- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
válasz
Corgan82 #2026 üzenetére
Szia valami újdonság,
Én nem tudom hogyan jönnek ki ezek az eget verő idők
nekem nem, igaz vagy az lte, v. a wifi nyitva van.Napi 40 perc beszélgetés, gmail ill. email, facebook, fm. google plusz, idő járások stb. állandóan szinkronizálnak. Kettő nap plusz egy éjszaka azt 10 százalékon van
Deviánt használom
-
-
Mankó
veterán
válasz
Corgan82 #1631 üzenetére
Nem a rom hibajara utaltam vele, hanem h a gyari beallitasa nekem nem tetszett.
A dupplakoppra pedig valaki linkelt egy youtubeos megoldast, h hogyan mukodik meg is az apex-ban. En ezt nem tudtam beallitani mert nem volt screen sleep, igy en lockscreent tarsitottam hozza, az mukodott mindenhol. -
Mankó
veterán
válasz
Corgan82 #1609 üzenetére
Dirty Unicorns-t probaltam meg, de a Slimkat jobb volt. Dpi-t nem probaltam megvaltoztatni, es a programot se. Lehet azzal ezek a kezdolapi problemaim megoldodnanak. Valamikor olvastam valamelyik forumban, hogy megoldhato ez a buborekos visszajelzes is.
Minden eshetosegre elmentettem az addigi beallitasaimat, aztan majd meg visszaterek ezeket a dolgokat tesztelgetni.pusihusi: az uj Slimkat-et hasznalod? A duppla kopp nekem csak az ertesito savon mukodott. Valaki linkelt egy youtube videot, hogy kell beallitani a duppla koppot az apex launcherrel, de en csak kulon app meghivasaval tudtam megoldani. Nalad maskepp van?
-
Mankó
veterán
válasz
Corgan82 #1602 üzenetére
Slimkat-et használtam kis ideig és igazat adok azokban amit leírtál, annyival kiegészítve, hogy az aksi is jobban bírta, mint az eddigi romok amiket használtam.
A duppla kopp megoldható külső alkalmazással, engem viszont a legjobban a buborékok hiánya (még nem fogadott híváskor sem volt) kezdőlapon hívás, sms stb gombok nagyok, az értesítő sávban kicsik voltak az ikonok betűk. Ezek zavartak a legjobban, a többi dolog szerintem külön appal megoldhatóak.+ a kamera gyenge volt, de még a külön lenovo-ssal lőtt képek se nyerték el a tetszésem, míg máshol rendben voltak.
-
gretzky77
veterán
válasz
Corgan82 #1577 üzenetére
Köszi! Amit itt említettek hogy az LG szoftveres extrák nem mennek az így van? Nekem a miracast meg a távirányító meg a többi hasonló dolog kellene ezért írtam olyan Romot szeretnék amin minden működik ami most van a gyári szoftverrel!
Az volna még a kérdésem hogyha twrp-vel csinálok egy full mentést akkor magát a gyári Romot és minden programomat, beállításomat menti? Tehát ha nem jön be egyik ROM se akkor nem kell kdz-vel visszatenni a gyári Romot és arra a visszaállitás hanem simán twrp-ből visszatértem? Jól értem hogy a twrp is egy zip fájlt hoz létre mentés gyanánt?
-
Mankó
veterán
válasz
Corgan82 #1346 üzenetére
Nalam is most a Slimkat teljesit szolgalatot. Bejon, gyors, eddig az aksi is jol teljesit, de azert hianyzik 1-2 dolog, ami a Dm romjaban meg van. Szoval az is talonban van meg. Lehet egy ideig felvaltva fogom hasznalni, aztan kitapasztalom melyik maradjon veglegesre.
-
Mozart62
csendes tag
válasz
Corgan82 #1342 üzenetére
Nekem sose volt szerencsém az androiddal. SII -m első romcserénél azonnal görcsölt a Titanium, és azóta is változik minden alkalommal az ID-m romcserénél, pedig már LG2-őm van. De ami igazán érdekes, DM romja nálam az
5 GHz es Wifi mac címét részesíti előnyben. A routerem nem engedte be a telefont, amíg a mac szűrésben be nem állítottam az 5 GHz mac-ját. De csak időnként lép az 5GHZ re, inkább a 2.4 Ghz et használja.
Sok idő volt mire rájöttem, hogy két wifi mac.je van a telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest