Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Az, hogy van egy szép kis kereső nevű sor a jobb felső sarokban, ami megkeresi azt, amit szeretnél, és nem lenne óránként 10 hozzászólás tőled..

-
Telomanikus
senior tag
Kutyaiskoláról mi a véleményetek?

-
kircipeti
senior tag
válasz
sp@rtan
üzenetére
Majd ha meg is izmosodik, akkor mi lesz.
Gonzomnak is ma szepen megfagytak a bajszai seta kozben. Talalkoztunk a hatarban k@#!$ß#%i vadaszokkal, de szerencsere mi tuleltuk.
Holnap keszitek uj kepeket, es lehet a mazsara is raallitom, mert gyanusan jol tartom ebben a zord idoben

-
pakfong
tag
Hát nem tudom. Nem vagyok perfekt angolos, de csak annyit hallani hogy toy meg another toy, meg a ball-al ugyanez. Az első játékra azt mondja az öreg, hogy lips, tehát ajak, azt hittem végig ilyen lesz a video, hogy hozd ide a csirkét meg mittomén, bár így se kis dolog amit elértek. De így nem igazán értem hogy az 1022 szó akkor mit is takar.
-
sp@rtan
senior tag
Eredeti 100% német lyuhász! [link]
Ez bírja a havat is.
Btw, nagyon elkezdett testesedni, akkora dög lett belőle. Most 8 hónapos.
-
lacos001
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Szoktatónak tökéletes az.

pár kép,feltúrtam a gépet....
6 hetesen öcsémen elaludt
csinos,csinosabb,mégcsinosabb
alvós...első barátbulldog partyJobb a fix póráz,ahogyan irták előttem.Mi pro plan termékekből adunk neki kaját ( előtte tolta az acanat,eucanubat),mindig mindent megeszik,plussz gyümölcsöt.

Na pont azért irtam előbb amit,makacsok még kicsik,és ha engedsz/engedtek neki,akkor beszivjátok később,és itt engedékenység alatt,nem csak a családtagokra mutatok rá,ha nem mindenkire,aki érintkezik vele.Nincs olyan,hogy hétfőn engedek neki vmit,amit kedden meg megengedek neki,mert nem fogja fel,hiszen nem ember.....kutya.
Február 28-án lesz 2 éves,és tök pöpec kutya.....Porázzal és nélküle is jön mellettem,bárhol is vagyunk...patkánál megáll magától,rá se kell szólni......ajtón én megyek ki először és én is jövök be először......eszünk,akkor nem kunyizik,meg se moccan,nem koldul....sorolhatnám..........Drasztikusnak tűnt nekem is mikor tanitgattuk,de mostmár csodakutya
-
Telomanikus
senior tag
nah én megyek aludni, majd reggel akkor nyakörv próba...és indulás kifelé...bár eléggé játékos és kis ge*i a kutyus
de csak lesz valami...amúúúgy araanyóóós ...csak makacs

-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Nem nagy gond... kölyök tápban több vitamin és ásványi anyag szokott lenni általában. Azért öreg kutyának valót ne adjatok neki.

-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Nem azért junior meg puppy meg senior elnevezésű mert az egyik kisebb szemcseméretű mint a másik...
Vagyis a puppy előfordulhat, hogy kisebb szemcséjű, viszont lényegesebb, hogy a megfelelő mennyiségben tartalmazza a tápanyagokat. Tehát más az összetétele a Puppy és a Junior tápoknak. -
Telomanikus
senior tag
Az én kis francia bulldogom ilyet kajál...de most Juniort kapott, mert csak az volt...de nincs gond a mérettel...úgy rág, hogy csak na

-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Én lebeszélnélek az ilyen kiengedős pórázokról...
-
caizzz
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
cukcsy
MÁS: van egy ilyen fajta német lyuhászom keresnék neki tápot. mit ajánlotok neki?
-
Diego!
senior tag
-
Telomanikus
senior tag
-
Telomanikus
senior tag
válasz
lacos001
üzenetére
jó hógolyózást

most így lefekvésnél sírdogál mert anyám csukott ajtónál alszik én meg az emeleten gépezek apám meg nincs itthon ő meg egyedül a másik kutyával...de szegény másikat már úgy lenyúzta, hogy feljött ide mellém, mert a kicsi még nem tud...

és ott sír, mert egyedül van -.- ah...kicsit fárasztó...de persze imádom...csak ez olyan...

-
lacos001
senior tag
most igy visszaolvasva lehet,hogy leszolósnak és bunkón megirtnak jön le a szöveg amit irtam,de siettem a 2 betús helyre éppen

Ha valami okositás,vagy tanács,tapasztalat kell,érdekel,akkor nyugodtan irjál,mert itt él velünk,és mindent tudok a fajtáról,mennyire g**ik,jó fejek,mit miért hogyan csinálnak,ismerem az összes malacot

Most lemegyek a malaccal hógolyózni kicsit,na lelőni sem lehet majd,kifulladásig

-
lacos001
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Veszel 1 szoktatónyakörvet,1.000 ft....... azt csapassad rá éjjel nappal,és nem lesz gond. a Mi bulink is azt hordta, manapság nyulok a nyakörvért,akkor ő beletolja a fejét,ennyire megszerette,nem véletlenül szoktatónyakörv a neve...Nem vittük az utcára,még nem telt el 2 hét az első oltása után,akkor már védett a sok lepra ellen,ami rá vár.
Ne nagyon kényeztessed,( hiába,hogy még kicsi és aranyos,és tutyimutyiztok neki,mert ezt ő nem úgy értelmezi,ahogyan az emberek) mert be fogjátok szivni a cumit otthon,aztán később meg megy a sirás........
Hámot felejtsed el,mert csak huzni fog,és sosem szoktatod le rola,mivel ösztönösen benne van.....
sosem engedd sétánál magad ELÉ,mert szintén huzni fog.....
ha nagyon szeretnéd irok még,mert ez a fajta nem a másik kutyáddal egyenlő tulajdonságokkal bir,hiába még az " olyan pici és aranyos" szöveg.....Ne felejtsd el,nincs ilyen,hogy francia bulldog,boxer,csivava,roti,farkasölő,a KUTYA AZ KUTYA !nagyon mélyen,de persze lehet nyalizni,de azzal csak az ember szivja meg,ha nem forditva történik,mert az jelent vmit
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
xD....van ám minden ...a másik kutyára ... a másiknak vettem egy hámot...így neki jó lesz a nyakörve...csak nem tudom, hogy lehet-e olyan kicsire állítani

-
Winner_hun
félisten
válasz
Telomanikus
üzenetére
No el kéne dönteni hogy akkor van vagy nincs

Szóval akkor van nyakörv amit a nyaka köré teszel meg van póráz amit a nyakörvre akasztasz. -
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Családi házban nem gáz, de panelkutyához minél hamarabb hozzá kell szoktatni. Meg amúgy is, bármikor kellhet rá a póráz és ha birkózni kell velük az se neki se nekünk nem jó.
Szerk.: sétánál ne legyen gond, az a lényeg.

-
-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja, kicsit ki volt dőlve.
Biztos haverozott, nem emlékszem már, jó pár hónapos a kép.
-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Mikor viszed ki kakálni rakd rá a pórázt. Kezdésnek bőven elég ennyi...
-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Boxer lévén eléggé eleven a lelkem... például ha olyan kutya jön velünk aki nem igazán tud sétálni, akkor felveszi annak a ritmusát ami egy 35kilós kutya esetében nem túl kényelmes a gazdinak. De alapjáraton már szépen jön mellettem, de állandó fegyelemre van szükség nála.
A kutyust meg minél előbb szoktasd pórázhoz, míg ilyen kicsi addig csak a házkörül aztán ha már bírja, akkor mehettek tovább.
-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Ha szépen sétál akkor valóban jó érzés vele menni, de néha azért még vannak gondok sajnos

-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Nyugi, az enyém se szebb: [link]

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A 7 hónapos lány spánielünk gyakran azt csinálja,hogy ha pl ülök a fotelban, akkor odajön és a kinyújtott lábamra háttal rátolat és úgy áll. Ez minek lehet a jelzése? Valaki azt mondta,hogy a behódolásé. Tény,hogy rám hallgat. De más kutyákkal is csinálja...nem lehet,hogy uralkodni akar?
Ez róla készült az imént:
-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Jóvanna' nem akartalak megbántani. Mondjuk a haverja is elég csúnyácska.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Telomanikus
üzenetére
Tedd ki a 18-as karikat.
Koszonom!

-
Boxer001
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Jól néz ki ez a kis bikakutya.
A másikra nem tudtam, hogy ez most milyen teremtmény, de ezek szerint kutya lenne ő is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Telomanikus
üzenetére
Te atyauristen, frocsog a ver...

Nagyon helyesek es jo a zene is!

(mi a szam cime?)

-
Telomanikus
senior tag
A kutyák "harcolnak"

-
sp@rtan
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Szerkesztés gomb?
-
kenwood3
addikt
válasz
kircipeti
üzenetére
Hát tudom , hogy sok gondom lesz velük de ivartalanittatni nem fogom őket ! Inkább különzárás vagy ha mégis becsúszik , sztem nem lenne nehéz megszabadulni a kölyköktől ! Nagyon kelendőek a kölyök kutyák ! Nem terveztem 2őt , főleg nem fiú-lány párost de így alakult!
-
-
-
válasz
Telomanikus
üzenetére
Tenyleg olvasd el, nem vicc. Az sem mindegy hogyan takaritod fel, ha mar odacuccolt.

-
válasz
Telomanikus
üzenetére
Azert olvasd el a linkelt cikket, okos dolgok vannak leirva arra az esetre is, ha epp nem viszed le es kulaznia kell, vagy mar meg is vot'.
Egyebkent ha nappal leviszed abban a minusz par fokban, attol sem lesz baja, kicsit mozog legalabb es levegozik. 
-
Boxer001
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Az a másik egy kutya
-
kenwood3
addikt
válasz
Telomanikus
üzenetére
Ő is az sőt
! -
kenwood3
addikt
válasz
Telomanikus
üzenetére
Aranyos nagyon !

Más : Macskákhoz , hogy áll a kutyusotok
? Mert az enyémek nem szeretik őket , nincs is macska az udvaron mióta itt vannak a kutyuk
! -
-
kenwood3
addikt
válasz
Telomanikus
üzenetére
A füléért ne aggódj szép lassan fel fog állni , 3-4 hónapos korára az 1ik biztos !
De neked nem njuhász kutyád van nem ? -
kenwood3
addikt
Üdv all !
Adott a kutyusom , 1 németjuhász kan aki kb 8-9 hónapos és lenne 1 kérdésem , lehet hülyeségnek fogjátok tartani de hátha nem ! Az normális , hogy a mai napig nem emeli fel az 1ik lábát pisiléskor ? Mert általában a fiú kutyák úgy nyomják vagy később fogja elkezdeni ? -
Telomanikus
senior tag
Amúgy franciabulldognak milyen korában kéne felállni a füleinek??

-
Telomanikus
senior tag
Boxer001 - Nagyon nem poén...csak ránézek és egyből nem is haragszok rá

Eagl3 - Hát mikor, hogy...szerencsére legtöbbször csak rendes kaki...bár ma szinte túl sok volt belőle...
ezt nem úgy értem, hogy sokat kell takarítanom...de a délelőtt folyamán több volt mint szokott...pedig már nem adok neki olyan sok tápot...-mert egyébként annyit eszik amennyit lát- 
Lauda - Próbálom...legalábbis néha viszem ki -félek megfázik
mínusz van jócskán- és van újságpapír leterítve...ha oda végzi dolgát meg van dicsérve...bár ez annyiszor van mint máshova...tehát nem kiemelkedő...pedig szoktató cseppet is vettünk...(nem ért semmit
)Meg ám kiteszem és kiengedem a másik kutyával...meg kimegyek én is velük...de eléggé fázós...meg sokszor csuklik is xD :S

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
...hiperaktív egy kutya...de aranyos...csak nem tudom, hogy lesz belőle szófogadó kutyus
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én ezt mondom...kicsit furán néz ki

de csak lesz valami...amúúúgy araanyóóós ...csak makacs
de kistank a kutyus
/annyira azért nem értek hozzá, de gondolom így van.../