Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Szevasztok Leadtek mágusok!
Van egy PxTV1200-as kártyám, és videóról szeretnék felvenni régi házi felvételeket. A probléma az, hogy csúszik a hang a képhez képest. Elég durván, már fél perc után érezhető. Régebben is szívtam hasonló problémával, de hiába kerestem meg az akkori beállításokat, most (ezzel a kártyával) nem megy. Akkor egy TV2000XP Expert-em volt. A gyári profilok közül egyik sem jó, mindnél csúszik a hang. Valami ötlet a beállításokra?Más: van olyan digitális tuner ami hardveresen tud kódolni, és megy mókolás nélkül win7 64bit alatt? (Hardveres kódolásnál nincs olyan hogy csúszik a hang, ugye?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest