- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
Általában egy HUB-ra lépek fel és akkor kiírja, hogy (az előző IP címed elveszett / megszűnt) a jelenlegi IP címe: xy. Ha onnan átmegyek más HUB-ra akkor marad uaz. csak, ha a gépet kikapcsolom, majd be és újra felmegyek a HUB-ra akkor változik meg!
Mi az a ''dyn''? ADSL-em van... (768-as) -
n_gy_k
aktív tag
Üdv.!
Az nem gáz, hogy minden egyes HUB-ra való belépéskor megváltozik az IP címem? (csak egy helyet használok és ott...) Lehet nekem ebből vmi problémám?
Thx! -
n_gy_k
aktív tag
Üdv.!
Ha tőlem éppen ketten is töltenek le, de nekem muszály lenne kikapcsolom a gépet, mert holnap 5:45-kor kell kelnem, de a letöltéseket sem szabad megszakítani akkor most mi van? Kapcsoljam ki aztán kitiltanak egy időre vagy szólni kell?
Gyors HELP kellene...
Thx! -
n_gy_k
aktív tag
válasz
Viktor77 #1987 üzenetére
Szeva Viktor77!
Látom Te vmit is értesz a DC++-hoz, hát én nem! Nagyából elolvastam az elöbbi linked, de vannak még mindig olyan dolgok, amik nekem még nem világosak. Én a szövegből úgy vettem ki, hogy vannak HUB-ok és azon belül a felhasználóktól lehet letölteni azt, amit szeretnél! (persze, ha engedi) Ezért szeretnélek megkérni arra, hogy segíts nekem IS ennek a programnak a megismereéséhez! Pl.: én megpróbálok vmit letölteni tőled vagy ilyesmi...
Te mit szólsz ehez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest