Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Revolit

senior tag

válasz PociAti #15409 üzenetére

Megjott a Ninebot D28E ajandek sisakkal. A sisak az gyerekmeret, vagy csak nagy a fejem (nem kicsi, de nem is szokott gond lenni felnott bukokkal).

Nem volt korabban elektromos rollerem, szoval igazabol nincs mihez hasonlitanom. Ami feltunt, hogy baromira massziv. Minden. A fekkar, a kormany, az osszecsuko klipsz bizbasz. Jol vilagit, csendes, szepen gurul. Palcika rollernek hivjak, lehet ezert is szamitottam kb olyan minosegre, mint labbal hajtos :) De tenyleg szilard mint allat. Hatso sarvedo is eleg erosen, jol rogzitve van. Majd kiderul ez is letorik-e hasznalattal, ahogy itt olvastam.

Az app az eleg gagyinak tunik, es amint hatterbe kuldtem alkalmazast elvesztette kapcsolatot, es gondolom adatot se ment. Kulonosebben nem izgat.

15kg a cucc, de nem mondanam komfortosnak amikor kezben kell cipelnem. Illetve ha valami, az a kis rogzito pocok ami a kormanyt osszehajtva tartja szallitasnal, hat nem tudom. Az egyetlen amiben nem vagyok teljesen biztos, hogy nem hagy cserben - de szerencsere ez pont nem menet kozben fenyeget :P

Új hozzászólás Aktív témák