- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10346 üzenetére
Akkor is lenémítja.
Most úgy van végül, hogy kivettem az Asus Xonar DX hangkártyát és az alaplapi integráltat használom vonalbementre csatlakozva.
Az Asus-szal a vonalbementre kötve halk volt a felvett hang erőssége, hiába állítottam a maximumra, míg mikrofon bemeneten meg nagyon túlvezérelt volt hiába halkítottam le.
Most az alaplapi hangkártyával jónak tűnik vonalbemenetre kötve a hang erőssége. Mondjuk a régi PC-vel is egy C Media hangkártyával volt a legjobb a hang erőssége, de az PCI-os csatlakozású így nem tudom beletenni a mostani alaplapba, hiába van még pluszban PCI E - PCI átalaító adapterem, a hangkártya magassága miatt nem férne be a slotba. Max keret nélkül, de most egyelőre így hagyom ahogy van.
Mert amúgy van 3200 H-s kártyám is, azzal jó a hang úgy ahogy nálad van állítva de az XP Globallal felvett videónak jobb a minősége, így azért kínlódtam vele, hogy jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest