Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az enyem is talalt egyik este egyet. Szegeny sunit ki kellett menekitenunk egy lapaton

-
fero02
nagyúr
Na, volt egy laza negyed óra játék egy sünivel.
Jeffrey-ke most látott életében először, a többit gondolom mondanom sem kell. 
-
Bibby
addikt
Nagyon vigyázzatok ezzel a qrva toklásszal...

Most szedtünk ki csipesszel kettőt a talpából, egyszer csak elkezdett sántítani minden előjel nélkül. Már rendesen benne voltak, véresen. Nagyon szemét egy dolog, ez ellen még annyit sem lehet tenni minta kullancs ellen.
-
degu
senior tag
Termeszetes -e,hogy a kutyamnak nagyon rossz szagu a lehellete?
/Konzervkajat,es szaraz kajat eszik/
Egyik oldalon barnasak a fogai.Lehetseges,hogy rosszak a fogai?
/Kb.9-10 eves lehet/
Es ha rosszak,akkor az allatorvos vallalja a kezeleset?/foghuzas,tomes,stb/ -
Ma egy haver kutyája volt a téma a fotós klubban, gondoltam megosztom veletek: [link]
-
Ragadozó
Ármester
Nagyon aranyos kölykök

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pöcök nem parázik, illetve nem parázott egyszer sem, amikor új kutya jött az udvarba. Jól kijön velük, illetve amikor sétáltatom, akkor sem érdekli, hogy a többi kutya már szétszedi a kerítést

Egyébként most egy udvaron osztoznak majd 9 napig
-
Jaja
Jövő héten nálunk lesz, mert mennek nyaralni tesómék... remélem kijönnek Pöcökkel, habár Pöcök nem szokott kiakadni más kutyákra. Remélem Ogi sem 
-
-
-
Realradical
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát ennyi akkor jó a humora!

Kíváncsiságból rágugliztam és külfödön lehet kapni olyan anyagot amit ha az ételébe keversz rossz ízű lesz az ürüléke és nem eszi meg/cipeli el máshová.
-
Túlélte a kutya, hogy élve elásták és fejbelőtték
Inkabb nem irok semmit.

-
Winner_hun
félisten
válasz
Realradical
üzenetére
Vérbeli kan

Nem szokott rossz helyre csinálni, mióta nálunk van mindig tudja hogy hova lehet és hova nem, pedig sose lett neki tanítva.Amúgy nem mindig viszi, mostanság kapott rá (tök jó mikor éjjel hazajövök, pakolok jobbra-balra, na még az anyósülés környékén ami van kiveszem, aztán mikor jövök be a házba egyszer csak olyan puha lesz a talaj..)
-
Realradical
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Ha már PH! akkor itt van egy relatív kevésbé csúnya félig IT-s kép

-
válasz
Realradical
üzenetére
-
Realradical
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem szuka? Álterhességnél csinálhatnak ilyet. Vagy esetleg, ha bűntudata van. Nincs büntetve, ha rossz helyre kakál pl. kocsibeálló?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na ez engem is erdekelne, marmint kivancsisagbol. Valami oka biztos van, hogy ezt csinalja, viccbol nem cipelgeti a sajat xarat.

-
fero02
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sztem így mondja el, h egy szar a kocsid.

-
kircipeti
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem vidd vissza a "helyere" aztan majd elgondolkodik rajta O.
-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Biztos azt akarja, hogy szerencséd legyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ludsimon
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére

Ilyet még senkitől nem hallottam. -
Winner_hun
félisten
Arra ötlet hogy miért viszi a kutyám a kakájának egy részét a kocsim mellé? Múlt héten többször is eljátszotta, meg volt már rá példa máskor is. Csak odavisz egy darabot és annyi.
-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Szép kutya lett/lesz belőle, fajtáján belül is. Mondom ezt úgy, hogy sok franciát ismerek.

-
ludsimon
veterán
húúúú
Az az őzös nagyon durva!!
Szegény kutya azt se tudta hirtelen mit csináljon 5 mp-ig. Lehet bepisált.
-
kenwood3
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szegény remélem rendbe jön a lába

-
Winner_hun
félisten
Törött lábbal is hazakúszott a tornádóban elsodort kutya
Hogy keresi hiogy mi borította fel. Szerencsére nem lett semmi baja így első ránézésre.
-
ludsimon
veterán
válasz
rétisün
üzenetére
nyírva tök édi pedig.

Amúgy milyen a természete?
Szót fogad?A mi dalmatánk az egyre szófogadóbb, de csak rám figyel.
Lehet jót tett a séta neki mert itthon egyre fegyelmezhetőbb.
Pl elég 1x határozottan rászólni, hogy csinálja amit mondok.
Gyere be, ülj le, menj a helyedre, menj ki, stb. -
kircipeti
senior tag
válasz
rétisün
üzenetére
Enis
gyorsan kikefeltem meg egy zacsko szort a Gonzobol feketen 
A szomszedban most tolta le szinte kopaszra a helyi "gurulo kutyakozmetika" a pulit. Szegeny kutyara rossz ranezni. Remelem azert kibirja a nyarat igy is es telre azert felszed magara egy kis bundat... Allitolag ez a specialitasa ennek a joembernek, hogy fajtatol fuggetlenul mindenkin a nullasgepet hasznalja

-
Diego!
senior tag
Fontos változás még, hogy a kutyákat a jövőben nem a fajtájuk alapján minősítenék veszélyesnek, hanem csak akkor, ha az egyedi viselkedésük ezt indokolja.
következő bekezdés:
A kormány ugyanakkor létrehozza a veszélyes kategória mellett a kockázatos fajták listáját... amerikai pitbull terrier, a kaukázusi juhászkutya és a rottweiler.

Akkor most mi alapján minősít? -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, ezek jok, kulonosen a fulcsonkitast udvozlom. Mondjuk ezt megoldjak a tenyesztok, kiviszik kulfoldre a kolykoket es kesz. A tobbi pedig nehezen ellenorizheto, betarthato sajnos.

-
degu
senior tag
válasz
kenwood3
üzenetére
Biztosithatlak,hogy ha megszavazzak a torvenyt./Marpedig a parlamenti *ritkitason* kivul mindent megszavaznak/akkor behajtjak Rajtad igy,vagy ugy.Ha pedig lesz*od,akkor egyszercsak eszreveszed,hogy mar el is arvereztek a lakasod,vagy a hazad/ a bunteto-
kamatok igen megdobjak a dolgot/vagy jobbik esetben?! -lecsuknak egy par napra!/
-
Motion_Blur
félisten
Van pár jó dolog is:
"...négy hónaposnál fiatalabb kölyköket tilos lesz kikötni, illetve a kutya-, a macska- és a görénykölyköket hathetes korukig az anyjukkal kell tartani. Betiltják a kutyák esztétikai célú fülvágását (eddig a törvény a tenyésztett kutyáknál engedélyezte), és farokkurtítást is csak a kutya hétnapos korig szabad végezni..."
"Jelentősen emelné a tervezet a jelenleg 5 és 150 ezer forint között kiszabható állatvédelmi bírság összegét. A jövőben az alapösszeg 15 ezer forint lenne, és a bírság nagysága a szerint növekedne, hogy milyen súlyos a szabálysértés. Az állatkínzásért vagy az állatok út szélén hagyásáért például tízszeres szorzóval kell számolni..."
Az én kutyám biztos nem lesz ivartalanítva, se chip-elve.
-
kircipeti
senior tag
Nalunk falun meg szemetesek sem igazan vannak a kozteruleten, ahova esetleg ki tudnad dobni a zacskot...
ludsimon: esetleg befogja egy kutyabarat, aki elviszi dokihoz es ott megnezik... Nem sok remeny, de ha nincs mas csak ez, akkor utolag szerintem barki kifizetne azt a par ezrest, amibe kerul.
-
Eagl3
veterán
Majd akkor fizetek ebadót, ha lesz Székesfehérvár minden lakótelepén minimum egy kutyafuttató. Nemrég nagyon verték a mellüket, hogy mennyi kutya WC-t telepítettek, de egy nyamvadt kutyafuttató nincsen.
-
ludsimon
veterán
A chip mire is jó?
Max arra ha elkóborol és befogja egy sintér. Semmi többre.
Sőt!
Még az is lehet, hogy a sintérnek sincs chiphez olvasója tehát mi a lótúrónak is kell ez az egész cécó?
Valószínűleg ez is csak pénz, semmi más. Minden a pénzről szól.
-
kenwood3
addikt
Oltani házhoz jön az orvos máshol nem is tudják , hogy léteznek bár nem tudom így is bekerültek-e a rendszerbe mert oltási könyvet kaptak ?!

(#9612) ludsimon Persze ez is csak a pénzről szól de arról ne álmodozzanak , hogy én ivartalanítani fogom őket ! Kik ők , hogy parancsolgassanak nekem?!
-
kenwood3
addikt
Nekem is

Nehogy már ők szabják meg nekem , hogy ivartalanítom-e a kutyámat mikor direkt nincs ivartalanítva egyik se mert én műtét ellenes vagyok ! Menjenek 3,14csába
Mit fognak csinálni ha nem tetetek chipet a kutyába és nem ivartalanítom ?
Illetve honnan fogják tudni , hogy nekem vannak kutyáim otthon ?
Ezzel elérik majd azt , hogy még több kóbor kutya legyen
-
Ragadozó
Ármester
válasz
Telomanikus
üzenetére
Enyém, csak elfekszik és lábujjamat kezdi el szopogatni
Hülye egy kutya 
Feleségemnek teregetés közben, kész lábmosást csinál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DopeBob
addikt
válasz
Telomanikus
üzenetére
Sunyi is
De nagyon édesLefekszik mellém elkezdi nyalogatni a kezemet, aztán óvatosan beleharap egy kicsit

Fegyelmezzük már most is egyenlőre kevesebb mint több sikerrel, de péntek óta van még csak nálunk. Elég hamar beilleszkedett szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jeffrey-ke most látott életében először, a többit gondolom mondanom sem kell. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)