Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Slownz #58062 üzenetére

Super! Tudtam én, hogy összejön. :C Szerencsére a felmerült kérdéseidre is született válasz, míg vételezni voltam. Amúgy be tudtad határolni, mi volt a szükséges megoldás, hogy működjön a telepítés?

A live mód az teljesen hardverfüggő is lehet, mert míg ebben a módban kizárólag memóriából fut*, addig telepítve a meghajtóról, ami viszont már nem mindegy, hogy 5400-as HDD vagy egy akármilyen SSD.
    Sokan meglepődnek, hogy telepített rendszeren nincs rajta, ami live alatt megvolt, vannak ilyen furcsaságok is, nem tudom mitől függ, hogy egyes programokat nem rak fel a rendszer, ami máshol default.

Deepin.....ennek még live módja sincs valóban, ez hátrány, mert nem lehet kipróbálni. Egyébként mit telepítettél pontosan?

inxi -SG kimenet terminalból

*én úgy kaptam a laptopot, hogy nem volt benne meghajtó és csak live-ból ment

(#58066) King Unique

Mint a példa mutatja, ebben az esetben is ez segített, ezek szerint a Linux egy elavult rendszer. :D
    A WinX meg modern, mert megjelenésekor az Ubuntu 6 évvel azelőtti vízuáljait alkalmazta.
    Nekem megfelel ez az elavult Linux is. Te csak kínozd magad. ;]

Új hozzászólás Aktív témák