- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekoteko
tag
válasz
HUTCHDB #2868 üzenetére
Nem olvastam vissza, viszont ez a power gombos hívás megszakítás jó dolog.
G2-n gyári ROMmal megy, viszont csak ha már elveszem a fülemtől a telót, és visszakapcsol a kijelző, akkor működik. Hívásonként 2-3 sec plusz költség, kiszámoljam egy évre vetítve?
Ez nagyon rossz így. Erre nincs megoldás hogy ha a fülemnél megnyomom, akkor is működjön? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #2862 üzenetére
a mipop nálam is, itt is fc-t dob, viszont van egy pozitív változás, amit én sokat használok, és az előző verzióban nem működött, illetve megfagyott a telefon.
ez a power gombbal hívás megszakítás.
ez nekem kellett, így egy pár napi fent hagyom ezt a romot.
mondjuk már most is érzem, hogy nincs teljesen olyan sima, mint a DM g2-es romja, demost megint miui-zni van kedvem... -
Corgan82
aktív tag
válasz
HUTCHDB #2857 üzenetére
Én úgy tudom, hogy már a xiaomi.eu oldalon lévő 4.9.5 verzió is gtbluesky ROM-ja volt. Legalábbis a fórumozók írtak a fejlesztőknek, hogy csináljanak belőle több nyelvű verziót és így készítették el.
Ahogy nézem most már mindig így fogják készíteni, hogyha gtbluesky kiadja az újabb verziót akkor a xiaomi.eu fejlesztők elkészítik belőle a több nyelvű változatot ami már tartalmazni fogja a magyar nyelvet is.
Szerintem ez azért van így (legalábbis én így értelmezem) mert már a xiaomi.eu fejlesztői nem akarnak G2-re készíteni V5 ROM-ot. Vagy legalábbis nekik így egyszerűbb, hogy más elkészíti és nekik csak a nyelveket kell belerakniuk. -
-
bardo
tag
válasz
HUTCHDB #2739 üzenetére
Sziasztok,
Én telepíteni próbáltam és ahogy írtátok philz-ből, de nekem mikor újraindítottam telepítés után, akkor csak a miui logo és zene majd megint és így ment sokszor, majd fogtam és visszaraktam a mentést. Miért nem sikerülhetett nekem? mondjuk a data-t nem formáztam. Lehet az a baj?
Köszi,
B -
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #2743 üzenetére
Én is több negatív kritikát olvastam, mint pozitívat. Igazából annyira nem akaszt meg, ha még egy jó darabig a V5-t kell használjam, ezt jól eltalálták.
De remélem, hogy a miui fejlesztők figyelembe veszik a felhasználói visszajelzéseket és vissza rakják a hiányzó funkciókat. -
-
gretzky77
veterán
-
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #2653 üzenetére
Nem gáz, majd a következő dori elvileg már jó lesz ehhez a miui-hoz is.
A legnagyobb plusz mégis az, hogy nem CM alapú, hanem LG szoftveren alapul így hozza a gyári szoftver stabilitását.
Engem mindazok ellenére meggyőzött, hogy nem ez a leggyorsabb rom, amit eddig próbáltam a telefonon, de az CM alapúakkal mostanában nem voltam teljes mértékben megelégedve. -
akooos
veterán
válasz
HUTCHDB #2421 üzenetére
XDA alapján ennek kell szerepelnie a scriptben:
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata", "/data");
show_progress(0.500000, 0);
ui_print("Formatting system...");
ui_print("Installing system files...");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/system", "/system");
package_extract_dir("system", "/system");
ui_print("Creating system links...");
symlink("/data/misc/audio/wcd9320_anc.bin", "/system/etc/firmware/wcd9320/wcd9320_anc.bin");Nekem a .29 végű az első MIUI amit felraktam és egyből hiba volt, csak ezt találtam megoldásként és ezután sikerült is
-
gretzky77
veterán
válasz
HUTCHDB #2413 üzenetére
Szia! Én is rápróbáltam de valahogy én nem jutok dűlőre ezekkel a miui Romokkal! Nekem is dobálja az fc-ket meg folyamatosan újraindul! El nem tudom képzelni mit k.rok el mert én még egy miui romot sem tudtam feltenni! Nekem folyamatosan minden egyes lépésnél újraindul és a detecting sim-nél nincs tovább. Árulja már el vki mi a titka mert eddig bármilyen Romot fel tudtam tenni kivéve a miuit! Rettentően idegesit mi lehet a baj!
Az elképzelhető,hogy azért csinálja mert a belsőt nem törlöm!? Azt nem is fogom mert rengeteg minden van fent!A Lamhoanghoz esetleg tud vki linket? Köszi
-
Mankó
veterán
válasz
HUTCHDB #2404 üzenetére
Kivancsi vagyok mi lesz a velemenyed rola. En most Dm 4.2 r2-t hasznalok a Dm altal belinkelt optimus v1.3 kernellel. Nekem talan ez a legjobb eddig. Nem melegszik, gyors, auto fenyerovel 15%-ig 74 ora keszenlet es 5 ora 26 perc kijelzo ido, 30-40 perc beszelgetessel.
Szerk: igaz a slimkat is vitt ennyit manual fenyeron, de ott ugye ugrottak az lg plusz dolgai.
-
snorbi82
senior tag
válasz
HUTCHDB #2368 üzenetére
A szétszedés tényleg nem bonyolult.. De alaplapos szegény.. Nem indul még mindig
Sajnálom mert fél életem rajta van.. Kb pár képem hiányzik, amit birok pótolni. Holnap megy szervizbe!
(rám jár a rúd... Nem rég a vga ment tönkre, utána routerem, most meg a telóm). Kb 2-3 hét múlva jelentkezem!
-
akooos
veterán
válasz
HUTCHDB #2368 üzenetére
Nekem is volt egy csoda HTC-m, amin ez segített. Először akksi nélkül kábellel power gomb, aztán akksi be, kábel ki power gomb, aztán kábel be power gomb még mindig nyomva
Ettől sikerült életre kelteni. EVO 3D volt, amin ha custom ROM volt akkor hajlamos volt úgy lemerülni, hogy nem lehet bekapcsolni
-
snorbi82
senior tag
-
snorbi82
senior tag
válasz
HUTCHDB #2363 üzenetére
Semmit nem csinál semmire... Se power gomb, a pc sem látja... Arra gondolok, hogy meghalt a töltőm talán... Mert miután feltöltött, mintha még láttam volna LG logó és azóta nem kapcsol be.. Mikor töltőre tettem 50% körül volt az aksi... De ha töltőre teszem, nem világít semmi...
-
Thauxeeb
tag
válasz
HUTCHDB #2301 üzenetére
Meglett közbe, sikerült is, megvan a 24.80 giga, csak nagyon ideges voltam, mert előtte meg valami titkosítósdit játszottam, valszeg azért volt, mert össze lettek gányolva a partíciók.
Posztom sima topikban #1:
Sziasztok! Nem tudom mennyire mélyvíz, remélem nem lesz az belőle. Szóval; lefrissítettem a KDZ-vel felmókolt V20D-ről V20F-re a telefont LG PC Suite alkalmazással. Megvolt, SIM PIN kódot bekéri, eddig oké. De! Azt írja ki, hogy a A telefon titkosításának feloldásához adjon meg PIN-kódot vagy a jelszót. Milyen pint? Milyen jelszót? Google account, sim pin, VOLT feloldózár pint beírtam egyikkel se megy. Mit lehet csinálni? Ha tolok egy factory resetet megszűnik, nem érdekelnek a rajta lévő adatok, ha mondjuk ezeket titkosította volna le.Posztom sima topikban #2:
Na, nem tudom mi volt ez, de toltam egy factory resetet, mert volt backup, mostmár nincs itt.
Tanulság 1: MINDIG csinálj biztonsági mentést!
Tanulság 2: Nézd meg az összefoglalót! (már kezdtem megijedni, hogy a titkosítás(???) miatt nincs factory reset, mire kiderült, a Knock Code kerneles telókon máshogy kell.
Tanulság 3: Várj! Nekem 10 percig csinálta a resetet, megint azt hittem valami rossz, de csak várni kell. A régi telókhoz képest egész sokat.Így már mindent értek, ezer köszönet Neked és Illusion1010-nak is.
-
akooos
veterán
válasz
HUTCHDB #2286 üzenetére
miui.com-ról vagy xda-ról éri meg? Van egyáltalán official? :S Látom, hogy official miui nincs rá, csak portolt. Te vagy bárki más használta huzamosabb ideig? Van hozzá ajánlott kernel?
xda-n a legfrissebb a cm alapú 4.7.11? Gondolom jobb a 4.8.22, nincs hozzá egy guide valahol tök véletlenül vagy semmi extra, úgy flashelem mint bármelyik romot? twrp+otg aztán szevasz?
-
schferenc77
aktív tag
válasz
HUTCHDB #2239 üzenetére
Köszi. És akár az 5-ös vagy 3.1-es felmehet a CloudyG3-ra? Te min használod az 5-öst? Számít, hogy G2 rom, vagy G3 port? A CloudyG3 xda topikban add-onként van a CG3_GProCam.zip felrakva (gondolom twrp telepítés), és ott G3-as telóra a 4.0-ás xdabebb verziót mondják. Szóval kcisit össze vagyok zavarodva, most olyan jól van a CG3 a telón, nem akarom szétbarmolni :-)
-
szabyka95
őstag
válasz
HUTCHDB #2176 üzenetére
Milyen magyarazattal? Nem merultem el, hogy mi miaz, nem tanultam ezeket (meg) . ezert nem irok semmit magamtol, mert nem akarok hulyeseget irni, tanulok masol hibaibol
. Belinkeltem dorimanx nyilatkozasat a wipeolasrol, szerintem csak erti, nem most kezdte, mar letett valamit az asztalra, mi az hogy mas tollaval ekeskedek? Ottvan a forras, nem copy pasteltem s irtam a vegere a nevem
-
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #2157 üzenetére
A dalvik cahce-ben vannak a programok rendszerhez igazított futtatható állományai, ami a dalvik (idézőjelesen virtuális gép) működéséhez kellenek. Ez egy külön partíción van.
A kernel a telefonod lelke, ,,ez a kernel végzi a munka ordas részét, nélküle a telefon és az Android használhatatlan alkatrész és fájlkupac lenne. A kernel vezérli a telefon hardverét, végzi a I/O feladatokat, felcsatolja a meghajtókat, kezeli az érintőkijelzőt, a hangot, a grafikát, szinte mindent." Ez megint egy külön partíción helyezkedik el.
Szóval ha csak egy kernelt flash-elsz, azzal nem nyúlsz hozzá a cache-hez és a dalvik cache-hez, kivéve ha a kernel működéséhez egyéb fájlok is kellenek, de ehhez egy módosított updater-script is kell, ami tartalmazza az utasításokat.
Ezért szimpla kernel flash-nél nem kell wipe-olni a cache-eket, mert külön rendszerpartíción vannak. -
-
pusihusi
addikt
válasz
HUTCHDB #2111 üzenetére
Szerintem is kevés ez még a nagy változáshoz. így még nem haladja meg az Iost. Pláne az még mindig 1 gb. rammal fog menni, és simábban megy.Szerintem még mindig az Optimalizációra kellene jobban ráfeküdni
De ezt csak úgy érheti el ha vissza vesz a hardver gyártók szabadságából. Szerény véleményem szerint.
-
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #2107 üzenetére
Soha nem volt a kezemben huzamosabb ideig Iphone, így nincs viszonyítási alapom.
Viszont én is gondolkodtam már azon, hogy ha cserélni kéne a G2-t, akkor mi lehetne az utódja.
Ez a hardver nekem bőven elég, így végül az egyetlen alternatíva, ami szóba jöhetne, az a Nexus 5.Csere szempontból viszont annyira megszoktam már a G2/G3 szoftveres adottságait, hogy valószínűleg hiányozna 1-2 stock ficsőr.
De a mérleg másik oldalán ott áll az a tény, hogy a legjobb rendszersebességű és a szoftveresen legtovább támogatott androidos telefonok a Nexus széria tagjai. -
szabyka95
őstag
válasz
HUTCHDB #2095 üzenetére
De kit erdekel, a vegso kijelzoido ? Nem arrol van szo, nem azt irta, hanem h 40 % on 5 ora.
Akkor minek allsz neki kiszamitani a vegsot ? Ugy se lesz annyi .. ! Pl: 100 rol 99 re nem annyi ido alatt merul mint 99 rol 98 ra, vagy 40 rol 0 ra.
Most dorimanxot hasznalok, van olyan, hogy este 70, reggel 71 .. Gondolom meg nem allt be -
Corgan82
aktív tag
válasz
HUTCHDB #2104 üzenetére
Az Omni és Alegen ROM-oknál olvastam arról, hogyha a Google publikussá teszi az Android L forráskódot akkor "L" verziójú ROM-ot akarnak kiadni. De, hogy pontosan mikor válik publikussá azt nem tudom.
Omni fórumon ezt írta a fejlesztő:
"Well, L is comnig soon"Alegen fórumon meg ezt:
"Then I'll wait until google release the new android l sources and then I'll publish two roms.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest