- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
lax-lee
csendes tag
válasz
#54715584 #3204 üzenetére
2M/192k-s ADSL-em van,ez cirka 250 KB le és 25 KB feltöltést jelentene ugye elvileg. Nos,nekem a feltöltésem állandóan maxon megy,hiába vettem vissza a feltöltési sebesség korlátozást 18KB-re,a letöltésit pedig (DC-szerint 7X lehet uploadnak) 120KB, így már jóideje ezzel a beállítással megy,és a 120 le sosem jön össze,de a 25-27 feltöltés az bizony korlátozás ellenére is mindig megy... A másik ADSL megosztott gépen pedig még a webböngészés is alig megy az ACK-ok/nyugták (meg nem) érkezése miatt...
Tehát marad a Cfos speed... -
lax-lee
csendes tag
Köszi Polip! Itt tényleg sok hub van felsorolva. Most már csak az Upload korlátozást kell megoldanom StrongDC melllett,mert a settings-ben hiába állítom én kevesebbre az Upload speed-et (+enable trasfer rate limiting) ha amúgy is teljes feltöltési sávszélen húznak tőlem, Hugom pedig a másik ADSL megosztott gépen alig tud weboldalalat is böngészni az én DC-s letöltéseim mennek. Próbálkozom majd a cfos speed-el.
-
lax-lee
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni,hogy miért nem tölti be a Strong DC a publikus hubok listáját,amikor ezt kérem. Régen nem volt ezzel gond,most pedig hogy újratettem a rendszert nem tudom a jobb hubok címeit...
Polip, vagy valaki aki tud pár jó magyar hubcímet jelezze,please ...
A diablo-n meg az elite-n vagyok fennt jelenleg,ezek tényleg jók,de tud valaki még hasonlóó jókat?
Előre is thanx
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest