- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meci77
tag
válasz
joiner007 #70843 üzenetére
+1. Én is pont ebben a cipőben járok, használok -többek között- egy 42LT75-ZA tv-t, 2008-as gyártású, tökéletesen működik (ja, és még a távirányítója is hibátlan). Cserélni szeretném, de nem tudom hogy mire? Sajnos sincs USB port.
(több tv-t is használunk, ez a hálóban lakik). Persze nem éget a dolog.
Az az igazság, hogy ez előtt volt egy másik 42-es, egy 42LC2RR. Ez egy valódi duplatuneres tv volt. 1-2 évig volt meg, csak hát az elpusztult egy kicsit, de ezt most hagyjuk...Na az, ha most lehetne kapni olyat, persze USB aljzattal és legalább egy FHD felbontással, akkor vennék egyet.
-
meci77
tag
válasz
Findzs #70798 üzenetére
Szia!
Az an-mr600-as esetleg hasonló árban lenne, nekem nagyon bejött, persze nem tudom hogy a tiedhez jó lenne-e, illetve dongle is kell hozzá valószínűleg(nem tudom, hogy a távirányítóhoz adnak-e, szerintem nem).
Esetleg ha böngésznél is, akkor a K400, vagy a K400plus. Eesetleg a rapoo E6700 jó lehet hozzá, erről nincs infóm, és persze drágább is. Nekem az LG ügyfélszolgálat azt mondta a minap, hogy a K400-zal minden tv-jüket tudták használni. A gyári LG USB dongle pedig horror áron, 10ezer körül van... Szerintem ennyiért nem éri meg ha külön adják. -
meci77
tag
válasz
nelsonmanian #70772 üzenetére
Szia!
Nem feltétlenül lesz gond, csak jó tisztában lenni a dolgokkal, mert mindig az "azt hittem"-ekből van a baj.
(#70769) Turbobacsi:
Jó kis cuccnak tűnik, és nem foglal sok helyet.üdv.
-
meci77
tag
válasz
nelsonmanian #70762 üzenetére
Szia!
Tv-nél nem tudom, hogy van a dolog, de egy Note4-et vettem (a mm-ban), kifejezetten olyan helyet kerestem, ahol gyári garanciajegyet adnak, magyar nyelvűt. Csak így lehet regisztráltatni, és csak akkor él a kiterjesztett garancia is. A másik megoldásnál (kiskereskedőnél, azaz nem gyártó által megjelölt viszonteladónál) egy meghibásodás esetén a kereskedőnél kell leadni a terméket (a tv-t nem tudom hogy el viszik-e), és ő javítja(akarom mondani javíttatja
) meg. Persze azt Te nem fogod tudni ellenőrizni, hogy mit csináltak a készülékeddel. Ha már ilyen komoly dolgot vesz az ember, nem szeretné, ha nem a márkaszerviz nyúlna bele... (a telefonnál még az is benne volt a pakliban, hogy nincsenek gyári tartozékok, doboz, használati, hasonlók...)
Remélem tudtam valamelyest segíteni. Keresd meg és olvasd el a gar. feltételeket. Ezután olvasd el máshol is, (pl. komolyabb helyeken,) és képbe fogsz kerülni. (LG honlapon is tudsz érdeklődni, szívesen segítenek)üdv.
-
meci77
tag
válasz
Turbobacsi #70744 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, ez sajnos így igaz!
Az lett a megoldás, hogy a tv saját böngészőjében kell megnyitni a youtube-ot, vagy éppen a google maps-ot. Ilyenkor már jól használható a billentyűzet. Így már mindenképpen maradni fog a cucc. Sok esetben a távirányítót is kiváltja, és ez jó.Viszont érthetetlen trehányság az LG részéről, hogy a gyorsmenüben(YT és Gmaps) ez nem működik. Nonszensz. Aki ezt jóváhagyta így, arra kárhoztatnám, hogy a magic remote-tal kelljen keresnie a youtube-on. Amúgy ez a magic remote eszméletlenül jó, súlyelosztása remek, a görgető tökéletes, minden kézre áll rajta. Ilyen jó és hasznos távirányítót még nem használtam. De kifejezetten bosszantó a használata a billentyűzethez képest(szövegbevitelre). Ma már szerintem alap lenne, hogy ez működjön.
Amúgy milyen billentyűt használsz? Mert egy rapoo e6700-at vagy e2700-at tervezek venni (egy 55LW650S tv-hez) hátha tudsz mondani pár pozitív szót róla.
üdv.
-
meci77
tag
Sziasztok!
Adott egy LG 65UF950V. Vásároltunk hozzá egy K400 plus-t, magyar kiosztásút.
Az alábbi gond van vele, Kérlek segítsetek:
A youtube keresőben és a google maps keresőjében nem tudom használni, csak a számokat hajlandó beírni. A nyilakkal lehet/kell navigálni+enter, ha be akarsz írni valamit. Ez hogy a túróba lehet?Hát erre lett véve, hogy ne kelljen a magic remote-tal szarozni... Amúgy a keresőjében van kurzor is, ott jól is működik, oda lehet írni rendesen. De csak ott.
Remélem tudtok segíteni.Esetleg visszaviszem a cuccot, de ha másik típusoknál is ezt produkálja (rapoo, microsoft), akkor nem tudom mi legyen...
üdv
-
meci77
tag
Sziasztok!
Tv váltás-csere miatt szeretnék segítséget kérni.
Nem létkérdés a csere, és a mostani is jó, de jó lenne előrébb lépni.
(jelenlegi tv LG 55LW650S)Kritériumok:
OLED, 55" UHD felbontás. A kiszemelt alany: LG 55EG920V.A kérdésem az lenne, hogy az alábbi típusokkal összehasonlítva érdemes-e esetleg egy másik modellt választani, esetleg kicsit többért, na persze nem dupla áron.
LG 55EF950V, LG 55EG960V, LG 55EF9509, LG 55EG9609.
Mik a lényegi különbségek? Megéri a felárat, amivel esetleg többet tudnak?
Elöre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest