- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
public73
senior tag
válasz
ludsimon #9562 üzenetére
nem, nem rendőrkutya.....egyelőre.....
viszont az utcánkban a 4-10 éves gyerekek "nyomozókutyának" hívják!
az tuti, hogy az én juhászom az átlagosnál komolyabb fegyelmezést kapott!
és nem titok, hogy a helyi kutyasulink egyik vezetője a yardnál dolgozik....Winner_hun
nem, egyáltalán nem titkos infó, viszont ami az én módszerem és az én kutyámnál bejött, az a másiknál nem biztos, hogy tuti befutó lesz....így nem is "úntatlak" Titeket, viszont ha Ferónak kérdése volna, akkor szívesen sztorizok neki.
ahogy eddig én itt olvasgattam a kutyáitokról szóló bejegyzéseket, arra jutottam, hogy a kutyák nagyobb része nincs iskolázva, mint amelyiket rendszeresen járatják....
gondolom anyagi és időhiány az oka, viszont az tény, hogy a kuyta igazi énje a falkába kerüléssel domborodik ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest