de sokat számít az is milyen HDD-vel hasonlítjuk össze. Felraktam nemrég egy Gnobuntut a WD1003FZEX-re és alig vettem észre, hogy nem az SSD-n fut, bár az is lehet, hogy a Mint Cinmanó kissé lomha volt már az SSD-n.
-
spammer
veterán
válasz
#59070464 #42640 üzenetére
Nem az ablakkezelő fogja megenni a memóriát, hanem az, ha olyasmit csinálsz, amihez kell a sok RAM. Hiába van Openbox vagy i3, ha közben 40 Mpx-es képekkel dolgozol vagy videót vágsz. Szóval te tudod, hogy mire és hogyan fogod használni a gépet. Ha eddig 3 GB fölé nem mentél és várhatóan ezután sem fogsz, akkor nyilván elég a 8 GB. Inkább egy SSD-től lesz pörgős a rendszer (bár nekem nincs ssd-m, de ezt mondják.
).
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#59070464 #42553 üzenetére
wat
https://en.wikipedia.org/wiki/Openbox
Stable release 3.6.1 / 1 July 2015; 5 months ago -
spammer
veterán
válasz
#59070464 #41481 üzenetére
Régen nem tudta, hogy mostanra tudja-e, azt passzolom, én rtorrentet használok. Amúgy rosszul emlékeztem a hash-sel kapcsolatban, mert az átnevezés elvileg nem változtatja meg a hash-t. Viszont most kipróbáltam rtorrent alatt, hogy átneveztem, és jelezte, hogy nem az a fájl, ami be lett neki töltve.
-
lev258
veterán
válasz
#59070464 #41481 üzenetére
Állítólag a WebUI kivételével már benne van ez a funkció, bár több oldalról nézve is problémás. Ahogy az előttem szóló mondandójából is kiderül, nem triviális egy ilyen trükközés.
agy73p: Ez azért nem szokványos. Valamiért náluk úgy döntöttek, nem írnak külön klienst más rendszerre, hanem a Wine-nal való futtatást biztosítják be. Igen, valószínűleg egy kicsit többet igényel, de nem számottevően. -
Yllgrim
őstag
válasz
#59070464 #40809 üzenetére
Kali teljesen rendben levo disztro, akar pentestre akar otthoni rosszalkodasra... Amelett hogy megtanuljak vele hasznalni a toolokat egy csomo tudast fel lehet vele szedni az OS-tol kezdve, networkingen at, scripteles/programozas. Eszre sem veszik es maris egy eladhato "tudast" lehet osszekalapalni vele. Ha meg cicomazod is meg mas dolgokat is elkezdesz nyomodni, qemu/kvm meg par VM, akkor az meg ujjab piackepes tudas
Szoval egy nagyon jo kis otletnek tartom az alapfunkcioit leszamitva is
-
Penty
aktív tag
válasz
#59070464 #40746 üzenetére
Próbálj meg valami website letöltőt, ami a teljes siteot eltölti neked a gépedre. Pl. a HTTrack Website Copier, vagy valami hasonló. Ez a HTtrack ott van bent a Debian tárolóiban. Miután leszedted a gépedre az egész oldalt (több tíz GB is lehet!) utána már ki tudod könnyen másolni onnan magadnak a neked kellő háttérképeket akár parancssorból is.
-
subset
senior tag
válasz
#59070464 #40476 üzenetére
dmesg -ben nem látni v.mit ? vagy a journalctl -is nézegetheted.
Csak az egérre nem reagál ilyenkor, vagy a billentyűzetre sem ? Zsinór-nélküli egyébként ?Monitorozáshoz, hosszabb távra egy monitorix-et tennék fel, van napi/het/havi/éves nézet is. Sok mindent figyelhetsz vele és nagyon egyszerű beállítani. Érdemes a sensors és hddtemp -et is telepíteni mellé és beállítani.
Terminálból a htop-ot futtathatod.Természetesen minél több a ramod annál jobb és a swap-et is elhagyhatod....amúgy mit csinálsz 16Gb-al ?
-
kovaax
őstag
válasz
#59070464 #40442 üzenetére
Nekem is az van benne, a Squeeze kernele még nem támogatta egyáltalán, szóval backportos kernelt kellett használjak pár hónapig. Meg lehet installkor kelleni fog valami usb-n a hozzá tartozó firmware, mint pl. itt is kérte. De Realtekje válogatja, természetesen.
-
BoB
veterán
válasz
#59070464 #23851 üzenetére
Jobban utána járva: a flashplugin-nonfree csak kompatibilitási okokból maradt régebbről. Az installer az újabb.
Ha megnézed a következő parancsal:
apt-cache showpkg flashplugin-installerLáthatod hogy ezzel a csomaggal jön a flashplugin-nonfree. Úghyogy az installer-t használd.
-
Nkboy
senior tag
válasz
#59070464 #23845 üzenetére
A flashplugin-installer Adobe termék.
A flashplugin-nonfree meg elvileg Google Chrome termék.This package will download Chrome from Google, and unpack it to make the included Pepper Flash Player available for use with Chromium. The end user license agreement is available at Google.
-
-
MacCaine
őstag
válasz
#59070464 #23594 üzenetére
Mondanám az nxclient-et, de még tesztelés alatt van Androidra.
-
válasz
#59070464 #23564 üzenetére
Win alatt OK, de Linux alatt semmi értelme. A számteches eladó emlegette csak a boot időt, mint valami csodát!
(#23565) CPT.Pirk- A Kapitány itt leírja a lényeget.Egyszóval Winnek sok segédeszköz kell a gyors és biztonságos működéshez, a Linuxnak meg...elég a Linux.
-
BoB
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#59070464 #23475 üzenetére
Igen, ezek jók. A NoScirptet mondjuk nem használom, az mikor utoljára néztem, túl sok kényelmetlenséget okozott.
Plusz még ha generálle gyorsítanád a rókát, akkor írd be a webcímek helyére hogy about:config, majd ott a keresőbe írd be hogy network.http.pipelining, majd a megjelenő legfelső kulcsot váltsd át true-ba rákattintással. Ezzel több szálon fogja betölteni amit nézel.
-
elodman
aktív tag
válasz
#59070464 #23473 üzenetére
+CPT.Pirk ezekre gondolsz? Jó verziókat linkelek?
Adblock Plus 2.4.1jah, ha ez a legújabb.
meg a
Pop up blocker, disconnect, https everywhere, noscript
se árt.---------
akkor gondolom, legjobb az ext4, ha úgysem értek hozzá,
bár az inode fogyasztáson még nyomoznom kell, ez tán azt jelenti, h. több helyet foglal az adat ezen a filerendszeren, vagy
a cluster size szerü dolog NTFS-nél, (4k..16k, stb) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#59070464 #23470 üzenetére
Ez valami facebook szemét lesz, ami betölt az oldallal együtt, ha jól értem. Javaslom az Adblock plus kiegészítőt feltenni a firefoxhoz, meg ennek az element hideing helper verzióját, így könnyen ki lehet deríteni, hogy milyen scriptek töltenek be és a nemkívánatosakat ki lehet gyomlálni, már ha magától az ABP nem teszi meg.
-
Vladi
nagyúr
válasz
#59070464 #23450 üzenetére
Általában nvidia jobb, de ez se 100%. Én anno azért vettem atit, mert a nyílt driver már minden tudott amit akratam és mindig stabilabb.
(#23456) morgyi:
A 3.ra. Nincs egy kinevezett könyvtár. A felhaszánlói programok a /usr könyvtár alá kerülnek. Aztán ott van bin, meg hasonlóak. Ha tudni akarod hol vannak a fájlok, azt a csomagkezelőben meg tudod nézni. Valamelyik menüben megtalálod.
-
LógaGéza
veterán
válasz
#59070464 #23455 üzenetére
Stream nézésre
Csak annyi volt, hogy kipróbáltam anno, hogy hogyan megy és meglepően jó volt (akkor még 3.13rc5 kernellel, azóta már van Stable).
Összehasonlitásként a Brazos alapú homeszervererem csak kernelfrissités után, mindenféle driver telepitése nélkül ment a VDPAU XBMCben, és minden hardveres gyorsitás.Meg kell jegyezni, hogy a teszt amit linkeltél még a 3.11-es kernellel volt. A kernelbe a 3.12-es verzióval kerültek be az új AMD-s fejlesztések, amik fényévekkel jobbá tették a pirosak támogatottságát. Szerintem próbáld ki, nagyon megéri. De előtte tiltsd le/szedd le zárt drivert
-
-
McSzaby
őstag
válasz
#59070464 #23447 üzenetére
Szerintem nem az a kérdés, hogy miben jobb, hanem melyik elég neked... neked kell tudni mik az igényeid. Nekem egy i3 is elég otthon és most asztalinak nem i7-t, hanem ARM-t tervezek venni, mert felesleges a 100W-s fogasztású atomerőműveket megvenni, akkor ha csak kb. netezel, vagy ssh-n szexeled a nagy étert.
Ha videókat vágsz, erősen rendereled a dolgokat, jelszavakat törsz és titkosításokat fejtesz vissza, akkor i7 és egy cuki videókártya. Ha csak netezel és néha játszol, meg néha ezt-azt csinálsz, akkor meg felesleges az i7... ez csak az én véleményem.
-
törölt tag
válasz
#59070464 #23443 üzenetére
Biztos, hogy nem. Érzem a OS alatt is, hogy nincs rendben a sebesség (böngészés, Firefox). Dota 2 rémesen szaggat/lassú. W8.x alatt minden ok volt. Konfig: B75/i3-3240/7790/8GB/SSD. Mit tudok tenni? Dash Home alatt megjelent a Catalyst, tehát valami (valamelyik AMD) driver felment magától...
Fenti captcha gond megoldódott.
-
Vladi
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#59070464 #23279 üzenetére
Valamiért mindenki menne az AMD oldalára, de ez nem Windows, nem neked kell ezzel szopni. Tedd fel azt, amit felajánlott, mivel kernel és xorg függései vannak a Catalystnek. Az meg hogy nincs verzió szám, hát az meg az Ubuntu "néplinux" volta miatt van szerintem, kicsit mintha Windows lenne...
Vladi: annyira nem egyszerű. a Zárt driveren HW gyorsításhoz a vaapi-t kell használni, annak használatához fent kell lennie az xvba-video csomagnak, és pl. SMplayer esetén az mplayer-vaapi csomagnak, így válik a vaapi kimenet elérhetővé.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#59070464 #23270 üzenetére
A Dota2 fut natívan Linux alatt a steamen.
Régebben én is szórakoztam az MPCHC filtereivel, de most ott vagyok, hogy pl. SMPlayer alatt pont ugyanolyan jól megy minden, nincs szükség filterekre. Vaapi-s mplayer mellett még HW gyorsítás is van, szal minden okés. Igaz egy ideje már mpchc alatt sem filtereztem, nem érzem szükségét.Én mondjuk Firefoxot használok, mindig mindenhol. Minél kevesebb google, annál jobb.
Syl: nem, mert hibás az összehasonlítás. Windowsnál azért nem tárolunk semmi fontosat a Windows partícióján, mert az évek alatt megtanultuk, hogy megy minden a levesbe ha re-installálni kell a Windowst. Az meg sokkal gyakoribb dolog, minthogy megborulna egy disztró.
Valamint kezdőnek jobb az, ha nem visszamentett konfigokkal dolgozik, hanem új telepítésnél új konfigja van. Túl sok dolgot úgy sem kell beállítani... -
-
Vladi
nagyúr
válasz
#59070464 #23265 üzenetére
Ezt a bizonytalanságot!
Jó az! Ne görcsölj ezen. Van, hogy külön tesszük a /home-ot. Azért, hogyha másik, vagy újabb disztrót telepítünk, akkor megmaradjanak a beállítások. Ide kerülnek a felhasználói beállítások. De simán lementheted aztán majd visszamásolod, ugyan az éred el.
win alatt akkor csak filmet nézel? Ezt miért nem állítod be linux alá? Mondjuk akkor pont nem jó a partíció kiosztásod, mert nemsokára törölni kell a wint.
-
válasz
#59070464 #23265 üzenetére
[link]
Fusd át a fenti linket, ki van emelve a /home. Nem derül ki sok minden, de összességében mezei felhasználónak elég a " / " root partició, de sokan meg ajánlják a "/home"- ot is."Csak most jó? Később miért nem lehet jó?"- félreértetted, az jelenti, hogy "jó ez így"
Egyébként miért nem tudsz filmeket nézni Linuxon, minek ahhoz Win?
-
Vladi
nagyúr
válasz
#59070464 #23263 üzenetére
Jó az így most.
A / az a gyökér. Innen indul a fájlrendszered. Ezt mindenképpen meg kell adni. swapot én 4 gigiánál se használok.a win nem ismeri az ext fájlrendszereket, de azt látja, hogy van ott egy partíció. A total commanderhez van valami plugin, azzal látod, de nem feltétlenül kell.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#59070464 #23243 üzenetére
Mielőtt telepítesz, javaslom a secure boot és a fastboot opciók letiltását a biosban (ha újabb, UEFI-s az alaplap), valamint a fájlrendszerből is jobban jársz, ha a hagyományos, nem GPT-s fájlrendszert választod. Így egy tonna szopástól mented meg magad. - már ha a Win8 használatát nem vesszük annak.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Mátyás király!
Inkább a win a kérdés. Hogy mennyit tud beosztani. A többi elég a linuxnak, 10 Gigával már teljesen jó vagy.
Ökörszabály szerint előbb a win utána linux. Mert a linux figyelembe veszi, hogy van másik os, és alkalmazkodik hozzá. Rendszerbetöltő pl.12.04 hosszan támogatott. 3 év. Inkább a stabilitás a célja.
A többit frissítened kell majd, ha lesz új kiadás. Ez mindig bug lehetőség. Inkább a hosszan támogatottat válaszd.
Pontosan nem tudom, hogy miylen támogatást adnak hozzá, ennyire azért nem üzeleti a szemlélet. Egy centosnél például napra pontosan tudod, hogy meddig kapsz hardver támogatást, új böngészőt, mikortól csak biztonsági frissítést.Jah ssd: link
-
válasz
Először mindig Windows-t telepítünk és csak utána Linuxot. Ha nem akarod Magad nagyon szivatni, akkor a gépet átállítod BIOS-módra, a Secure Boot opciót pedig kikapcsolod.
Ubuntu alá tehetsz ext4-et, de nézz körül itt a fórumon, hogyan kell SSD-vel használni - minden megvan itt vhol leírva, csak keresni kell. /-nek ha adsz 15 gigát, az sokáig elég lehet, swap area attól függ, mennyi memóriád van (4 giga fölött sokan nem használnak swapot), többi mehet a /home-nak.
Ubuntuból 12.04, ez egyértelmű. A 9 hónap support nem a telepítéstől számít, hanem a kiadástól, tehát július végéig tart - ezután nem lesznek frissítések a rendszerhez és arra sincs garancia, hogy a repository-k megmaradnak.
-
ViZion
félisten
válasz
#59070464 #18955 üzenetére
A memtest nem stabilitást tesztel, bár OC -tól is hibázhat. Ez arra van, h a ramot megtölti adattal (írja milyen művelet van soron) és ha hiba van, akkor az 99% hogy kuka. Stabilitásra LinX, Prime95, IBT. A teljes terheléshez ezek mellé egy gyenge furmark és már olvadnak is a nyákok
Hogy kinek mi a stabil, az is már vallási kérdés, nekem 1 óra Prime blend, vagy small FFT és 20 kör very high LinX vagy IBT már elég. Van olyan, aki munkában 5-8 órát rendereltet a géppel, természetesen oda legalább ennyit Prime stabilnak kell lennie... 4 óra 55 perc után sem elfogadható a hiba. Viszont átlag user nem fogja órákig 100%-on tekerni a procit és a ramokat.
Jah, konkrétabban a Prime 95 blend test az, ami ramot, cache-t és CPU-t is terhel. Viszont pl. FX procinál még tuning nélkül is néha hibát talál és 1-2 worker stop van... miközben LinX-et futtatná a világ végéig.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#59070464 #18874 üzenetére
Nem is mondtam, hogy használd a HW-s gyorsítást csak arra utaltam, hogy az Ati driver állapota (vagy a nyílt driveré, ha nem raktál fel kézzel drivert Ubuntun) az befolyásolja a videó lejátszást is. Jellemzően a gyári driver olyan amilyen, a nyílt meg szolgáltatások és azok megvalósítása terén le van maradva.
Amit mondani akartam, az az, hogy pl. SMPlayerben nagyon könnyen lehet paraméterezni a használni kívánt szűrőket, az ffmpeg tud mindent.
Én mondjuk ennyire nagy tv-t nem használok (ide be sem férne
), de egy 32"-os TV-t használok egyben monitornak is.
Sub-ZeRo: sajnos a népesszerűség nem függ össze a minőséggel az első 1-2 legnépszerűbb disztró esetében. Ezért nem szoktam javasolni kezdőknek se az Ubuntut, se a Mintet, különös tekintettel a nem LTS verziókat.
Ha Debian vonalat szeretnéd megismerni és esetleg tanulni is valamit, akkor tegyél fel egy Debian 7-et, az beton stabil. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#59070464 #18872 üzenetére
Itt SMPlayert használok, az élmény kb. azonos az mpc-hc alattival, itt is jól megy az UVD-s hardveres lejátszás. Korlátot inkább az Ati driver milyensége okoz, mert az nem éri el minőségben a Windowsos megfelelőjét.
Nálad ott milyen kártya volt használva? Zárt, vagy nyílt driverrel használtad? VLC-ben érdemes legalább a videó kimenetet beállítani rendesen. Amúgy maga az Ubuntu is lehetett a gondok forrása, Debian vonalon valami nem százas videó lejátszás terén...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#59070464 #18870 üzenetére
Ezt a nem jó a képminőség dolgot erősen kétlem. Viszont ha nem vagy elégedett a film képminőségével, akkor ott vannak a GPU-s shaderek, mint mpchc alatt a denoise és a Complex Sharpen.
Még nem próbáltam, de elvileg ilyesmi módon rá lehet venni mplayert, hogy a video out használjon sghadereket Linux alatt:
vo=vdpau:deint=4:chroma-deint:pullup:colorspace=0:denoise=1:sharpen=0.7 - csak egy példa, amit gyorsan a google kidobott.
-
pushalias
addikt
válasz
#59070464 #18859 üzenetére
„Kalibrált a monitorom, az ICC profilt csak simán hozzáadom a monitoromhoz és az mindig betölt automatikusan. A Windows erre is buta volt, biztos nem én voltam a nerd, mindent úgy csináltam ahogy Oázisos srácok leírták (Windows hülyeség)”
Örülök a sikerélményednek, és nagyon hosszú és problémamentes Linux használatot kívánok neked!
Másrészt a Windowsnak elég régóta része a színprofil, és ha jó helyen keresed, fél perc beállítani. Vigyázat! Én is hallottam már kivételről, de az nem véletlenül volt kivétel, és a monitor elkamatyolt drivere volt a ludas. A hardvergyártók amúgy is a felhasználói problémák elképesztően nagy százalékáért felelősek, amiért persze mindenki a a Microsoftot köpködi, holott túl sokat nem tehetnek arról, hogy mondjuk egy Samsung(!) képtelen teszem azt egy full HD monitorhoz tisztességes W7-es drivert előállítani, amivel valóban lehetne full HD használni azt a riherongy terméket, ha már az van odaírva a manuáljában. Nem kicsit felháborító, amikor a Windows nyilván tudná kezelni a full HD-t, a videokártya szintén lenne képes rá, és mégsem tudod rendeltetésszerűen használni a monitorodat, vagy jó esetben valami román oldalról tudsz bányászni egy hekkelt drivert hozzá, amivel pár órás munkával sikerül kiverni belőle, amit kutya kötelessége lenne teljesíteni. És ilyenkor az egyszeri felhasználó nem a ténylegesen vétes Samsungot kívánja a pokolba hanem találd ki, hogy kit.
HTPC-re azt hiszem, már más is írta, hogy annak megoldások. Egy a sok közül az XBMC (tippelj, honnan van a rövidítésben az XB
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged