- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Apple Watch
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
válasz
#00137984 #10308 üzenetére
Na, beszereztem - mint a driverekből is kiderült a meglehetősen régóta gyártásban lévő - Xonar DGX-et.
A W10-es rendszer nem ismerte fel, így először a mellékelt CD-ről kerestettem a drivereket, ami W7-ig volt csak meg.
Alapból semmilyen szoftvert nem találtam hozzá a lemezen.
Sikerült installálni és ment is a hang, bár először a PVR felületének beállításaival nem sikerült összehozni, de aztán minden a helyére került.
VISZONT az Asus honlapjáról leöltött W10-es frissítés hazavágta a hangot (vagy csak nem tudtam beállítani). Azzal települt egy saját kezelőszoftver is, de nem mentem vele semmire.
Így visszatértem a saját CD-re, végülis a cél nem a különféle hanghatások állítgatása, hanem, hogy a rendszer működjön stabilan.
Amúgy hangcsúszást tényleg nem tapasztaltam és talán valamivel gyorsult is a rendszer, hogy egy külön eszköz "felel" az audióért.... (Különben a TV-tuner mp4-es felvételkor sem megy 5-10 %-os rendszerterhelés fölé, tehát eddig sem ez volt a gond, hanem inkább tényleg a kártya "lassúsga").
Ami viszont érdekes, hogy a TV-tuner szolgáltatott kép/felvétel is mintha kissé változott volna (sötétebb, kontrasztosabb árnyalatok), de ezt még tesztelem.
Összeségében, valóban előbb kellett volna meglépni ezt a dolgot, sok bosszankodástól megkíméltem volna magam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő