Keresés

Aktív témák

• Aragox

tag

válasz WildWolf #235 üzenetére

Megpróbálok neked választ adni a vmr9-re.
    A vmr9 elég fiatal technológia a video renderelésében (vmr=video mixing renderer,a Microsoft sajátja) Direct3D alapszik, használatához Directx9 szükséges. Lényegében a legjobb képmínőséget nyújtja, ha a megjelenítéshez használt kártya van olyan szinten. Ha a hardver támogatja, akkor a vmr9 hozzáférést biztosít a hardveres színkezeléshez, de a gamma controlhoz nem, ennek a támogatását a Microsoft nem tette bele.

Háromféle renderelési módot támogat:
    Windowed ''ablakos''- ez a legalapvetőbb mód, ablakban fut, visszafelé kompatibilis, nem ad lehetőséget frame capture-re. Az SP1-ben, illetve a directx9b-ben volt egy hibája, a DVD-k lejátszásakor, ezt az sp2-vel, és a directx9c-vel javították.

Windowless ''ablaktalan''- nem sokkal több, mint az abalkos, de ebben már tudsz screen capture-t.

Renderless - Ez a legösszetetteb vmr9 renderelési mód. A Direct3D exkluzív módjában működik, ami lényegében azt jelenti, hogy teljes képernyős módban fut a lejátszás, nem háttér üzemmódban, teljes hozzáféréssel a megjelenítő hardverhez. Ebben a módban több CPU szükséges a teljes képernyős lejátszáshoz, illetve a video átméretezéséhez, mivel a vmr9 akkora felbontásban játsza le a videót, amekkorára a képernyőd állítva van. Régebben emiatt nem javasolták, hogy vmr9 módban a géppel bármi mást csinálj, amíg videózol teljes képernyős módban, néhány géppel ma sem annyira érdemes.

Ha mélyebben érdekel, ezen a [link] -en a Microsoft leírását olvashatod, de szerintem az nem fehér embernek való :DDD

• Aragox

tag

válasz WildWolf #231 üzenetére

Hello!

Ez a gond nálam is szerepelt, csak azt tudom mondani, amit csináltam. Fontos, hogy kiválaszd az egyik régiót, mondjuk Belgiumot, és azon végig csináld a keresést automatikusan, de ne mélykeresést, csak a felületest. Ezt mentsd le, és indítsd újra a programot. Menj a csatornalistádra, és (én papírra írtam ki a valódi csatornák adatait) ekkor vidd be az összeset. Mindig akkor vesztette el az összes csatornát, amit bevittem, ha nem ország szerint kerestem előzőleg. Adaptív keresést semmiképpen ne hajts végre, csak akkor van értelme, ha ki akarod jegyzetelni a pontos frekvenciákat. Ha nem menne, szólj, mélyebbre ások.. :R

Aktív témák