Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyrius
aktív tag
válasz
cobranco #98270 üzenetére
@Cobranco
Engem elég komolyan lenyűgözött a YouTube csatornád, nyilván a rengeteg videóra gondolok és a helyekre, ahol jártál.
Én 15 év után tavaly ültem újra két kerékre összesen 2000km-ert tekertem eddig többnyire itthon illetve idén 1 nap Szlovákiában és Ausztriában.Nagyon szeretnék majd hasonló utazásokon részt venni már jövőre is. Ha időd engedi írj nekünk egy kis összefoglalót, hogy mit ajánlanál a hozzám hasonló fórumtársaknak, akik hasonló élményekre vágynak
.
Itt gondolok hasznos tanácsokra, érdekelne, hogy hogyan tervezed (tervezitek) az útvonalakat, milyen felszerelést visztek magatokkal, ne adj isten vész esetére milyen vész forgató könyvetek van. Láttam, hogy rengeteg helyen jártál, mit ajánlanál ami kevésbé megterhelő (szintemelkedés szempontból). Stb stb..
Igazából bármit mondasz a témával kapcsolatban érdekel, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest