Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem semmi.nekünk is ilyen kefénk van

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen fajta fésüt használsz?Csak mert az én kutyámnak is eléggé hullik a szőre de fésüje már nem bírja (kitörtek a fém tüskék belöle)
Amúgy nagyon durván sok szört szedtél ki belőle
-
Winner_hun
félisten
-
ludsimon
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó kamu szöveg akkor ez a cseppes dolog, hogy megvéd.
Mi is pár évig kiadtunk rá egy csomó pénzt és aztán világosított fel egy nagy kutyabarát, hogy ezek a cseppek, oltások szart nem érnek csak pénzt húznak ebből.
Ő csak a veszettség+kombinált meg a féreghajtást ajánlja és ennyi.
-
degu
senior tag
Help!
Rettentoen beteg lett a kutyam a kullancs-csipestol/babezia/ majdnem belepusztult!
Azota rendszeresen KILTIX-nyakorvet hasznalok.
Az aprilisban feltett uj kiltix ellenere tegnap egy hatalmasra hizott kullancsot talaltam rajta!
Hogy lehet ez?
Mit kellene tennem? /a 4-5-6 ezer forintos csodaszerek nelkul/ -
kircipeti
senior tag
válasz
sp@rtan
üzenetére
Nalunk is szinte ugyanez van az anya macskaval. A kandur az mar mas teszta, mert tegnap is befekudt az ajtoba, a Gonzo helyere. Az meg nem akarta zavarni, igy elfekudt mashova

Voltunk ma kutyasuliban, lassan kijelenthetem, hogy az ivarerett kanokkal egyaltalan nem jon ki. Osszeugrott ma egy cane corsoval is... szerencsere nem lett baj.
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Elolvastam én, csak gondoltam mindegy, hogy 1000x1300, vagy 1300x1000.

-
sp@rtan
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi, ma is tanultam valamit

-
sp@rtan
senior tag
Köszi!
Hát, volt már pár kergetőzés
De volt olyan is, hogy 5 centire voltak egymástól, inkább a Szurkot kell félteni a macsektől
Szurok egyáltalán nem bántja, csak szagolgatja, a macska meg tudja, hogy ő egy kutya, és az ösztönei... Fúj, morog stb. De ha elkezd futni, akkor Szurok is utána iramodik. Múltkor kapott Szurok egy karmolást az orrába.
Inkább az a baj, hogy a cica direkt hergeli a kutyát, pl. Szurok ül az ablaknál, néz befelé, akkor a macsek odamegy és elkezd neki pofázni... Lehet 'védi a területét', mert ő ugye hamarabb volt itt.
Mondjuk 14 éves a cica, szóval tapasztalt, előző kutyánkkal 12 év alatt megbékéltek.ludsimon: Köszi! A te dalmatád is nagyon szép, mi is gondolkoztunk dalmatán.
-
sp@rtan
senior tag
Na akkor Szurok komáról is pár kép:
PH!-ss tárhelyre feltölteni nem engedi, pedig hely van, és át is méreteztem a képeket.
Kép 1
A háttérben látható lámpát Szurok alakította át![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kép 2
Mint a fogorvosnálKép 3
Ismerkedés.Igazából ezek se új képek, csak most találtam meg őket
.
De azóta szinte semmit se változott Szurok. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na akkor ugyesek vagytok, szep lett a Bruno biztosan.
Nalunk ez pont forditva tortenik, kimegyek a kefevel es huzza is be a belet a hazba. 
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egy kicsit igen, nem jutottam el a dokihoz a kabitocuccert.
Es nalatok? -
ludsimon
veterán
Nem most kellett volna elkezdeni az a baj.

1 évesen került hozzánk és az volt a gond, hogy nem tudtuk elvinni kutyaiskolába (piszkos anyagiak
) és sajnos nem Mi vagyunk neki a number one, hanem neki fontosabb egy nesz egy szag egy másik kutya stb.Futni nagyon szeret pedig.
Régen elengedtük, de nem sokszor mert soha nem jött vissza a fenti okok miatt.
-
ludsimon
veterán
Üdv!
Nem szoktuk kivinni a dalmatánkat mivel kertünk van.
De mivel most a kerítést csináljuk így nem engedhetjük ki a kertbe így kivittem sétálni.
5 éves és nagy meglepődésemre nem húz úgy mint régen.
Szegény jól elfáradt, pedig csak egy 5 km-t sétáltunk.
-
-
sp@rtan
senior tag
[link]
majdnem kutyák. akik tették, azok nem emberek.

-
kenwood3
addikt
Akkor telt be a pohár nálam amikor megláttam , hogy a németjuhász kan kutyáját , hogy megkente ma
Nem tudom miért tartja de 6 kutya van az udvarán 3 pitbull (ebből kettő az elmúlt 2 héten belül érkezett )2 németjuhász (1 szuka és 1 kan) és 1 foxi igaz azt mostanában nem látom 
-
kenwood3
addikt
Valaki meg tudja mondani , hogy Magyarországon engedélyezett-e Pitbullt tartani ? Elegem van , hogy veszélyeztetve érzem a 2 kutyám a szomszéd 3 pitbullja miatt !

-
Bibby
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én biztos nem nyíratnám le így ha már spániel, de a nyarat jól fogja bírni.
(Csak le ne égjen) -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csini lett!

-
Motion_Blur
félisten
Kozmetikai beavatkozás után így nézünk ki: [link]

-
Winner_hun
félisten
-
kircipeti
senior tag
Mostanaban kezdte ezt el, korabban baratsagos volt minden kutyaval.
A rigokkal vigyazni kell, mert bosszualloak. Jopar eve egy macska az utcankban elkapott egyet. Ezutan egy masik rigo betamadta a macskat nem gyengen
szegeny cicc nem gyozott menekulni.Gorneck23 nagyon vermes egy allatka

-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Megérkezett az új vadállat: [link]. Sajna nem saját, mert nemtom mikor költözöm otthonról, akkor lesz másik kutyi, ő már marad szüleimnél.

-
kenwood3
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

Jár csak kutyus ne legyen belőle
-
-
kenwood3
addikt
válasz
kircipeti
üzenetére
Hát igen elhízott de ezt most szedte fel amióta nem hordom őket csavarogni, a télen rengeteget jártunk a mezőkre futni, erdőkbe stb.. ! Most meg nem tudom hordani illetve nem merem a rengeteg kullancs miatt ! A fiú sokkal többet eszik mégse hízik el mert állandóan mozgásba van a lány a lustasága miatt hízik

-
kircipeti
senior tag
A kanokkal gondjai vannak. Ha valamelyik ramordul, akkor egybol menne neki. De az sem ritka, hogy O kezdi a balhet...
kenwood3: az latszodik, hogy a szuka kicsit husibb. Az enyem inkabb csak delkorul komal be par orara. A cserebogarakat imadja vadaszni, ugy oli meg oket, hogy a foldon belejukdorgolozik

-
kenwood3
addikt
válasz
kircipeti
üzenetére
Köszönöm ! Annyira azért nincsenek jóba a lány nem igazán szereti ha a fiú a közelébe van túlságosan . Na meg a lány egész nap csak lustálkodik alszik( hízik is , most eléggé "elhizott") míg a fiú reggeltől estig pörög így nem sokat foglalkoznak 1mással . A Fiú labda és mindenféle rovar megszállottja ami repül és 1 percre se áll meg miattuk

-
fero02
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na nem is magam miatt. Az már a kutyának is sok(k) lenne.
Vmi Tisza melletti helyre szívesen elmennék. Az kb félút lenne sokunknak és annyit a jószág is kibírna simán.
kircipeti: Tied hogy viselkedik társaságban?

-
kenwood3
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja

Tőlem is messze van kb 300 km
(#9436) fero02 már leesett
-
fero02
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hova?

-
Adonimus
senior tag
Valamelyik nap Panda bele harapott a lábamba. Sosem csinált még ilyet. Kinyitottam az ajtót és ahogy meglátta, hogy a postás az, az én lábamba harapott. Érdekes gondolkodás.

-
kenwood3
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

Nem értem
-
kenwood3
addikt
Köszönöm nektek

Az normális ha a kan kutyámnak rettentően hullik a szőre míg a szukának meg alig?
-
Bibby
addikt
Itt nem is az a lényeg hogy póráz nélkül menjen, mert annak nem sok értelme van. Egyszerűen ahogy látom nincs megtanítva a behívásra. Ez lenne a legalapabb egy kutyánál, szóval erre nagyon rá kell feküdni, első dolog legyen. Neve azért biztos van.

A másik meg hogy szocializálni kell, más kutyákkal összehozni, ez szintén fontos, nem függ kutyafajtától, nevelés kérdése. Kell keresni kutyafuttatót, vagy nagy zöld teret, és ha a behívás megy akkor nem lesz gond azzal sem hogy elengedd. -
Tomics
addikt
Köszi. Vajon arra meg lehet tanítani még valahogy, hogy póráz nélkül sétáltassam? Mert volt amikor kiszökött és 20 percig kergettem a faluban akármit csináltam elszaladt előlem...aztán odament egy idegenhez aki lefogta addig amíg odaértem. Mondjuk városban nem valószínű hogy elengedném még ha rám is hallgatna, mert sok az idegen eb és ez a fajta nem az a barátkozós fajta, nagy önbizalma van és nekimegy ey pitbullnak is sajnos

Valszeg a 11 órában 1x ki lesz engedve szóval ezt már megoldottam, meg nem lesz teljesen egyedül. Hát kíváncsian várom, majd megírom a történéseket. Bár úgy látom itt főleg német juhász tartók vannak szóval nem biztos hogy érdekli őket

-
Bibby
addikt
Kutyát mindig lehet tanítani, csak kiskorában könnyebben rögzül.
Napi 3 séta kell legalább, fél óra minimum, reggel, délután, lefekvés előtt. A délutáni még jobb ha hosszabb, kimozogja magát.
11 óra nagyon hosszú idő, főleg így hirtelen. Vécét azért ennyi ideig bírja talán, de nem is ez a fő gond, hanem hogy mit csinál egyedül a lakásban. Lehet elkezd rombolni, rágni, nyüszíteni, ugatni.
A lényeg a séta, futás, játék. Minél jobban elfárad annál kevésbé marad energiája ezekre.
Mindenképpen fokozatosan kellene rászoktatni, először 10 percig legyen egyedül, fél óráig, egy óráig, két óráig...lássa hogy elmész, de vissza is jössz. Legalább egy hetet rá kellene szánni erre.
Nem álltatlak, nehéz lesz, de fokozatosan, szabályokhoz ragaszkodva kezelhető minden.
Végül itt egy könyv, ebben minden lényeges le van írva, rágd át ha tényleg jól akarsz a kutyával együtt élni.
-
kircipeti
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jofelek. Az a vizbol kijovos valoszinuleg azelott van, hogy megrazza magat.
Lauda: Roni batyo odaver rendesen! Foleg az utolson.
-
fero02
nagyúr
Winner_hun, Lauda: Szépek.

-
-
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
köszi srácok, amúgy ja

-
Tomics
addikt
Van itt olyan aki lakásban tart jószágot?
2 hét múlva lesz egy vendégem (de lehet hogy fél évig is itt lesz, vagy végleg), eddig kertes házban volt, igaz általában éjjel bent aludt a házban (westie...)Viszonylag szobatiszta, de ha melózok (ami gyakorlatilag 11 óra nem itthonlét), akkor félek nem fogja kibírni. Kérdés hányszor kellene levinni 1 nap.
Már 3 éves, gondolom ilyenkor már nem nagyon lehet taníthatni, de majd próbálkozok vele.
Sajnos nincs más lehetőség, idegennek nem adom. Vagyis nem sajnos, mert állatbarát vagyok, csak tartok a kialakult helyzettől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Apple Homepod Mini
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem semmi.

Biztos elfogyott a tarhelyed, azert nem engedi.

) és sajnos nem Mi vagyunk neki a number one, hanem neki fontosabb egy nesz egy szag egy másik kutya stb.
Egyebkent a kertnek semmi koze a setakhoz, vigyetek el napi szinten setalni.

Nem tudom miért tartja de 6 kutya van az udvarán 3 pitbull (ebből kettő az elmúlt 2 héten belül érkezett )2 németjuhász (1 szuka és 1 kan) és 1 foxi igaz azt mostanában nem látom 
Azt is kinézem blőle, hogy harcoltatni akarja őket