Aktív témák
-
Aragox
tag
A beállítások ablakban, a video settings fülecske rejtekében található egy gombocska, viszonylagosan jobb alsó területen elhelyezkedve, a következő felirattal: ''Use VMR9''. Pipáld be, és ellméletileg már meg is vagy. Közben megnéztem, így is van minimális méret, és okra is rájöttem, egész egyszerűen arról van szó, hogy a keret felső részén be kell férni a WinFastPVR feliratnak, a teletext gombnak, a minimalizáló gombnak, és a főkapcsolónak. Tartok tőle, hogy ez csak még jobban felhúz, de ez az igazság.
-
Aragox
tag
A keretet tudomásom szerint nem lehet eltüntetni, illetve minden meghekkelhető aéapon, ha kiszeded a programból a képeke, amikből a keretet állítja össze, akkor talán eltüntetheted, de egyéb mód nincs rá. Esetleg alternatív megoldás, ha nem WinFast PVR-t használsz, hanem valami mást tévézéshez, pl. ChrisTV, aminek az új verziója már kapott PVR2000 támogatást, illetve kiadtak hozzá egy tweakert, amivel állítólag szép dolgozik, én még nem próbáltam. A kisebbre méretezés nekem nagyon korrektül megy, nem tudom nálad mi lehet a gond.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest