- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi, hogy öltél bele időt hogy így összeírtad.
Ilyesmi mehetne kicsit kicsinosítva a topik összefoglalóba. Bár nem tudom azt hányan olvassák amúgy máshol, én sokszor nagyon díjazom.De amúgy:
- Szerencsére már csak 75kg vagyok, pár éve még voltam majd 120kg.
- Nekem igazából nem igény a nagy hatótáv, ha egy töltéssel 10km-t menne is oké lennék vele. Autó mellé lenne kiegészítésnek gondolkodom rajta, kis távokra ne kelljen előszedni a kocsit ha amúgy nem cipelnék semmit. Nem gond ha utána egyből töltőre kell tenni. Viszont összecsukni és cipelni könnyű legyen. Legyek akármilyen jó kondiban, üzletben hurcibálni vagy emeletre vinni idegesítő lesz egy idő után.
- Sík terep, Szegeden nincsenek érdemi szintkülönbségek.
- Árban flexibilis vagyok és ha már veszek, valami tartósabbat, de kb. 150-200k körül szeretnék megállni.
- Szempont lenne hogy ha egyszer lesz törvényi szabályozás erre, akkor ne kelljen cserélni és
igény esetén tudjam használni tovább bicikliúton is. Azt hiszem ez 350W-os határ lesz talán.Xiaomi és Segway cuccokkal akkor jól gondoltam alapvetően nem nagyon járhatok rosszul. Gondolom alkatrész ellátottság is relatíve jó hozzájuk.
--
Apropó olvastam hogy itt páran beviszitek bevásárló központban üzletbe. Mikor ilyen nedvesebb időjárás van kint, nem szoktak haragudni arra hogy saras a kereke? Vagy van erre valami hordtáska amibe be lehet húzni gyorsan és azt kimosni időnként? Bár, igazából megnézem hányszor lenne kedvem ezzel bajlódni..
Ugyanakkor lezárni üzlet előtt valahogy nem venné be a gyomrom. Ezt aztán végképp gyorsabban el lehet lopni mint egy bringát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyesmi mehetne kicsit kicsinosítva a topik összefoglalóba. Bár nem tudom azt hányan olvassák amúgy máshol, én sokszor nagyon díjazom.