- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Shaft
tag
Sziasztok
nekem az lenne a problémám, hogy az utobbi idöben (nemtom mi történt)
de az rmDC-m elkezd folyamatosan fagyni, semmi más nem fagy ki csak ez. És változó, hogy mikor jelentkezik, ma pl reggel elinditottam a gépet, és délután hazajöttem, gond nélkül ment. De amikor mondjuk rákerestem további alternativákra, akkor egyböl kifagyott a kis rohadék. Többször ujra beállitottam az rmDC-t, utána probáltam a Strongot is, de mind2 kifagy ha kicsit pötyögök benne, és ez idáig nem jelentkezett. Virus kizárva, van irto meg tüzfal is. Ha valakinek van valami 5lete igazán megoszthaná velem, mert nekem már lövésem sincs és nagyon idegesítő, hogy folyton katt, aztán homokóra és ennyi...ctrl-alt-del és leállitás.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest