- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, nem akkora, de nehogy már pár szalag/oldalsó menü megjelenítése ekkora igényű legyen (főleg, hogy legtöbbször léptetés közben is szaggat) egy legalább 2x jobb Soccal egy jóval butább OS-t futtatva...
A 20-30 GB-os mkv-kat pedig egy telefonnak nem is kell lejátszania míg egy mai TV-nél ez alap (kisebb x264-es 1080p-t mondjuk simán lejátszik, gyanítom az átviteli sebesség lenne a limit...), de ha már valami "Smart" elnevezést kap akkor elvárom, hogy legyen normális a megvalósítás, pl. nekem egy facebook, skype, e-mail kliens app, flash támogatás a minimum lenne ahogy ez a konkurenciánál részben el is érhető, de úgy őszintén egy erre alkalmas távirányítót is alaptartozéknak gondolok nem pedig még külön megvenni vagy bohóckodni azzal amit hozzá adnak... Az LG Content store kb. vicc kategória, a semmit fizettetik meg veled a Smart jelzőért, elég is volt inkább veszek egy android sticket. -
Ano
senior tag
Köszi az infót ... sajnos nem emlékszem, de volt vagy 6-8 ilyan mappa ami "üres" volt ... így nem 1-2 filmről van csak szó ...
Igaz, hogy este lefutott valami frissítés és azóta nem figyeltem, hogy változott-e valami vagy sem ...
Apropó frissítés ... hol lehet meglesni az aktuális verziót, illetve hol lehet esetleg letiltani a frissítést, hogy csak manuálisan lehessen frissíteni (Samsungnál volt olyan probléma, hogy a frissebb szoftverrel nem működtek a korábbi megszokott dolgok, így sokan nem frissítettek ...)
A sima manürendszerben ilyen lehetőséget nem találtam ...
-
olasz69
senior tag
Nem böngészek én sem,csak az asszonynak kerestem RT*klub most-ot akkor jött elő,betöltéskor!
Csináltam gyári-visszaállítást, feszültség mentes órákat,appok törlését,cookie-k törlését......
Majd a 20-on nem volt !ment a most többször!
Ma kipróbáltam a videa hd teljes képernyős megjelenítést erre jött! -
carex6
csendes tag
Kérdés kérdés hátán. Tehát van tapasztalat arról hogy megoldja a béta az mkv gondot?
Eszembe jutott egy kapcsolódó: Az említett winchester dolgozik de hiába van bekapcsolva a hdd eco mód, a tv leállítása után is forog a forgója. Tudtok erre valami ötletet, hogy lehet-e szoftveresen tenni ellene?
Egyébként ha a kikapcsolt tv-nél dolgozik a hdd és annak kihúzom a tápját, majd azt visszadugom, akkor picit felpörög, pici kattanás és leáll.
Remélem érthetetlen voltam.
Azt se tudtam eldönteni, hogy ez a fele a hsz-nek OFF-e. -
huncutka1029
addikt
ez egy korrekt megoldás, sztereó hangra, a dvd meg csinál belőle "virtual5.1" -et azaz minden rákötött hangfal szólni fog.
Ismét figyelmetekbe ajánlom, kb3 éves filléres megoldásomat, ami a mai napig műxik!
Bár a nappaliban már soundbarozok, a harman kadron (55UF8517) ellenére
a gyerkőc csillárrezgetője még mindig így műkszik: ezittazmegoldások orgijája!!! -
OldMike
őstag
-
bojli79
újonc
Tehát akkor mégegyszer. Van az Lg tv amit szeretnék összekötni a házimozi rendszerrel. Az előző tv-n volt scart csat. kimenet ezért azon a hang kép átvitele oda vissza azon keresztül történt. viszont az új tv-n nincs scart csat. ezért per pillanat nem tudom milyen csatlakozóval lehet a tv-t és a házimozit összekötni, hogy pl a dvd lejátszóban levő film képe a tv-n is megjelenjen vagy ha tv-t nézek csak annak a hangját át tudjam vinni a házimoziba is. Köszönettel!
-
blakey
titán
Azért hiszem el (valószínűsítem, hogy tavalyi modellekről van szó), mert én leírtam, hogy webOS 2.0 alatt nincs, ti írtátok, hogy van, ezzel szemben tavalyi tv-n van ami nem webOs 2.0.
Szóval nálam nincs, ennyi, LF650, webOS 2.0.WebOS 2.0 alá Xplay van ami működik is, de egyelőre nem érhető el a Store-ból, de hamarosan megjelenik.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ja, én is gondoltam, hogy rendelek Ebayről úgy kb 8 darabot. Ha már van 200 Ft-ért is, akkor miért ne.
De ha azt mondod, hogy ilyet lehet kapni a mozi pénztárban is ennyiért, akkor inkább ott, legalább nem kell várnom a szállításra.
Nálam a 3D mozi egyet jelent az IMAX-el és ott ilyen bumfordi ocsmányságot adnak (ez nem elvihető). De ezt nem szeretem.
-
Danecay
addikt
Valójában a tesóm vett új TV-t csak egyszerűbb volt így megfogalmazni. Nekem soha sem volt kábel TV-m lévén nem ilyen területen lakom, viszont abból kiindulva, hogy egy dedikált tuner nélküli TV-n is, normál koax antenna csatlakozón (mert mi máson) keresztül lehet kábel TV-t nézni, ez azt jelenti, hogy ugyan ezen csatlakozási felületen keresztül DVB-C tuner megléte mellett digitális formában is nézhetőek a csatornák?
-
fidokaaa
csendes tag
nem kell feltétlenül kispistikének lenni a firmware fejlesztéshez, anno különböző DVD-játékosokat lehetett feldobni ilyen "nem gyári" fejlesztésekkel. sokszor új világokat nyitottak meg
(fejlettebb feliratkezelés, több támogatott kodek, stb)
szóval nincs ezekkel sem baj, csak nem mindegy hogy egy 10k-s asztali lejátszót vagy egy 180k-s tévét bütyköl vele az ember. -
olasz69
senior tag
Biztosan, igazad van!
A Hdmi-cec/simplink hiba nálam nem volt csak a böngésző dobálta a memória hibát!
Akiknél volt (akikkel írtunk) mind ketten raspberry pi -vel kapcsolatban írták le nekem ,valóban memória hibára panaszkodtak! Csak a rasberry pi és a hdmi-cec maradt meg a memóriahiba nem!
A sebesség hibát rosszul írtam le,Folyamatossági hiba ami ugyanúgy az eltelt időre vonatkozik, ezáltal is később érünk A-ból B-be! Okozhatja ram-hiba is!
Természetesen sokkal gyorsabb mint amivel vettük a készüléket,a boot-idő is lerövidült!
Tudom,hogy te a ph kedvence vagy,ezért nem is gondoltam komolyan a nyelvnyújtó szmájlit ,mellényomtam -
olasz69
senior tag
Az igaz,hogy szeretnék avatárt igényelni így 2695 naposan és kevés a hsz-em hozzá!
De nem azért írtam,csak reagálni akartam a hozzászólásodhoz!
Már alig várom az update-t Bár,ha visszavonták,akkor vagy magasabbal adják ki,vagydowngradeújra!(#63139) Beni2360
Fentebb leírtam,bármi lehet!
WebOs 1.4 -remost írtam egy biztonsági másolatot a Jurassic Park 3D-t BD-ből (1993) Így nekem sokkal jobb mint az mkv half ou ,ja meg a Majmok Bolygóját is 3D blu-ray lemezre szintén
-
olasz69
senior tag
Lehet,lehet de ez olyat tud,mint amit a többi nem
-
Beni2360
félisten
Hát ezüst-fekete. Már tele vagyok csak feketékkel legalább kitűnik a többi közül.
Egyenlőre nem tudom, hogy mire fogom használni,de voltaképpen az asztali SONY dvd író olvasó felvevőm távja halt meg. Múlt héten éjjel egy nagy pisztolylövés szerű durranás volt a szobában de nem találtan, hogy mi volt. Aztán másnap az íróasztalomon látom, hogy a táv hátulja szét van nyílva. Az egyik nyuszis duracel elem felrobbant és hátul kilővelt magából egy hurka szerű valamit és szét szakította a távot.csekély 12 k egy ilyen távkapcs. A biztosítóval még nem tárgyaltam.
-------------------------------------------------------------
olasz69-ka--gonoszka.-- bocsika
-------------------------------------------------
TRob1: Egyenlőre itt van mellettem és simogatom. Dugni majd később fogok--------------------------------------------------
Különben vettem még ezt azt ( kütyüket) otthagytam majd 10k. Most nem a Kínaiakat támogattam.
Na mára elég a hüleségből. -
-
Laca0
addikt
Köszi!
Ilyen Silvercrest nekem is volt, csak már annyira megkoptak a gombjai, hogy szinte használhatatlan. Nagyon jól kezelhető, programozható egyébként.
Most egy Meliconi Gumbody volt. Az is tanítható. Sajnos a feleségem valahogy úgy elpakolta, hogy hetek óta nem találjuk...
olasz69 által linkelt Meliconi sajnos nem tanítható.
Nekem ez azért fontos, mert egy Amiko SAT boxot használok, amit nem nagyon ismer egyik kódos rendszerű távirányító sem. Ráadásul a tévé funkciói közül csak a hangerő gombokat használom, így nem kell sokat nyomogatni az eszköz váltást. -
Bogyi007
veterán
Nekem éppen ebből lett màr elegem. Volt egy Samsung okos Tv-Monitorom, de fölöslegesnek tartottam ezt a sok ficsört, inkább elcseréltem egy "mezei" sima nagyobb kijelzős Lg Lcd-re amiben az összes extra az Usb-s multimédia támogatásban ki is merül...
Ott az Xbox One minden Smart féle okosságra...
-
Beni2360
félisten
Lendíteni valóm van
Már vagy 2 hete csak úgy magától kikapcsol a TV.
Semmi időzítés nincs beállítva. Volt amikor kiírta, hogy 5 perc múlva kikapcsol vagy valami hasonlót, az idő pontban nem vagyok biztos.
Most is fórumoztam oszt egyszer csak se kép se hang.
Talán többet kell b@szogatnom a távot, de kímélnem kellene az elemeket.
Vagy ez valami eco dolog? -
olasz69
senior tag
2506-05.00.06-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk
Erre gondoltál? -
yvsmad
őstag
A Galaxy az iPhone-ok alaternatívája, csak jóval megfizethetőbb áron. A nagy számok törvénye alapján a sok eladott darabbal arányosan sok köt ki szervizben is. Alma szervizes ismerősöd nincs véletlenül? Ő is tudna mesélni, hogy az árához és a kisebb eladott darabszámhoz képest hány készülék köt ki náluk.
-
olasz69
senior tag
Lg 32LD550V -ről érdeklődött!
Délután!
Valaki ismeri a Ld sorozatot? -
Tybike81
őstag
Hiába állítok be mindent mégse sikerül, csak keres a tv, és végül kiírja hogy nem található frissebb softvare. Nem lehet a Win10 zavar be? Kell valamilyen hálózati beállítás? Mi lehet még a probléma. Két Dos ablak rendben fut stb, igaz az Apachenal csak egy sort ír hogy fut, vagy valami ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest