- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Nekem wdr3600, router a másik szobában, wifin megy a kapcsolat, hdd a routerre dugva, minidlna+vargalex féle fw, és eddig minden ment akadásmentesen, 25gb-s film is, tekerés is rendben van.
Semmi nas vagy pc nincs beiktatva, filmek pedig a csatlakoztatott hddre töltődnek le egyből.Még szoknom kell, hogy nem lehet hangsávot váltani.
-
huncutka1029
addikt
Lehet, hogy a router beállításaival tudsz finomítani az "akadásokon" nem biztos, hogy szoft hiba
Az én javított 5500-asomon is ez a 6.x.x szoft van, ded nekem nem akad DLNA-n.
Én még mindig a NERO media home 4-et használom kliensként, ez vált be, próbáltam Plexet, xbmc-t és még párat, wmp classicon keresztül is. de végül visszaálltam erre.Sőt most játszadoztam el egy régi omnia 2 -vel is, wifin ráküldtem az otthoni hálózatra, és a TV automatikusan dlna módma kapcsol amint a neron keresztül a telefontól kérést kap, még párosítani sem kell.
mp 4, videólk, képek zenék, minden megy. -
huncutka1029
addikt
Szia,
Gondolom a 6.x.x verzió van fent. Na ezért nem megy a gyári visszaállítás. Letiltották.
van downgrade, visszaolvasol, még a szükséges szoftok is linkelve vannak.FUSO: sok reményt nem érdemes hozzá fűzni, gyengus a hardwer hozzá állítólag.
Még az LM sorozatnál is sokan panaszkodnak, hogy nem műxik rendesen. Ráadásul ott is késett vagy 1,5 hónapot a bevezetés.
LW re meg november óta nem jött ki új frissítésElőzmények törlése:
Home --> böngésző kezdőlap--> jobb felső ikon előzmények rákattintasz, majd piros gomb--> megerősítést kér, és töröl.
-
OldMike
őstag
A Home gombbal feljön az a képernyő, ahol el lehet érni a Smartshare funkciót. Ebben a Beállítások gombot megnyomva lehet kiválasztani a legutóbb nézett tartalmak törlését (meg az újonnan hozzáadottakat is).
Egyébként meg a bemeneti listában egy eszköz kiválasztásakor is van egy Opció gomb (jobbra lent, olyan mint a távirányító piros, egy pontos gombja), az is adja a fenti lehetőséget.
Nekem akkor segített, amikor több filmből néztem meg rövid részleteket, egymásután (DLNA), és egy idő után elkezdett akadozni a lejátszás. Nem vagyok szakértő, nem tudom, hogy valóban az segített-e, de utána nem akadozott. -
huncutka1029
addikt
nem mindegy milyen módon csatlakozol a routerhez, wi-fi vel eleve lassabb, utp kábellel, is akadhat, ha G-s routered, van, mert azon max 54mb/s az átviteli sebesség, ez mondjuk egy jó 10 méteres kábellel már gyengus a full hd, vagy 3D blueray tartalom folyamatos átviteléhez, mert a tv korlátozott memóriája nem teszi lehetővé az olyan szintű pufferelést, mint egy pc-n.
Ezen a downgrade sem biztos hogy segít! -
kmarci25
veterán
Hsz #20731
huncutka1029
mint azt már sokszor írtuk, nem minden típust szeret illetve kezel a tv.
Egy másik tipussal kellene megpróbálni. lehet, hogy indulásnál a vinyó áramfelvétele nagyobb, mnit amit a tv portja ad, így nem pörög fel időben a hdd? ezért a tv úgy érzékeli nincs csatlakoztatva....Hsz #20735
BloodRay
Ilyesmi lesz a gond.Konklúzió: szerintem nem neked válaszolt a kolléga.
-
pigster
senior tag
Nekem a legfrissebb flash van, meg a legfrissebb böngésző, a dts formátumot is tudja, sőt emailezni is tudok, meg van egy csomó normális játék, meg tudom irányítani wireless billentyűzetről!
Persze ez nem a tv, hanem a laptop, amit rákötöttem a buta tv-re, ami csak idegeskedésre való. -
Márton
nagyúr
8 nap: ELÁLLÁS!
Tehát nem SÉRÜLT a termék, márpedig ez most az.
Hogy bizonyítja be, hogy már olyan volt?
Sajnos ezt futár előtt kellett volna kinyitni, persze tudom, hogy
nem életszerű, hogy majd megvárja amíg végignézed a tv felületét.Hol a sérülés, milyen jellegű?
(ha ez vígasztal: te legalább kaptál valamit, én egy üres dobozt kaptam, 3D kamera helyett Ausztriából!)
-
huncutka1029
addikt
-
mjoy
csendes tag
Egy kedves forumtársunk segitett.
Van egy hang file. Egy rövid kis hangocska.
Ezt átraktam a mobil telefonra.A mobiltelefon fülhalgató kimenetére (3.5 jack)
rákötöttem egy távirányitóbol kiszerelt ledet .
A hangocska lejátszásakor elöjön a szerviz menü,kéri a kodot .
Hogyha meg tudod oldani a ledet,akkor átküldöm a hangot és hogy pontosan mit irj át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest