- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Chandler #2092 üzenetére
Mert többszálas kliens és ezért nem szeretik.
Van rá egy csomó indok, asszem itt már én is szóvátettem, hogy szerintem logikátlan döntés kitiltani egy ilyen jó klienst, dehát ez van...
Azért csak használd, de ne híreszteld!
Mellesleg nincs mindenhonnan kitiltva. Külföldi hubokon még nem szóltak érte.
-
Kobe
veterán
válasz
Chandler #2002 üzenetére
én azt mondom, erkölcsi viták miatt :/ nem tetszik sok embernek hogy sok slotot lefoglal, meg szeretik azt is hangoztatni hogy a szegmentált letöltés elbaxxa a filet...na én azt mondom ez mind kamu
1, ha az ember több szálról tölt, gyorsabban jön, gyorsabban osztja vissza, és nem hiszem hogy zavarná ha tőe is több szálassal szednék
2, a tth t a letöltés során minimum 2x, kényesebb esetben többször ellenőrzi a progi. Kezdésnél és befejezésnél illetve a kritikusabb, legutolsó szegmens illesztés előtt is általában
isten ments hogy buzdítsak bárkit is a strong használatára, csak azt mondom nehogy elhigyjétek amit mondanak, sablonos szöveg az egész
mi nem tiltjuk, én is azt használok, a többi hubon pedig láthatatlan vagyok vele
a többszálas kliens használata viszont közelebb visz minket a torrent-szerű alkalmazáshoz, vagyis mindenki mindenkitől szed ...egyszerűen át kéne szabni a slotszabályokat, hogy többet nyisson az ember, így ha többszálas engedélyezve van, akkor is sikerülne elérni egy jó 30 K s sebességet, pl ...sztem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest