- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
-
hard74
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pusihusi #2793 üzenetére
Semmi ilyesmi nincs.
Kimész Ausztriába, kb 200-300 km-re innen és 1 hét múlva 210 ezerért megvásárolod a gyári független i6-ot.
Angliában spec. pontosan 10 fonttal kerül kevesebbe, mint anno az i5S.
Én korábban pont erről beszéltem....vagyis, hogy kb. ugyanannyi lesz, mint megjelenéskor volt az i5s.
Az idióta "enyémlegyenazelsőiphone6" árak semmilyen szinten nem lehetnek mérvadóak! -
Corgan82
aktív tag
-
Zoja™
őstag
válasz
pusihusi #2736 üzenetére
Itt van egy cikk a V6-ról. Kíváncsi leszek én is egyébként rá, ha minden igaz, akkor októberben már lesz port belőle a G2-re.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #2546 üzenetére
Szia!
Feltettem és nekem idáig tetszik. Ez is gyors meg smooth. Több beállítási lehetőség (feature) van benne mint a SlimKat-ben valamint a kernelje is jobban állítható (jóval több governor, scheduler stb.). Még próbálgatom, tesztelgetem, aztán meglátjuk milyen is valójában.Többen dicsérik a fórumán ezt a ROM-ot.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #2241 üzenetére
Szia!
Ahogy néztem ma csak az unofficial CM új verziója jött ki, valamint elkezdték feltölteni a MIUI 4.8.29 verziót. Más nincs. -
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #2029 üzenetére
Igen, azok jönnek ki SlimKat-ből G2-re.
Többieknek
Aki hiányolja AOSP ROM-on az Lg távirányítót annak Zoooja fórumtárs jóvoltából sikerült találni egy AOSP változatot:
Flashable LG QuickRemote v8 for AOSP custom RomsIlletve itt van egy G3-as távirányító app ami működik bizonyos AOSP ROM-okon.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #1697 üzenetére
Elindítottam az Antutu 5-öt és nálam is magától újraindult kb. a teszt 1/3-ánál. Valami miatt nem szereti ezt az Antutut. Még csak béta a ROM, szerintem javítva lesz az Antutu hiba.
Lenovo kamerát meg használtam már ezen a ROM-on és nálam nem volt restart, az normálisan működik. -
Mankó
veterán
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #1557 üzenetére
Szia!
Tisztában vagyok vele, hogy ez még csak a V5.
Azt olvastam, hogy a V6 fejlesztői verzió szeptember elején válik elérhetővé a közönség számára. Idén év végén még csak a Xiaomi Mi 2/2S/2A, a Redmi modellek és a Redmi Note modell fogja elkezdeni tesztelni. Úgyhogy G2-re ezek szerint csak valamikor 2015-ben fog megjelenni. -
gretzky77
veterán
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #1297 üzenetére
Szia!
CPU governor: intelliactive
I/O Scheduler: fiops , readahead size 1024
GPU Manager: msm-adreno-tz, 450 MhzSabika
Seven G3 ROM
Telepítés előtt töröld ki belőle a rózsaszín témát, mert nem fog feltelepülni a ROM.
Állítólag gyors, smooth, stabil ROM. De ha itt rákeresel fórumon, akkor már volt sok hsz. róla. -
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #1289 üzenetére
Én kipróbáltam az Alegen ROM-ot mind a két kernellel, a Dorimanx AOSP kernellel nagyon halkan/alig hallottak telefonálás közben, csak tippeltek mit akarok mondani teljes hangerőn, a Render kernellel viszont minden tökéletesen működik. Tehát nálam csak a Render kernel használható a kettő közül.
Ezt amúgy nem tudja valaki, hogy a Dorimanx kernelnél hogyan vagy hol lehet beállítani, hogy hangosabban halljanak, a hangszórót állítani ?
-
Mankó
veterán
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #1275 üzenetére
Kíváncsi leszek rá, hogy neked tetszeni fog-e.
Majd írd meg a véleményed róla.
Még azt elfelejtettem leírni az Alegen ROM-mal kapcsolatosan, hogy igaz, hogy CM ROM, de mivel dr87-es kódot használtak hozzá ezért fel lehet telepíteni hozzá az AOSP custom kerneleket !
Az XDA fórumán a Render kenellel és a Dorimanx AOSP kernellel használják. Viszont amikor én még a V6-os verziót használtam nekem nem akart normálisan működni a custom kernelekkel, pl. nem ismerte fel a SIM kártyámat valamint nem hallották amikor telefonálás közben beszéltem a telefonba, csak én hallottam a másik felet.
Ilyen eseteket/hibákat viszont sehol sem olvastam XDA-n, tehát szerintem nálam lehetett valami hiba a telefonnal. Igazából semmilyen hibát nem írtak az AOSP custom kernelek feltelepítésével kapcsolatosan.
Ha valaki felrak rá custom kernelt, akkor mindenképpen csináljon egy mentést recovery-ben, hogy hiba esetén vissza lehessen állítani a ROM-ot. -
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #1238 üzenetére
Én mindig a saját kernelével használtam, a governor-t vagy interactive-ra vagy intelliactive-ra, az I/O-t pedig row-ra tettem. Viszont amikor kijött a Dorimanx 6.8 AOSP kernel akkor ráraktam és beállítottam a DM féle beállításokat, úgy adott nekem 39.800 pontot Antutu.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #1235 üzenetére
Én azt tanácsolom neked, hogy clean flash-t csinálj, tehát úgy, mintha egy másik ROM-on lennél és most szeretnéd feltenni (internal storagen kívül mindent wipe, flash ROM, GAPPS, wipe dalvik, cache). Én mindig így csináltam és nem volt hibám, minden normálisan működött. Nem vagyok híva a dirty flash-nek, csak ha napi-kétnapi frissítések vannak.
-
Corgan82
aktív tag
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #1162 üzenetére
A Mahdi 08/09 verzióra telepítetted fel ? Ha igen, akkor passzolom a kérdést, fogalmam sincs. Ilyet még olvasni sem olvastam XDA fórumon sem. Bubukain és én is feltettük, de egyikünknek sem volt még hasonló jelensége sem.
Valamint ez azért nem olyan nagy volumenű MOD, hogy ennyire tönkretegyen egy rendszert. Csak simán recovery-ből kell feltelepíteni és ennyi, még wipe-ot sem írnak. -
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #1078 üzenetére
HUTCHDB már részben megelőzött.
Alegen ROM, SlimKat ROM és Mahdi ROM.
HUTCHDB
Én a Go Launchert használom és teljesen meg vagyok vele elégedve, annál nincsenek ilyen gondok. Gondolom te az alap launcherrel próbáltad ami nem a legjobb. De erre már te is céloztál.
A "bekopogtató" buborékok meg a SlimKat ROM-ban a hívásoknál működnek, legalábbis amikor engem hívtak akkor jött a kis buborék a képernyő tetejéről és jelezte a hívást. Más funkciónál nem jött elő. Ennél az egy ROM-nál tapasztaltam a "buborékokat".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest