- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
huncutka1029 #60109 üzenetére
Még egy kérdés
Olvastam az összefoglalóba hogy EU piacra szánt készüléknek kell lennie ennyi megkötés van. Ha meg veszem a tv-t hol tudom megnézni hogy EU piacra szánt vagy sem? ha beregisztrálom az LG oldalára és engedi akkor minden ok?
-
vargalex
félisten
válasz
huncutka1029 #58693 üzenetére
Szia!
Az rtlmost.hu már egy jó ideje html5-ön megy Silverlight helyett, úgyhogy szerintem azért megy és az OS-ben továbbra sincs Silverlight támogatás.
-
norrberth
addikt
válasz
huncutka1029 #60109 üzenetére
Értem, köszönöm szépen.
-
csab2
veterán
válasz
huncutka1029 #60059 üzenetére
Az emagon nagyon jó árban van most ez a TV. 199 990 forint. Ennyiért megvenném. -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #60086 üzenetére
Köszi de ennyire 40 év után nem vagyok tudatlan.nekem már 1969-ben, MK21 magnóm volt.Ha a számra jól emlékezek.
Ha vissza olvasod akkor írtam, hogy át állítottam, de fentebb láthatod a megoldást. -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #60064 üzenetére
1: Bepattant teljesen a jack a füles aljzatba?- be tökig és kijelezte a gép és magától átkapcsolt.
2: a digitális hang kiment nincs átállítva- Nékem nincs PCM csak
MPEG,
Dolb Dig,
Dol Dig plussz,
HE-AAC
Automatikus.
Mindet végig kapcsolgattam bedugott fejhallgatóval.
3: a hang mono, és a dual mono beállításnál pl L+L- ilyet nem találok.De most látom, hogy bármelyik kimenetre állítom Pl TV. vagy Optika a sugó kép amikor ráviszem a kurzórt akkor mindig ez a kép fogad.Valami nem stimmel.
-
L4D1K
őstag
válasz
huncutka1029 #60069 üzenetére
Én sírni is fogok. Apámat megvette a sok reklám kilóra, okostv/3D/wifi > képminőség. Mondtam neki hogy ekkora méretben 300 alatt nem fog jó képet kapni. De ő pénze, nagy tv-t akar, okosat, sok D-t meg vékonyat, kevés fogyasztással, Mindezt persze olcsón.
-
Kasya
nagyúr
válasz
huncutka1029 #60066 üzenetére
Akkor ez lesz, koszi!
Kozben benezve Samu topikba latom, hogy a fenti tipus nagy esellyel rossz panellel jon ki es homalyositja a kepet.
-
ferrike
csendes tag
válasz
huncutka1029 #60053 üzenetére
Köszönöm!
A sztereo elég azon a helyen.
Akkor nagyon nincs más utam..
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
huncutka1029 #60042 üzenetére
és milyen igaz már
-
Gyuszopapa
csendes tag
válasz
huncutka1029 #60030 üzenetére
Benne van a kártya a CI modullal.De akkor is megkeresi a csatornákat ha kiveszem?
-
yvsmad
őstag
válasz
huncutka1029 #60012 üzenetére
Igen, a WebOS 1-en is így működik.
-
aram01
nagyúr
válasz
huncutka1029 #59978 üzenetére
Milyen oledet? van linked?
-
aram01
nagyúr
válasz
huncutka1029 #59976 üzenetére
Köszönöm az infót, és örülök hogy bevált a holmi, lassan már kezdem bánni hogy csak FHD-t vettem, bár már szemezgetek egyel:[link], csak nincs pofám megvenni (még egy fél éves sincs a tv-m)
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59963 üzenetére
Én már hetekkel ezelőtt irtam, hogy kétfelé kell particionálni a winyót.
Nálam 750gb= 250+500 durván.
250 bőven elég a felvételre meg a idő megállításhoz.
500 meg a saját filmjeimnek. -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #59830 üzenetére
Nem-nem, nálam nem így van a menü. Kép igazítása, ahol Speciális beállítások meg Képopciók is van. Egész más mint a tiéd. Neki NetCast van, ezért írtam, hogy valami hasonló helyen keresse.
-
KOHO
senior tag
válasz
huncutka1029 #59827 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, ha hazamegyek akkor megpróbálom!
-
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #59807 üzenetére
Helló!
Ma reggel sikerült elérnem az LG care centert. Hát szerintem nem igazán értették a problémámat. Állításuk szerint a 3-as HDMI port ami a 10bit-es szó szerint írva a"legbutább" port, holott az LG kézikönyv szerint ezt ajánlják a leginkább a 4K tartalmak megjelenítésére.... és hát ugye csak ennél a portnál dobja fel a tv h HDMI verzió nem egyezik és kapcsoljam ki az UHD Deep Coolort mert valószínűleg nem fog megfelelően működni. Ebben az esetben van is lehetőségem a tv menüjében ki-be kapcsolni.
Ezután megkérdeztem h a többi portnál ez a hibaüzenet nem jelenik meg, de a tv beállításaiban az UHD Deep Color funkció be van kacsolva de inaktív a fül és állítani sem tudom ekkor állításuk szerint aktív és működik ez a funkció.
Szóval akkor használom az ARC-n keresztül aztán valójában meg vagy működik az UHD Deep Color vagy nem.
Másik kérdésem, hogy véleményetek szerint a játékkonzolt melyik bemenetre érdemes rákötni vagy a max 1080p konzol kimenete miatt teljesen mindegy?
Köszönöm!
-
Mickey23
csendes tag
válasz
huncutka1029 #59388 üzenetére
Sziasztok,
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy megszerkesztettem a listát a Chansort progival, majd visszatöltöttem a tv-re, újra is indította magát, viszont utána van a listában olyan adó amit én nem is raktam bele, illetve egy csomóra azt írja ki, hogy nincs jel, főleg a HD adókra ez miért van?
Pedig ami nem kellett az összeset hide-ra raktam. A tv típusa lg47lb730v és a szolgáltató pedig digi műhold digicammel.Köszi előre is.
-
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #59807 üzenetére
Oké, értem és köszi! Holnap írok nekik!
-
válasz
huncutka1029 #59791 üzenetére
ilyen felhősödéseket előhozni már tehetség kell
-
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #59804 üzenetére
Helló!
Nekem 4 hdmi bementem van, ahogy fentebb is írtam, mind a 4 fölé van írva: HDMI (4K@60Hz)DVI IN sorban meg így jőnnek: 1: HDCP2.2, 2: ARC, 3: (10BIT), 4: (MHL). A kézikönyv ebből a 3.-at ajánlja->10bit. Ha ezen keresztül kötöm össze akkor jön a hibaüzenet. A maradék 3hdmi esetén nem ír ki UHD DeepColor hibát a tv. De ezen 3 esetén a tv settingsébe fakó szürke a UHD Deepcolor: Be felirat tehát nem engedi állítani.
Az LG BP740 meg egy síma Blu Ray lejátszó ami jelenleg az LG-nél kapható legjobb ami tud felskálázni és 2160p-ben továbbitani a jelet és támogatja a DeepColort.
A kábel meg nem hinném, hogy gagyi. Suttyóság lenne egy felsőbb kategóriás 4K tv esetén meg szintén felsőkategóriás BD lejátszó esetén 1000ft-is hdmi kábelt venni és ezen sporolni. Én nem ebbe a kategóriába tartozom...
A kábel specifikációja:
Hdmi 2.0 cables you will be able to play movies with 2160p at 60Hz. 3D movies can be played with 1080p at 48Hz.
Bitrate is increasing from 8,16 GBit/s to 14,4 GBit/s in comparison to hdmi 1.4 cables.
This professional high-end hdmi cable with 4K/3D/Full HD and ethernet provides a perfect and lossfree broadcast of high-definition signals.
High-Quality-type, hdmi-version 2.0, high-speed with EthernetKöszi!
-
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #59800 üzenetére
Helló, értem és köszi! A problémám, h a kifejezetten 4K-s motyókra a kézikönyv a 3-as bementet a 10bitest ajánlja, de ekkor ha bekapcsolom a blue ray-t azt irja ki a tv h nem támogatott hdmi verzio kapcsoljam ki az UHD DeepColort, de a tv is támogatja meg a BP740-es blue ray is, a hdmi kábel új 4k-s 3D-s ethernettel, high speed 14,4GBit/s és támogatja az UHD DeepColort. Ekkor a tv settingsébe ki be tudom kapcsolni a Deepcolort, de ha a többi bemenetre teszem ekkor nincs hiba de viszont a tv settingsébe be van kapcsolva deepcolor de inaktiv és halvány nem lehet rámenni, rákattintani...
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59785 üzenetére
Na meg tiszta napsütésben is.
Csak azt nem értem, hogy pontosan mit is értetek felhősödésen?
-
dokee78
félisten
válasz
huncutka1029 #59785 üzenetére
Samsungokra nem jellemző a felhősödés?
-
nrbi001
senior tag
válasz
huncutka1029 #59701 üzenetére
szia!
Hangkimenet : ez a külső hangszóró /hdmi arc-ra van beállítva -- ide is van összekapcsolva a házimozi
dititális tv hangbeállítás opciói : automatikusra van beállítva, kikapcsolási lehetőség nincs csak : MPEG, dolby digital, dolby digital plus , he-aac-, és az automata.optikaival egyszerűen nem tudtam elérni h egyszerre ki be kapcsoljon
a házimozin vajon melyik opciót kapcsoljam be? ( input ) én az auxra gondolok v a tv audióra de olyan csend van h csak na
----------------------
egyszerre az optikai kábellel és a hdmivel megy a be ki kapcsolás , hang is van , viszont külön külön vagy hang nincs vagy az optikaival nem kapcsol ki be -
nrbi001
senior tag
válasz
huncutka1029 #59685 üzenetére
Szuper, sikerült beállítani. Viszont a tv-vel együtt be - ki kapcsolás funkció nem megy . Pedig piros matricával rajta van a simplink funkció jelezve , és a tvn is be van állítva. Valami ötlet?
-
válasz
huncutka1029 #59662 üzenetére
Koszi -
yvsmad
őstag
válasz
huncutka1029 #59676 üzenetére
Ha tudja, az benne van a használatijában, az átállítás a rendeltetésszerű használat része, semmi köze a garihoz.
-
bj13
tag
válasz
huncutka1029 #59669 üzenetére
Árnyékolást?
Már tettem elé ragasztót, próbáltam használt, gyengébb elemmel ... -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59664 üzenetére
Eddig se ment csak 3.1 mert az asszony nem bírta, sok volt neki zengett a ház.Nekem is elég volna, megvárom az átalakítót mert az új Tv-nél csak a tv adásnál szól a cucc a scarton, hdmi-n keresztül már zug a traktor-szánt az eke effektus jön ki.
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59662 üzenetére
Hát nekem van még egy régi ORION HT-520 5.1 erősítő szettem,(5x20+1x50 kimenettel) csak még nem megoldott az összekötése a tv-vel 5.1-be. Eddig a scart-on vettem le a hangot a régi tv-nél. Rendeltem olyan átalakítót amiről beszéltetek, de csak 2.0 .
-
ZeroCool1984
újonc
válasz
huncutka1029 #59660 üzenetére
kösziiii
-
válasz
huncutka1029 #59654 üzenetére
És a vélemény? Az lemaradt
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
huncutka1029 #59654 üzenetére
Köszi!
wow ez a NB3531A elég jónak tűnik.
-
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #59564 üzenetére
Hmm,
korábban írtam, hogy eltünt a menüből a csatorna usb-re mentés opcióm UF8517
most válaszolt az LG care center,
Azt mondják, tudnak a problémáról, sajna valóban eltünt pár modellről ez az opció.
Kérik hogy adjam meg a tv FW verzióját, és sorozatszámát.És kaptam egy technikusuk emailes elérhetőségét, aki segíteni fog megoldást keresni.
Ez azért pozitív a részükről. -
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #59600 üzenetére
Helló!
Tudtommal MO.-n vásárolható UB850-ből 49-55-60"-os méretben volt elérhető, szerintem más méretben nem is gyártották.
-
Lacces
őstag
válasz
huncutka1029 #59593 üzenetére
Köszi. Hazaüzentem, meglátjuk milyen lesz az eredmény
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
huncutka1029 #59593 üzenetére
+999 az a true dolog képes a legjobb filmből - Avatar, akár - barátok közt feelinget adni a képnek
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #59564 üzenetére
"Ha az előbbi példában szereplő 114-est a 4re dobom, akkor a 4-en lévő régi csatornát az 5-re tolja. Így elérhető mindaz, amit a chanshortban csináltunk. "
Így megy ez webOs1-nél is, de leginkább a műholdas rendezés a nyűgösebb. 800+, (vagy a hozzáértőbbeknél transzponder szelektálással, és kézi hangolással elérhető kb 250 csatornánál) már sokkal gyorsabb a ChanSort-os rendezés. -
LeventeV
senior tag
válasz
huncutka1029 #59549 üzenetére
Köszi szépen. Átnézem még a topikot. Nagyon sokat segítettél. Respect
-
válasz
huncutka1029 #59550 üzenetére
Ott annyit látok, h:
55LB630V - 2014 - LED / közép kat. / FullHD (DVB-T / T2 / C / S / S2)
49LF630V - 2015 - Direct LED / közép kat. / FullHD Smart TV (WebOS), 500Hz MCI, Wifi, DVB-S2Ebből sajnos nem tudom megmondani, h melyiknek jobb a "képe"
-
válasz
huncutka1029 #59546 üzenetére
HÁt ez az. Én is a nagyobbat szeretném - mert az mindig jobb
de a 2015ös modell azért mégis csak 1 évvel újabb. De mi a különbség köztük vajon?
-
LeventeV
senior tag
válasz
huncutka1029 #59545 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt.
Ugy, hogy konzolhoz ajanlod, mar batrabban allok az LG-hez.
Az alacsonyabb, 5-os szeriakrol mi a velemenyed?
Gondolok itt a tavalyi, vagy azeloti modellekre: LN575S, LB561V, LB5800? -
LeventeV
senior tag
válasz
huncutka1029 #59541 üzenetére
Es mik azok a gyerekbetegsegek?
LG LN575S-rol tudsz mondani valamit?
Hogy ne csak kerdezoskodjek itt ossze-vissza, szeretnek venni egy TV-t.
Jelenleg egy Samsung 32C530-as modellt nyuzok, amit le akarok cserelni, azonban 100e Ft-nal tobbet nem szeretnek erre aldozni. Ennek megfeleloen az olyan extrak mint a 3D es a Smart nem erdekelnek.Mivel hasznalok egy LG IPS237L-BN monitort is, ezert nagyon megtetszett az IPS panel altal nyujtott szinvilag. Emiatt es az alacsonyabb ar miatt szeretnek LG-t venni.
A kiszemelt modellek>
Samsung 48H5000
LG 47LN575S
LG 50PV250
LG 47LA620Ezek a modellek mind 100e Ft korul mozognak, hasznaltak, de van rajuk meg garancia, a plazmat kiveve.
A keresem az lenne, hogy az LG modellekrol par szot ejtsetek, megeri-e ezeket venni, jok-e PS4-hez, illetve mennyivel jobbak/rosszabbak mint a Samsung H5000.
-
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #59540 üzenetére
Helló!
Értem köszi! Az alap funkciók infrán mennek, a többi rész milyen módon kommunikál? Az érdekesség h görgővel csatornát tud váltani egyedül a kurzor nem megy meg a vele történő kattintás
Köszi!
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #59514 üzenetére
Nincs benne. LB580-tól van beépített, meg felette. Ilyen kell hozzá: Dongle WiFi/Bluetooth AN-WF500 [link]
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59514 üzenetére
Huncutka! Hogyan tudom a telefonra a tv képét átküldeni?
-
zotyi8
tag
válasz
huncutka1029 #59490 üzenetére
Kipróbáltam a beállításaidat. Két dolog tér el nálam 1. színtelenítettség: 55 2. háttérfény:80
LG 49UB820V
Illetve még azon gondolkozom hogy a képjavítókat kikapcsolom:zajcsökkentő és mpeg zajcsökkentő. -
Magiboy
tag
válasz
huncutka1029 #59490 üzenetére
Oksa köszi próbálkozom
-
energy4ever
addikt
válasz
huncutka1029 #59475 üzenetére
Az lesz majd ezek alapjan. Betekintesi szog nagyon nem erdekell, szembol nezem. Kep/masodperccel megvagyok elegedve. A leirtak alapjan meg nem erne meg kiadni 130-at azert, hogy ha egymas mellett van a ket tv ephogy latok valami elterest.
Varok meg 1evet az oleddel...
-
indigen205
tag
válasz
huncutka1029 #59442 üzenetére
köszi. de a kijelölés nem a csúszkán van, hanem a lejátszás gombon és a következő gombon.
itt egy kép:A pirosban lévő dolgokra rá tudok lépni, de a sárga részhez nem tudok lemenni. Ha megnyomom a lefelé nyilat, akkor eltűnik a menü. Komolyan hülyének érzem magam
Ha a menü el van tűnve és egyszer megnyomom a jobbra nyilat, akkor kb. 5 másodpercet előre tudok tekerni. Ha hosszan nyomom akkor semmi nem történik.
Valami ötlet hogy mit csinálok rosszul? -
yvsmad
őstag
válasz
huncutka1029 #59451 üzenetére
Régebben más tévék is elfogadtak pendrive-ot, manapság mindegyik HDD-t vár.
-
turancsics
csendes tag
válasz
huncutka1029 #59444 üzenetére
Hehe
Szerencsére a telók itthon mind lg-k. Ezért is szemezek az lg tvkel már régóta. Hát az idei 8 as
széria bazi jó lehet, majd karácsony körül megnézzük melyik milyen áron lesz! Addig meg hátha vesz valaki idei 7 es szériát is és lesz róla tapasztalat. -
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #59444 üzenetére
Úgy néz ki, hogy Van megoldás a Samsung telefonok screen mirroring problémájára a tv-vel.
(S)Egy szépséghibája van, Rootolt telefon kell hozzá.(/S)
A menet a következő:1 ha nem rootoltad a telefont, most tedd meg!
2 töltsd le a triangle away progit, sajna fizetős, de kell a knox miatt. 595FtMeg lehet próbálni nélküle is.Próba cseresznye...
3 telepítsd az ES file explorert
4 nyisd meg az ES file explorert, majd keresd ki a beállítások opciót. Itt kapcsold be a root explorer opciót
5 tallózd be a device/ system mappát, ebben keresd meg a build.prop. fájlt és nyisd meg az ES szerkesztőjében (társításoknál az első helyen fogja ajánlani, amikor ráböksz a fájlra)
6 a file explorer jobb felső sarkában a lehetőségeknél válaszd ki a szerkesztést
7 A felugró ablakban engedélyezni kell a programnak a superuser opciót.
8 görgess a lista végére és írd be a következő sort:
wlan.wfd.hdcp=disabled
9 Nyomj egy visszalépést, majd a mentés kérdésre nyomj igent. lépj ki a progiból
10 indítsd újra a telefont, majd kapcsold be a screen mirroringot.
11 ha a kapcsolat létrejön, de eldobja a tv az "adatfolyamhiba" üzivel, Akkor sajna kell egy factory reset.
Nekem Galaxy note 2-LTE-vel sajna csak így kelt életre.
Factory reset előtt ne felejtsetek el biztonsági mentést készíteni!
Ezt a módszert mindenki csak saját felelősségére próbálja ki! Én nem vállalok semmiféle felelősséget, ha nem sikerül, vagy tégásítjátok a telefont rootolás közben!!! -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59432 üzenetére
Oh, nem sértettél meg, csak a kérdéssel biztosra akartam menni, mert nektek már van tapasztalatok.
A német nyelvet meg élőben tanultam, 4 évig kint éltem és az első feleségem Német volt akivel még 7 éven keresztül gyakoroltam a nyelvet. Most a fiam dolgozik odakint, aki mellesleg odakint született még az átkos DDR-ben. -
olasz69
senior tag
válasz
huncutka1029 #59404 üzenetére
Köszi a leírást!
Március 1.-től használom!
5.0.1-es van fent.
(Már amikor szükséges!)
Meg vagyok elégedve vele! -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59392 üzenetére
Ok értettem a célzást, de most látom, hogy váltható a nyelv Németre én meg tudok Németül.
De azért szeretem fejleszteni az Angol tudásomat amit csak a számítógép kezelés által, amit 1990-ben kezdtem, szívtam magamba. Suli nuku. -
Shingen
addikt
válasz
Ha már ennyit fáradsz vele, összefoglalóba vhogy be kellene illeszteni ezeket.
-
Tibusz00
tag
válasz
Köszi a részletes ismertetőt.
Holnap kipróbálom.
Eredményről beszámolok! -
pjen
félisten
válasz
huncutka1029 #59398 üzenetére
Szia.Nekem ,a smart share ben is van egy ablak:bemeneti lista megnyitom ott van a serviio.
-
Shingen
addikt
válasz
Köszi, szép munka!
Hasznos lesz itt sokaknak. -
Tibusz00
tag
válasz
huncutka1029 #59391 üzenetére
Igen!
Szeretnék olyan fényképes guide-ot.
Mappa megosztás be van állítva, az LG SmartShare először működött is.Meg is jelent egy eszközként, láttam benne a megosztott mappákat.
Nem tudom mi miatt nem működött másnap.
Feltettem a serviio-t is, de a tv SmartShare menüjében nem volt látható.Ehhez az is kell, hogy a pc-den legyen egy DLNA kliens,
Szerintem ez a Windows media player lesz. Minden amit jobb klikk-lejátszás a következőn-LGWebOsTV
módon játszok le, bekerül a Windows media playerbe, és a TV-ről lejátszható már. -
törölt tag
válasz
Az első opció se rossz, ilyenkor üres baloldali lista lesz, és kattintással lehet átdobálni a szükséges csatornákat.
Hasznos még a Load reference list is, ha van régebbi mentett listánk, aszerint rendezi sorba az aktuálisat. -
*H*
aktív tag
válasz
huncutka1029 #59392 üzenetére
Ok, csak úgy írtad, hogy ettől függetlenül tudtad szerkeszteni a 2011-es TV listáját. Bár igaz, tulajdonképpen tényleg ettől függetlenül lehet, hisz ez nem arra vonatkozik.
-
*H*
aktív tag
válasz
huncutka1029 #59387 üzenetére
Ez az üzenet csak arra figyelmeztet, hogy a 2014-es webOS modelleknél a legújabb FW legyen, vagy legalábbis a jelzett verzióknál magasabb a készüléken. Ha alacsonyabb a verzió, importálás után random átrendeződhetnek a csatornák. Nincs összefüggésben a régebbi modellekkel.
Beni2360
Ahogy írtam, nem azt írja, hogy frissíts, csak figyelmeztet a fentiek miatt.
Itt van újabb ChanSort:
ChanSort 2015-06-13 -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59380 üzenetére
Ezt ajánlották ChanSort_2015-01-14 ebbe minkét oldalra betölti a listát de előtte azt írja, hogy frissítettem a tv és ehhez frissítsem a webos-t is.
Nem semmi, hajrá LG update. -
Beni2360
félisten
válasz
Ok
-
törölt tag
válasz
Inkább nyílvánosan, mert ez a többieknek is jól jöhet, sőt még esetleg az összefoglalóba is érdemes lenne betenni.
( benne leszel a tévében!)
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59366 üzenetére
5 USB áttesz a pcbe, és szerkeszted, de ne nevezd át mentés előtt!!!!!!!!
Segíts egy kicsit, az ajánlott progival szerettem volna rendezni a listát de azért angolból nem vagyok perfekt és nem tudom, hogy a két ablakból melyikbe rendezzem. Tudnál egy kis útmutatót írni?
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
huncutka1029 #59366 üzenetére
Köszönöm!
Ez alapján valószínűleg menni fog a dolog!
Lehet más cucc is a pendrive-on, vagy üresnek kell lennie?
FAT32-re formázott pendrive is jó, vagy kötelező az NTFS?
Nem tart semmibe átformázni, csak a rajta lévő cuccokat kell oda-vissza másolnom akkor emiatt. -
edeleny
őstag
válasz
huncutka1029 #59340 üzenetére
Köszönöm a választ!
Én is valami más problémára gyanakszom, nem a tunerra!Ezeket mind kipróbálom. A PC-s csatorna beállítást ismerem. Amikor még friss volt a készülék, majdnem nai látogatója voltam a topicnak, csak ugye azóta már nem ezeket tárgyaljátok ....
Esetleg még amit akarok, lehet rajta valahogy manuálisan szoftvert frissíteni?
Letöltöm ami az LG oldalán van, és rátenni, bár szerintem a TV-n is az van. (LAn kábel van beledugva, online van folyamatosan) -
weresgyufa
tag
válasz
huncutka1029 #59330 üzenetére
De megám
A helyzet változatlan -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59329 üzenetére
igen
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #59329 üzenetére
Kb nem oszt, nem szoroz nekik. Új bekötést és előfizut szinte úgy is csak és kizárólag IPTV-re tudsz kérni. SAT-ot nem számítva persze.
-
weresgyufa
tag
válasz
huncutka1029 #59311 üzenetére
Háááát szerintem ebből szerviz lesz mindenképpen
Router restart volt TV-re firmware össze vissza cserélgetés megvolt, áramtalanítás megvolt.
Azért érdekes a dolog, mert néztük a Youtube-ot 3D tartalommal, egyszer csak megállt a stream, kiírta hogy nincs net kapcsolat, és gyakorlatilag azóta sincs semmilyen hálózati kapcsolatMinden eszköz tud netezni, set-top-box, 3PC, 4 telefon, 2 laptop, 1 tab, szóval nem hiszem hogy a routerrel lenne gond, mert akkor miért pont a tv adta meg magát...
Ami még érdekes, hogy piszkosul belassul a menü, ha a hálózati menüben vagyok és a kapcsolat állapotát akarom lekérdezni, vagy azt felépíteni, mp-es késések vannak a menüben le/fel lépkedésnél, de ez is csak ebben a menüben észlelhető... -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #59322 üzenetére
Ez már így nem teljesen igaz: hogy csak a digi esetében kódolatlan
Tegnap tettem a T-Hom koax kábelre a DIGI-ről levett DVB-C boxot és az analóg csatin az IPTV mellett már digitálisan is jön 40 csatorna. Ezt írásban is jelezték már pár napja kaptam a levelet.
-
yvsmad
őstag
válasz
huncutka1029 #59322 üzenetére
Így teljes az infó.
-
yvsmad
őstag
válasz
huncutka1029 #59317 üzenetére
Kártya kell, azt nem mondta senki, hogy nem kell.
Mondjuk én Digi kábelben gondolkozom, itt meg nem kell kártya, annyi eszközzel veszed az adást, amennyi csak befér a kéróba. -
yvsmad
őstag
válasz
huncutka1029 #59313 üzenetére
UPC-nél sem kell box, meg semminél, ami rendes kábelről megy, kivéve a T-Home.
Saját külső eszközzel (box, felvevő, stb.) tudsz párhuzamosan felvenni és mást nézni + a felvételt is ki tudod venni. -
bferke
csendes tag
válasz
huncutka1029 #59304 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Csak ezért jutott eszembe, mert ha boxot kérek, akkor a HD adás Hdmi kábelen jut a tv-be, amit meg nem tudok saját külső Hdd-vel rögzíteni. -
Gtaati
őstag
válasz
huncutka1029 #59281 üzenetére
Helló!
Én nem mondtam, hogy BD lejátszóval akarok mindent felskáláztatni, de ha a kedves vásárló vesz egy gyártó (LG) jelenlegi kínálatából egy csúcs felső kategóriás BD-média lejátszót akkor nem kevés pénzért elvárná ha már tud felskálázni, hogy ne csak kizárólag a BD tartalmakkal tegye ezt meg, hanem a többivel is. Ha meg csak a BD tartalmakat skálázza fel akkor sincs gond csak ezt tegye közzé a gyártó a honlapján, hogy a kedves vásárló tisztában legyen vele.
-
Tibusz00
tag
válasz
huncutka1029 #59262 üzenetére
[link]
Itt az LG G2 telóra igérik a frissítést!
És hogyan jön ez ide?
Úgy, hogy ami frissítéseket ígért az LG pl. erre a telefonra , azt be is tartotta.
Remélem így fog hozzá állni a TV-k frissítéséhez is.
És akkor -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #59259 üzenetére
olasz69 +1, Ha nem lenne frissítés, akkor is jó a tavalyi tv.
Az előző években is ennyi fórumon hirdették az ilyen komolyabb rendszer szintű update-et?
-
olasz69
senior tag
válasz
huncutka1029 #59259 üzenetére
Valószínű,hogy igazad lesz de a remény hal meg utoljára! [Ez az igéret ]
-
olasz69
senior tag
válasz
huncutka1029 #59256 üzenetére
Részemről az 1.3.3(-3251) WebOs is elég gyors főleg ,hogy a stb-t használom az MR-el kapcsolok mindent!
A többi általam használt funkcióhoz teljesen rendben van!
Ha nem jön a 2.0 Lite akkor is van egy Jó készülékem amit használok! -
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #59256 üzenetére
+1
Úgy legyen, bár én az elmúlt 5 évben annyi tuti ígéretet kaptam az LG-től, és egyikből sem lett semmi.
Ilyet már én is tapasztaltam -
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #59237 üzenetére
illetve benyomtam amiket írtál, elég jó a kép viszont ugyanúgy ott van még az energiatakarékosság
na azt mire tegyem?
automata, ki, minimális, közepes, maximálisugye a háttérfényt 47-re tettem, ha emellé közepesre teszem az energiatakarékosságot még lentebb viszi a háttérfényt gondolom
szóval ott melyik legyen?
-
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #59237 üzenetére
benyomtam a 670V-re és elég korrekt beállítás, a háttérfény meg félgőzzel megy szóval tökéletes.
másik téma hogy van egy ADATA SH93 külső merevlemezem, rádugtam a TV-re és kiírja hogy csatlakozva van de nem lát belőle semmit.
NTFS-re van formázva, gondolom az nem gond mert már tudná kezelni
első kettő USB-n is néztem és semmi -
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #59228 üzenetére
köszi akkor megnézem a te tuti beállításodat mert nem akarok vakulni a TV előtt és ugye csúcson sem akarom a LED-et járatni
-
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #59222 üzenetére
na de várj, ha 100-on van a háttérfény akkor az energiatakarékosság nem azt tekeri le valami szenzor alapján?
tehát kikapcsolt energiatakarékossággal 100-on járatott háttérfénnyel vakít a TV, közepes energiatakarékossággal leveszi gondolom 50%-ra
akkor utóbbi funkciót nyomjam ki és a háttérfény legyen fixen azon amit ajánlottál? -
alfa159sw
tag
válasz
huncutka1029 #59223 üzenetére
Amiket nézek ott 86-90%-os a jelerősség.Van hogy bekockásodik mikor elkapcsolok másik csatornára, ez mitől van?
-
alfa159sw
tag
válasz
huncutka1029 #59213 üzenetére
Köszi! Próbálgatom,de sajnos így sem éles a kép,főleg mozgásoknál pl az arcok teljesen homályosak. Írok majd a szerviznek,hátha... Neked is ez a típus van 40ub800v?
-
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #59213 üzenetére
ezt 42LB670V-re használhatom?
nálam is 100-on megy a háttérfény de az energiamegtakarítás közepesen így szépen leveszi a fényt
nekem is kellene egy tuti beállítás csak még nem volt időm jobban szórakozni vele -
betyarr
veterán
válasz
huncutka1029 #59215 üzenetére
kábelen hangoltam és ott vannak a digitális adások is meg az analóg is.az analógon tudom,hogy nem hozza a csatorna neveit.de digitálison kellene
-
alfa159sw
tag
válasz
huncutka1029 #59167 üzenetére
Szia! Kicseréltem az antenna elosztót, nem változott semmi. Szerintem ennek a tv-nek a képminőségét nem lesz olyan tűéles mint az LB671V-nek. Vagy én fogtam ki egy hibásat, vagy ez tényleg ilyen. Jelenlegi beállítások: háttérfény:100, kontraszt:100, fényerő:50, képélesség:25, színtelenítettség:57, árnyalat:0, színhőm:c20 dinamikus kont:alacsony, din.szín:közepes,színskála:széles, szuper felb:alacsony, gamma: közép zajcsökk:auto,mpeg zaj:auto, mozi:be, szem kímélő:ki, trumotion:törlés
-
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #59195 üzenetére
igen azt kinyomtam hogy lekapcsolja csak nem tudtam a három közül melyikre dugjam ami 0,5A-től többet ad a vinyónak. bár mondjuk így hogy van Serviio meg lesz 3méteres HDMI kábelem holnaptól igazából a HDD-t csak műsor rögzítésre fogom rátenni, fene se fog mindig felmásolni azért filmet hogy megnézzem. egy halom idő médiaszerverről meg egyből tolja
tegnap wifin frissítette is magát a TV a legújabb verzióra, az LG.hu-n is ugyanazt írja
tehát elvileg a legfrissebb de gondolom ez még nem webOS2 csak sima de javítják folyamatosanLG telefonomat is rányomtam már, a smart share jól megy wifin, a QuickRemote
egyedül a Magic Remote nem megy telefonon valamiért, de lehet ahhoz wifi direct kell amit még nem néztem.
nagyon baba páromnak is LG van mindketten tudjuk vezérelni vele meg megosztani rá cuccokat
nálam a hangja is rendben van, panel szobába nem kell erősebb, bár ha nagyon akarom ott van alatta a 320wattos Panasonic Hifia kép és hangbeállításban tudsz tippet adni melyek a legjobbak kábé?
gondolom nem az Eco mód mert ott minden javító izé rajta van meg zajszűrő marhaság -
TeeJay
félisten
válasz
huncutka1029 #59190 üzenetére
köszi neked és Pumma-nak a tippet, igen ez volt a gondja, teljes méretre kellett húzni vele utána már nagyon príma volt laptopról is a 3D
a felbontás mizériát úgy oldottam meg hogy kiterjesztést használok
elsődleges monitor a laptopé 1366x768-on, a TV meg jobbra mellette fullHD-ban, úgy teljesen tökéletesen visz mindent. videót meg MPCHC legújabb verziójával csinálom
egyelőre Serviio-val néztem mindent mert még nem jött meg a 3méteres HDMI kábel meg csinálnom kell ugyanakkora UTP-t is de wifin keresztül (TP-Link WR1043ND V2 routerrel) simán vitte a Half-OU anyagot akadás vagy bármi nélkül is. egyedül ott a felirattal volt gondom, mert az mkv-ba rakottat nem tudom még hogy tudom előcsalni majd TV-n.a TV nagyon baba, sehol egy folt vagy bevilágítás rajta, full homogén a feketéje, és oké tudom nem korom fekete de közepes energiamegtakarításon nekünk tökéletesen feketét ad.
még majd profira kell állítanom mindent ahhoz majd böngészek mely beállítások a legjobbak
jelenleg Eco-n van addig jó az is.
párom a 3D-től el volt ájulva, és nekem is tetszett pedig gyengébb élményre számítottam a felezett sorfelbontás miatt. egyáltalán nem látszik 42"-on 2méterről nézve. sokkal jobb mint moziban mert itt legalább tűéleshétvégén leültetem majd a gyereket meséket tesztelje le vele
hátul 3USB van ott nincs külön olyan ami HDD-hez van nagyobb delejjel? melyikre szoktátok tenni a külső vinyót? hirtelen ennyi jutott csak eszembe
-
olasz69
senior tag
válasz
huncutka1029 #59176 üzenetére
Szia!
Valószínű igazad van!
Nekem is hasonló a véleményem a belépőszintű modellekről,és a kompromisszumokról is,lehet az bármilyen termék!
Természetesen mivel van neki egy LB 671V -je önkéntelenül is összehasonlítja a képet és ezért sem látja jónak ! Ez azért nem zárja ki,hogy hibásat fogott ki!Találtam itt egy tesztet valamit ez is feltár,hogy mi és milyen?
*H*@
Így gondoltam ! -
alfa159sw
tag
válasz
huncutka1029 #59167 üzenetére
Szia! Köszi a segítséget, megcseréltem az antenna kábelt, de sajnos nem változott.A többit még nézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest