Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulltime4wd
tag
És persze némi anyag a "pszichodog"-ról

-
fulltime4wd
tag
Milyen százalékban ajánlott a száraz tápot adni a kuty-nak, vagy mondjuk napra lebontva főtt/száraz? Ugyanis szerintem a miénk keveset eszik a szárazból, bár valószínűleg mivel mindig ott van előtte egy adag és tudja, hogy mást is megkap, elkényeztetésről lehet szó.

"Nemfogyaszáraz" jeligére!

-
Ramius
őstag
-
Idiofil
aktív tag
Hát elég érdekesek itt a dolgok. Elhiszem hogy drága a táp, de ennyi semmirekellő csirkehulladékkal etetni a kutyukat, azért nem hiszem hogy jó dolog
Ide értem a fejet/farhátat/lábat...
Az lehet hogy a kutyus szereti az ilyeneket, de az nem is jelenti azt, hogy jót tesz neki....Kötőszövet az egész... -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
En sosem vasarolok zug helyekrol, csak normal husboltokbol, ahol a karajt meg a tobbit veszed.
-
Ez mind olyan cucc, ami rendes husboltbol van, ami megmarad a bontasbol. Biztos attol betegedtek meg? Nem hallottam eddig ilyen betegsegrol a marhaknal, mint amit pl a disznotol elkaphatnak.
Pedig rengeteg helyen lattam, ahol kutya van a haz korul es matricas autot is nagyon sokat, csodalom, hogy nem hallottal meg rola. Nekem is az tunt fel, hogy mindegyik kutya nyakaban volt ez a cucc, no meg ugye az, hogy nincs kerites a rohadt nagy telek korul es rakerdeztem, hogy nem szokott a kutya elszokni? Akkor jott a valasz, hogy nem, mert ugye ki van huzva ez a cucc korbe es csak addig megy a dog. Aztan elkezdtem figyelni es mindenhol ez volt, ahol kutyat tartottak szabadon.
-
Kidus
őstag
Azert marhaval is vigyazni kell, jobb nem nyersen adni semmit, pont nyers marhatol betegedett meg 7 kutya egyszerre egy telepen, amiket behoztak, es eleg kemeny volt vegignezni. Nem sokon mult, hogy megmaradtak, es ha jol remlik, nem is mindegyik.
Csak akkor lehet nyers, ha friss a hus es megbizhato forrasbol van, de inkabb fozve akkor is, nem kockaztatnam be.
Ha emberi fogyasztasra is alkalmas akkor igen, de az meg mar nem tul olcso fele husi.Errol a lathatatlan kerites dologrol nem hallottam, elektromos nyakorvrol igen, de nem tul elterjedt dolog. Olyat lattam meg kutyakon, ami akkor razott, ha ugatott. Elvetemult ugatasmaniasokat egybol leszoktat az ordibalasrol.
-
válasz
kenwood3
üzenetére
Fozzel nyugodtan. Marhas cuccokat adhatsz nyersen is, en is szoktam neha hozni a kutyesznak az egyik hentestol ilyen marha bontasbol szarmazo cafadekokat/csontokat. A csontot nem tudja megenni, csak lehamozza rola ami rajtmaradt husidarab, meg elvan vele par orat, aztan eldugja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kenwood3
addikt
Oké, elviszem, de csak akkor ha a fila utazótáskámba beleférnek

(#10981) Lauda Egyszer disznóvágáskor főztem nekik 1 kis disznóvért. Mivel nem tudom, hogy szabad-e nekik ilyet adni így nem sokat adtam nekik, de úgy zabálták mintha még sose ettek volna életükbe
A veséről én is halottam, hogy nem okés 
[ Módosította: stevve ]
-
kenwood3
addikt
válasz
Gergosz2
üzenetére
Minden reggel kapnak purina dog chow-t , ezt az enyémek se nagyon szeretik
, mellé minden este főtt csirkefarhátat is kapnak . Kisebb korukban mindent megettek (táp, csirkefej, csirkeláb, sertésbelsőség, házikoszt stb..), de aztán idén nyár óta elkezdtek válogatni, és csak a csirkefarhátat ennék állandóan . A tápot csak úgy eszik meg ha leülök melléjük és rájuk szólok, hogy egyenek, maguktól meg se ennék. Pont azt nem akarják megenni, amire a legnagyobb szükségük lenne 
-
z00li
senior tag
-
Gergosz2
veterán
ti mivel etetiktek a kutyátokat?
Az enyém a házi kosztot szereti a legjobban , száraz kutyakajára rá sem néz.A konzervet megeszi de ha 3 napig azt adok neki akkor már furcsán szokott nézni.
Leggyakrabban én főzök neki csirke farhátat,csirkelábat ,halfejet,csirkenyakat -fejet , libaszárnyat, disznó májat, vesét , tüdőt stb. Egyszerűen ezekért oda van. Teszek bele neki egy kis riszt is néha.
Meg ugye ami kajamaradékok vannak azokat is beporszivózza

Mondjuk én örülök neki hogy nem eszi meg ezeket a bolti fenetudja miket.
-
opeter87
senior tag
válasz
fulltime4wd
üzenetére

-
válasz
fulltime4wd
üzenetére
-
Idiofil
aktív tag
válasz
fulltime4wd
üzenetére
XDXDXD
-
fulltime4wd
tag
Olimpidog: (bocsi, ezt nem hagyhattam ki
)
-
Lompos48
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Attól se riadnék vissza, hogy magam építsek valami izmosabb ketyerét,
Mit tennél "hangszórónak"? Mert az elektronika az a kisebb gond.
-
fulltime4wd
tag
Ismerősömnek egy földbe ásható verziója van, ami egy hurok, a kutya nyakában pedig a vevő, ami ha közeledik(a konyhakerthez), egyet pittyen, ha átdugja a fejét gyorsabban pittyeg, majd csíp.....a kutyája az első nap után már az első pittyenésre hátrál, akár egy átdobott nasi otthagyása árán is
Használható dolgok!Fürdetés: nálunk valszeg. a labrador-vér miatt nem nagy sokk, pláne a szárítás, majd "vizestörülközővel-rohangálás"!
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Usaban pl. lattam ezeket a lathatatlan keriteseket, volt a kutya nyakaban egy ketyere, meg voltak zaszlok kituzve a telken, ott voltak a jeladok. Namost amikor a kutyesz elert oda, akkor kapott egy jelet az a nyakan levo micsoda es nem ment tovabb, igy volt is kerites meg nem is. A kutya szabadon volt, megsem tudott elkoborolni. Szoval biztos van megoldas a /te problemadra is, ami tavoltartja az ebeket. Esetleg vard meg Kidus-t, hatha javasol valamit es meg tudod onnan hozatni ebayrol pl.
Ripper03

-
Bencus88
nagyúr

Húhú, nődögélünk

-
TESCO-Zsömle
titán
Na igen. Google nem túl bőbeszédű a témában.
Attól se riadnék vissza, hogy magam építsek valami izmosabb ketyerét, ha biztosra vehetném, hogy az tényleg elkerget minden kutyát a közelből, mert ahogy nézem ezek általában csak nevelő célzatú, kellemetlen hangot kiadó vackok. A hatótávval kapcsolatban is vannak aggályaim...
Idiofil: EU-s bay-en nem érdemes nézelődni, mert ugyanolyan drága, mint ha itt vennéd. Amcsi bay a te helyed, ha olcsón akarsz valami apró mütyürt.
-
Idiofil
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nézelődtem én is pár napja e-bayen, aztán amikor megláttam, hogy mennyibe váltja a mnb az angol fontot, letettem mindenféle vásárlásról...

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudom, en sosem probaltam. Varj egy kicsit, hatha jon rola tapasztalat, vagy masfelerol.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
Hali.
Nem biztos, hogy ez a legjobb topic, de azért hátha...
Én ultrahangos kutyariasztót keresek. Nagybátyámat állandóan le akarják tépni a bringáról az elszabadult ebek és már nagyon tele a... Van nála gáz-spray végszükségre meg vasdurung, de a legjobb mégis csak az lenne, hogy ha oda se mennének hozzá. Nem használná állandóan, mert szereti ő a kutyákat, de így 40-en túl az ember már nehezen sprintel le egy nagyobb kutyát még bicóval is, pláne földúton...
Szóval aki tud zsebre vágható elemes verziót ajánlani, ami tényleg működik, ne tartsa vissza magát...
Előre is köszönöm.
-
Winner_hun
félisten
válasz
GaborGh
üzenetére
Ha oda jelentenek azt nem véletlen teszik. Ahogy elnézem nem is alaptalanul.
Teljesen felesleges volt az első bekezdés, csak téged minősít. Inkább tartozok azon "állatok" közé minthogy a magadfajta fröcsögését olvassam. Ide ugyanolyan emberek írnak mint bárhova máshova, hiába kutya topik, nem a kutyák írnak ide.
-
GaborGh
őstag
Bevezetésképpen csak ennyit írnék, hogy imádom az állatokat, [moderálva] úgyhogy nagyon örülök hogy idetaláltam, ez lesz az egyik kedvenc topikom
, Halleluja ... 
Rengeteg kutyusom volt életem során, most jelenleg két édes, aranyos, vérszomjas vadállat boldog tulajdonosa vagyok:
Betty a kanári szigeteki emberevő & Asztor a zöld-foki szigeteki rabszolgafogó
A ház őrei, "szolgálunk és védünk és persze nagyon szeretjük a gazdinkat!"
"Betty neked olyan fincsi a fülid"

[ Módosította: 7 ]
-
Gergosz2
veterán
válasz
kenwood3
üzenetére
hát az enyém is így van. Azért nyáron egyszer mindenképp megfürdetem odakint slaggal + kutyasamponnal , de olyankor is olyan szemmekkel néz mintha agyon akarnám ütni. Még a farkát is beszokta húzni.
Ellenben nagyon szeret patakban úszkálni , nyáron nagyon gyakran elviszem, egy héten többször is.. Képes ott állni a vízben és 2-3 órán keresztül a vizet nézni hogy mit hoz a sodrás

-
-
Idiofil
aktív tag
Mennyi sok kutyus itt hirtelen

UP a radarfülű németjuhásznak, a drótszőrű kis hörcsögöknek, a pózolónak és Üdv Bogyónak
Hétvégén én is csinálok friss képeket
-
Lompos48
nagyúr
Felüdülés volt a kutyás topic felfedezése a PH! bitjei és drótjai között. Gratula érte:

És ha már az előbb egy kutyit bolondnak titulátak, hadd mutassam meg Közép-kelet Európa legnagyobb trógerét, őBogyóságát, akire bármilyen gaztette után se lehet félóránál többet haragudni.

-
fulltime4wd
tag
Helló... egy "kedvenc póz" kép:[link]

Mi is véletlenül, egy ismerősön keresztül kaptuk Őt, labrador-puli(!) keverék és bolond
-
kenwood3
addikt

off: hiányzik a képfeltöltés

-
Kidus
őstag
-
Ptech
addikt
Bocsi, lehet kicsit off, de nem tudja valaki, ez milyen fajta kutyu: [link]

-
Idiofil
aktív tag
Új helyen lévő 3 csapdából mára 2 fogott 1-1 nagyobbacska patkányt, 1 meg sajnos egy cinegét...

-
opeter87
senior tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
üveggyapot ez tetszik, még nekem is jó meleg lenne

hát egy moszkvai őrkutya nem fog fázni
én anno olyan kutyaházat csináltam, hogy:
fa-padlószőnyeg-fa(préselt lemez)-hungarocell-fa(préselt lemez)az első házát elfogyasztotta a goldenem (szinte szó szerint
)az enyém is imádja télen-nyáron abba alszik

a goldenem is imádja a havat állandóan abba hempereg, már ha van hó

(#10916) Nova96
ne csak simogasd hanem játszatok (kedvenc labda, rongy), kicsit tanítsd (ül-fekszik-marad-lábhoz, stb.) és minden jól elvégzett feladat után jutalmazd hidd el ezt jobban élvezi mint a simogatást
Idiofil
sajnos nem lehet mellette lenni egész nap és az ösztönökkel sem lehet semmit csinálni, remélem nem fut bele egy mérgezett patkányba soha.
és remélem a patkány csapdák is beválnak. -
Idiofil
aktív tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Hát délelőtt kimentem és ott volt egy fél patkány a háza előtt...Gondolom megfogta és elmajszolgatta. De amúgy a fütyi kivan már, hogy mennyi patkány meg egér van itt. Tegnap 2 egeret fogott 1-1 patkánycsapda. Kijött a doki, mondtam neki, hogy lassan minden héten jöhet erre, beugrik, hogy kell-e valamilyen szuri....Ma vettünk még 2 patkányfogót, kiraktam az összeset. Dió a csalétek, remélem pusztulnak majd...Meg hát a doki is mondta, hogy jó hogy hívtam, mert azért elég fürge és energetikus Zara, de nem egy Jack Russel. Általában a nem specifikus kutyák már csak a kába patkányt fogják meg, de ilyenkor még ha eszik is a mérgezett patkányból, injekcióval megelőzhető a baj. Akkor már régen rossz, ha eljut a vérző stádiumig, mert azért ott már sokszor nem lehet tenni semmit...Szerencse hogy nem dolgozik drágán, mert a gatyám rámenne a sok szurira....
-
Nova96
őstag
Üdv egy kérdés 2 hete folyamatosan 7-re érek haza utána bejön a kutya megsimogatjuk családdal aztán van egy fél órát aztán ki megy aludni. Most is csak azért tudok írni mert elmaradt az órám. Egyébként órám+sok próba 7-re érek haza aztán sétálni nem tudom vinni játszani nincs vele idő mert tanulni kell. Péntek,szombat,vasárnap amikor tudok vele sokat foglalkozni mennyire baj hogy mostanában hanyagoljuk a kutyát?(tesómnak most itt a vizsga időszak nekem nincs időm rá.)

-
Idiofil
aktív tag
Hát nem telik el hét állatorvos nélkül... :/
Zara reggelre meglepett minket egy fél patkánnyal. Most jön a doki K-vitamint beadni... -
Gergosz2
veterán
válasz
Jovanny2
üzenetére
amikor leesik az első hó alig bírni vele.
végignyalja az udvart , meg egész nap a hóban hempereg. Aztán elázik a bundája és jön be megszáradni.
Amúgy azt vettem észre hogy tűri a hideget , de a -10-15 fokot már annyira ő sem szereti.
Nyáron meg egész nap a pincében alszik. -
Gergosz2
veterán
Tavaly én is kipofoztam a kutya házát , mert amikor kicsi volt eléggé leharcolta(fogait előszeretettel élesítette rajta.)
Tettem bele szőnyget ami megmaradt a felújításból, az oldalára 2 falamez közé meg nikecellt, meg maradt egy kis üveggyapot. Lehet hülyén hangzik , de inkább felhasználtam a kutyaházra mert másképp úgyis ment vona a kukába.
Mondjuk a kutya kb 90 %-ban bent alszik a folyosón , csak akkor alszik kint ha valami nagyon nem tetszik neki ,nagy a mozgás az utcán , vagy macskák járnak a közelben

amúgy a kutyám most 4 éves kan , és egy moszkavi őrkutya

-
degu
senior tag
Csinaltam egy hoszigetelt hazikot a blokinek!

Egesz nap benne fekszik /ha nem jarorozik/
Kicsit oreg mar szegeny.Jolesik neki a meleg... -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Neha gondolom megropogtatja kicsit.

Jol nyomja az eb.

-
-
Idiofil
aktív tag
Jaja, én is néztem videókat. A vadászgörények még durvábbak, mert azok bemennek a patkányért a járatba

-
kircipeti
senior tag
válasz
Idiofil
üzenetére
Uhh. En el is felejtettem meselni, hogy a Gonzo a multkor fogott egy patkanyt is
(azert irom, hogy is, mert mezei egereket rendszeresen szokott fogni a hatarban). En nem voltam jelen az esetnel, de Apu beszamoloi alapjan raugrott a Gonzo, belemart a hataba, razott rajta kettot es lerakta. Razas kozben beleverte a patkany arcat egy oszlopba is, ugyhogy sok eselye nem volt.Persze nem vagyok ra buszke, mert feltem, nehogy egyszer poruljarjon egy mergezett peldannyal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A veséről én is halottam, hogy nem okés
, mellé minden este főtt csirkefarhátat is kapnak . Kisebb korukban mindent megettek (táp, csirkefej, csirkeláb, sertésbelsőség, házikoszt stb..), de aztán idén nyár óta elkezdtek válogatni, és csak a csirkefarhátat ennék állandóan . A tápot csak úgy eszik meg ha leülök melléjük és rájuk szólok, hogy egyenek, maguktól meg se ennék. Pont azt nem akarják megenni, amire a legnagyobb szükségük lenne 

a szárazat is.