Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Agyébként tettem 2 próbát nem Arch vonalon is, mert az USB3.0-és winyós problémám újra előjött, de erről majd később kérdezek. Igazából sajnos ez egy bug lesz úgy tűnik, de ezt majd jövőhéten teszem fel.
Szal a lényeg, hogy próbáltam Linux Mint Cinnamon-t, meg Ubuntut is, de jaj...Ubuntut hagyjuk. Nekem az nagyon casual, meg amúgyis. Linux Mint Cinnamon megy gyakorlatilag jó is lehetne, ha Windowsról akarnék úgy áttérni, hogy szinte semmit se vegyek észre, csak működjön. Na de hát nem ilyen vagyok. Nekem kell a rolling update, meg hogy időnként kicsit mókolhassam. Androidos telóimat se bírom ki, hogy ne variáljam. Hol LineageOS, hogy AOSP Extended, hol PXE rom, most épp Treble kompatibilis Nitrogen OS van rajta. Emlékszem mikor Dave hatására áttértem végleg Linuxra, akkro hogy fostam, hogy hogyan fog működni az adb parancsok, meg fastboot Linux alatt, közben sokkal jobb, gyorsabban működik, mint Windows alatt

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

CPT.Pirk