Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Megjott a Ninebot D28E ajandek sisakkal. A sisak az gyerekmeret, vagy csak nagy a fejem (nem kicsi, de nem is szokott gond lenni felnott bukokkal).
Nem volt korabban elektromos rollerem, szoval igazabol nincs mihez hasonlitanom. Ami feltunt, hogy baromira massziv. Minden. A fekkar, a kormany, az osszecsuko klipsz bizbasz. Jol vilagit, csendes, szepen gurul. Palcika rollernek hivjak, lehet ezert is szamitottam kb olyan minosegre, mint labbal hajtos
De tenyleg szilard mint allat. Hatso sarvedo is eleg erosen, jol rogzitve van. Majd kiderul ez is letorik-e hasznalattal, ahogy itt olvastam.Az app az eleg gagyinak tunik, es amint hatterbe kuldtem alkalmazast elvesztette kapcsolatot, es gondolom adatot se ment. Kulonosebben nem izgat.
15kg a cucc, de nem mondanam komfortosnak amikor kezben kell cipelnem. Illetve ha valami, az a kis rogzito pocok ami a kormanyt osszehajtva tartja szallitasnal, hat nem tudom. Az egyetlen amiben nem vagyok teljesen biztos, hogy nem hagy cserben - de szerencsere ez pont nem menet kozben fenyeget

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De tenyleg szilard mint allat. Hatso sarvedo is eleg erosen, jol rogzitve van. Majd kiderul ez is letorik-e hasznalattal, ahogy itt olvastam.