Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiTmano
aktív tag
100000. hsz?
Sorry! Pedig esküszöm nem készültem rá. Lehetne nyitni új részt. -
Tufa_
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Gondoltam ra, itt kint eleg gyakori de gyakorlatban szerintem nem ez lenne az idealis megoldas. Az angol gyerekek viszonylag jelentos resze ilyennel disziti a 29er-et (es kb mindenhova egykereken kozlekedik) de azt vettem eszre hogy csak egy bizonyos szogbol segit igazan.
Lehet valami ilyesmit megprobalok, hatha.. -
inifini
tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, kivettem a kereket, átsikáltam fogkefével a tengelynél, fújtam oda egy kis wd40-et (tudom, hogy nem erre való, de pont elfogyott a tisztítóspraym) utána áttöröltem rendesen, a mai tekerésnél nem hallottam semmit, de majd még átmosom rendesen, mert beszereztem a cuccokat hozzá. Olyan szép idő volt ma is tekerni, de hogy ilyen párás az idő, amitől az út csúszik, a bicaj meg retkes lesz

-
Tufa_
aktív tag
Tudtok ajanlani esetleg valami olyan kerek vagy vaz vilagitast ami oldalrol is jol lathatova tesz? Valami kullovilagitason gondolkoztam, meg ha kisse bucsus is..? Penteken egy korforgalomban majdnem elsodortak ugyhogy amig sotetben jarok, inkabb feltennek valami jol lathato plusz vilagitast. (elso hatso vilagitassal nincs gond)
Feloff: Ma visszavittem a Btwin Triban 520 kb fel ev hasznalat utan, gyenge fekteljesitmeny miatt.
Szo nelkul visszafizettek a teljes ujkori arat. -
jjeahh
nagyúr
válasz
mrst3ph3n
üzenetére
Na ez az a fajta ami már engem is zavar, mert blokkolja a váltót meg a kereket és a láncot is vastagon beborítja a trutyi... de amikor egy nyári eső után keresztül kell csapatni pár tócsán, az számomra csak hab a tortán, extra élvezet

Ma amúgy olyan volt az erdőben, mint valami horror filmben

-
ShiTmano
aktív tag
Sziasztok!
Kerékpár computert szeretnék venni. Vezeték nélküli, pedálfordulat mérős legyen, kínai árban.
Köszönöm!
-
HollyBoni
veterán
válasz
inifini
üzenetére
Lehet valami retek bement a csapágy porvédő és a kis kupak közé, aztán mikor ráhúzod a gyorszárat az elég ahhoz hogy mindent még egy picit összenyomjon az agyban.
Én kihúznám a tengelyt és megtisztítanék mindent. Illetve ha már kint van a tengely forgasd meg a csapágyakat is kézzel hogy nem az nyikorog e és minden simán fut.
Régebbi Shimano monti agyaknál találkoztam azzal párszor hogy a külső gumi porvédő adott ki nyikorgó hangot ahogy forgott a kerék, egy nagyon minimális zsírzás megoldotta a gondot. Illetve a SRAM GXP középrészem is néha csinálja.
Viszont ha raksz a porvédőkhöz zsírt nagyon nagyon keveset rakj, mert csak a port, koszt fogja vonzani.(#99979) bringasisti : Iparis agyról van szó.
-
6030D
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
Manual szerint van benne Ant+ és BLE Smart antenna is.
-
inifini
tag
Tegnap elmentem tekerni outival, és az első kerekem elkezdett nyikorogni. Amikor kilazítottam a gyorszárat, akkor elhallgatott, de meghúzott állapotban alacsony tempónál folyamatosan zenélt. Mi lehet a gond? Fulcrum Racing Quattro. Múltkor taknyos időben elég koszos lett, lehet, hogy az ártott neki? Mit lehet tenni?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Amúgy akivel nyáron bringázgatni szoktam is hasonlóan gondolkozik hozzád, ilyenkor a sár miatt már rég nem teker, hóban tényleg absz. szóba sem jöhet a bringázás és ez meg oké, mert az emberek többsége felénk már ősszel elrakta a biciklit, szal általánosnak mondható és részben valszeg igazuk is lehet (a rozsda a montimon bizonyítja
)... de amikor nyáron montizgatunk és minden tócsánál meg kell álljunk, hogy megvárjuk őt, amíg leszáll, a vállára veszi a montit és lábujjhegyen megpróbálja kikerülni a vizet-sarat, na az fura
. No de ennyi baj legyen, ő legalább nyáron kimozdul, nem mint a haverok többsége és olyankor annyi kikerülhetetlen tócsa azért nincs, max eső után 1-2 napig nem számíthatunk rá. -
HollyBoni
veterán
Igen mondjuk én csak ilyen 4-5 fokig mentem le, ott még teljesen okés volt.
(#99969) szkink : Szerintem kell regisztrálni, és érdemes is, mivel lesznek kedvezmények ha sokat vásárolsz. Meg azt hiszem ilyen 70 euró környékétől már ingyen küldenek. Posta 4-5-6 nap általában, UK-ból jön.
Gondolom már a topik 90 százaléka ismeri az oldalt, de nekem ez az 5 eurós posta új. Eddig asszem 10 felett volt, szóval már kis értékű dolgokat is megéri rendelni akár.
-
TomMusic
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
együtt használom a kettőt
Most hogy belegondolok, én is...
-
HollyBoni
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én most pl. legutóbb Shimano "PTFE dry lube" cuccot vettem de ugyanúgy szedi a retket mint minden más. Előtte volt Muc-Off, az sem volt jobb. Mondjuk mindkettő halkabb.
Vicces amúgy, 5-6 euróért postáz már a wiggle.
Az már csak picit több mint az ebike, ha meg bemegyek BP-re busszal az is majdnem annyi és valószínű 2x olyan drága lesz minden. 
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
TomMusic
üzenetére
Én egy féket talán csak akkor használok,ha telefonálok,vagy eszek/iszok a másik kezemmel,amúgy meg mindig együtt használom a kettőt.Szerintem 99% így van ezzel.
jjeahh...hát igen,valószínű,hogy a rozsda is az így már roppant időigényes karbantartás hiányának eredménye,nekem egy ilyen bringát legalább 1,5 órába telne rendbetenni és még lehetőségem sincs rá közvetlen otthonomban.Beöltözéssel,másfél óra bringázással,karbantartással,utána való tisztálkodással már fél nap sem elég egy másfél órás tekeréshez...és a korai sötétedéssel ez csak a nap első fele lehet.Ezért futottam ma is,de változatlanul herótom van tőle.
HollyBoni...ez az,ilyenek a vékony teflonos olajok,aerosolok.Kenés után a lánc halkan kerreg,tiszta,mintha nem is lenne olajozva,de nem szedi a dzsuvát,minimális a hajtásra rakódó fekete zsírsár és jól védi a kopástól az egész hajtást.A láncot meg csak akkor veszed le mikor cseréled.
-
HollyBoni
veterán
Aprópó retek idő...
Vettem wiggle-ről "Finish Line Dry Teflon" olajat.
Elképesztő ez a cucc. Picit hangosabb a hajtás, de szinte teljesen tiszta marad, még vizes, retkes időben is. Egyáltalán nem gyűjti a koszt. Ilyet én még nem láttam, pedig próbáltam már pár "dry" olajat.
-
Tothgera30
veterán
válasz
HollyBoni
üzenetére
Általában mosáskor bő vízzel rámegyek, majd Baba tusfürdős (nem vicc
) meleg vízzel, és autó mosó kefével átcsutakolom, végól megint kap egy hideg zuhanyt. Ezután hagyom száradni, majd újrazsírzás/olajzás, és akasztom a tartóra.#99955 Hasaggymeg: Hasonló csónakban evezünk, ha nagyon redvás az idő, én sem megyek ki, vagy ha nagyon úgy jön ki, akkor Cyclocrossra ülök, és leginkább aszfalton haladok egy karikát.
#99960 jjeahh: Sok újat nem tudsz mutatni nekem...

-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Eleged lehet
. Nekem kb sosem tiszta a montim, ha lemosom másnap már csapatok vele és újra saras
. De szerintem a montiknak ez jól áll, a természetes élőhelyük a koszos dzsuvás terep, engem egyedül az zavar, amikor a lánc, a hajtás elkezd darálni... de gondolom erre az egyetlen megoldás a szíjhajtásos pinion, szal benyelem
. No meg az a fránya rozsda...
Amúgy ha már sárpermet, csak neked: [link]
Tothgera30: A becsúszót ki lehet védeni egy ilyennel
-
TomMusic
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Akkor valszeg marad így. Szerencsére első fék, bár ezt is relatíve sokszor használom (de annyira nem tűnik zavarónak).
Apropó redva. Na akkor egy cipőben járunk, az első 1 évben ha már nedves volt az út, nem vittem ki a bicót. Utóbbi időkben már mondjuk kiviszem, de csak ha nagyon lájtos a hangulat. Szóval ha esik, pocsolyák vannak, akkor tuti nem. A sarat meg mérföldekre elkerülöm.
Egyébként megérkezett a Squirtlube, raktam rá a (petróban kiáztatott, megszáradt) láncra, de még nem mentem vele a térdem (multkori esés) miatt. Nem raktam rá sokat, bár nem is látszódik a láncon, hogy egyáltalán lenne rajta, szóval lehet kap még egy adagot. Viszont a lánctányért (mivel bent a lakásban csináltam) meg a hátsó sort nem tudtam rendesen megtakarítani, szóval az még kicsit szutykos volt. Gondolom ezért majd valamennyire szutykos lesz a lánc, mert átmegy a fogaskerékről, de majd szép lassan "elfogy" (a fogaskerék is
). Egyébként ezért is köszönök el az olajtól, sok a macera vele. 
Más: olvastam ám a videós hsz-eket is.

(#99951) 5381: na majd belenézek, szeretem a mászásokat.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Hú ez durva,négyezer fölött sötétben,egyedül kerékpárral! Ez nekem már sok(k) lenne!
Le a kalappal!HollyBoni...na erről beszélek! Azt a sárpermetet,mely még a bovdenház köré is felszáll annak minden oldalára és rá is szárad,le sem lehet csak úgy csapatni vízsugárral,muszáj mechanikai erővel eltávolítani,így a kerékpározás a vadászrepülőzéshez kezd hasonlítani,ahol minden óra repülés több tíz óra karbantartást igényel.

-
HollyBoni
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Országúton is nagyon rossz ez az idő. Ma is elmentem 2 órát tekerni, sárban nem is mentem, csak néhol nedves volt az út ahova nem sütött a nap. Tiszta sz*r lett az egész bringám, igazából folyamatosan az ebben az időben. A legnagyobb része a reteknek pedig a láncvillánál a középrész táján gyűlik össze, megy bele a középcsapágyba, megy fel a láncra, lánctányérra. Elől meg megy fel a kormánycsapágyba.
Nem akartam már költekezni de lemegyek egy gumi méretet hogy beférjen előre hátra egy teljes pálcás sárvédő mert ez így nem állapot.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30
üzenetére
A redva nekem is "keresztem",azon kevés fénótások közé tartozhatok akik tekeréseket hagynak ki nedves útburkolat,vagy sár miatt.Tisztaságmániás montis,pfff...

-
Sleek
senior tag
Bringa készítő műhely
-
HollyBoni
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ha fólia megy rá akkor nyugodtan vegyél mattot. Én imádom a matt fekete illetve nagyon sötétszürke színt, de nem azért mert divat.

Én most a matt fekete vázamat mosás közben karcoltam meg pár helyen... Nagyon óvatosan kell csinálni, először nagyon bő vízzel mert ha bármilyen kis szemcse rámegy a szivacsra, rongyra amivel törlöd akkor iszonyat könnyen karcolódik. Gondolom fóliázva más a helyzet.
-
Tothgera30
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Valahogy nem bírom ha redvás a bringa. Persze alap por az nem mérvadó, de ha áll a hajtásún, becsúszón a dzsuva/sár, az már aggasztó.
#99940 HollyBoni: A Teljes vázat le szoktam fóliázni, tehát nem látszik rajta a karc, legalábbis nekem még sohasem karcolódott meg vészesen a bringám, pedig néha csak úgy kopog a kavics az alsó csövön.
#99941 Hasaggymeg: A Magura MT8-as ilyen zöldes-sárgás, azt próbáltam, nekem kissé nyúlós volt, de én 785/M8000-hez vagyok szokva.
Közben egy kis nyálcsorgatós (Bianchi Sempre Pro 2016 (Ultegra 6800 full set)...
-
5381
aktív tag
válasz
TomMusic
üzenetére
Én Györgyi Gábor videóit szoktam nézni. Nagy mászások, szép helyeken.

-
HollyBoni
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Ha nagyon zavar akkor persze nyugodtan cseréld a rozsdás cuccokat, de azért nem feltétlen kell még kukázni pl. egy első váltót ha van rajta egy pici rozsda.
Ha meg csak enyhe rozsda meg olyan helyen van akkor azt még le is tudnád szedni, és kezelni utána valamivel. Persze ha már egyszer rozsdásodott akkor valószínű utána is fog... -
parkr
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
egy időben nekem is nagyon bejött, de aztán rájöttem hogy már mindenkinek olyan van, meg elég unalmas is, így letettem róla

-
6030D
addikt
Használ valaki (vagy ismerőse) Bryton órát Polar övvel? Vagy más nem saját márkással?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Lehet, bár fűtött lépcsőházban tárolom. Amúgy nem a mosás miatt rozsdázik, tavasszal, nyáron, ősszel is ugyanennyit mosom és olyankor mégsincs gond... Hanem azért, mert napi szinten sárban-hóban csapatom. Ergo minden nap minimum 2-3 órán át víz éri és úgy tűnik ez már elég ahhoz, hogy a rozsda megegye az arra hajlamos alkatrészeket.
-
TomMusic
őstag
Tegnap bringa karbantartás közben vettem észre, hogy kissé elgörbült a bal oldali fékkar a multkori esés miatt. Úgy néz ki, a működésben nem befolyásolja. (A képen szemből van fényképezve, tehát a kép jobb oldalán van).

Vissza lehet vajon hajlítani? Egyébként annyira nem vészes, így is lehet használni, csak nem tudom hosszútávon mennyire lesz zavaró. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Összeengednek minket az autósokkal,mint rómaiak a gladiátorokat,majd boxoljuk le egymással,ők meg 3x átadják ezeket a bringaútnak nevezett valamiket szavazatmaximalizálás végett.

Tothhera...sárga lánc,féktest (olyant még nem is láttam élőben) és felirat a gumin,nagyon pöpec.
jjeahh...ott valami tárolási gond lesz mert kizárt,hogy meleg,száraz helyen tárolva eleget maradjon a mosás utáni víz rajta a rozsda kialakulásáig.Esetleg töröld át a kritikus pontokon száraz ronggyal mosás után.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Inkább az az idegesítő hogy iszonyat könnyen karcolódik a matt festés, persze ez festék függő is.
Kosz téren nem olyan vészes.

-
jjeahh
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Viszont jobban is áll neki a por/kosz

Más: Én is vettem egy Decathlonos szivacsos mtb aláöltözetet, pont azokkal az igényekkel mint HollyBoni-é és nekem is tervben van egy hozzá való rövidnadrág beszerzése. Első blikkre ugyanaz volt az érzésem mint neki, a golyókat nyomja és olyan mintha pelenka lenne a hátsómon, de mentem egy kört és nem is volt olyan rossz, én valszeg megszokom... bár hosszú távon nem tudom beválik-e majd, mert pont az lenne a lényeg.
Más 2: most vettem észre bringamosás közben, hogy nem csak a láncot, hanem az első váltót, a pedál csavarjait és a középtengelyt (!) is kikezdte a rozsda, szal majd cserélhetem azt is. Ennyit arról, hogy a téli montizás megfelelő karbantartás/ápolás mellett nem eszi az alkatrészeket... oké én azért egy átlagmontisnál valszeg többet tekerek sárban-hóban, de akkor is.
-
Tothgera30
veterán
Kinézetre nagyon megtetszettek a matt fekete bringák. Biztos jobban látom rajta a koszt, port.

-
ivana
addikt
válasz
tknof1871
üzenetére
Aki csak balra néz jobb kanyarnál az hibásan közlekedik, az előző járműnek is elsőbbsége van! Ettől függetlenül ezek rohadt veszélyesek több okból is:
- az alsóbb rendű útról érkező kénytelen ráállni a kerékpárútra, hogy kilásson
- jobb kanyar a főútról, az alsóbbrendűre veszélyes mert amúgy itt a bringásnak van elsőbbsége akkor is
- ennél viszont nagyságrendekkel veszélyesebb a nagyívben balra, mert egy forgalmas főúton gyakran hirtelen kell menni. A bringa utat csak oldalra-balra hátra nézve láthatod és ott is takar a B oszlop rendesen. Itt szintén a bringásnak van elsőbbsége, de a kocsiból az egyik irányt gyakorlatilag nem lehet belátni, csak a kanyarodás egy bizonyos pontján. Ilyen esetben mindig félek kocsival, nehogy átmenjek valakin. Ha ott megyek bringával akkor meg általában elengedem a balra nagyívben jövőt, mert ritkán van rés és egyáltalán nem biztos, hogy lát.Szerintem aki ezt kitalálta annak jár az a bizonyos korbács, az ilyen vonalvezetés senkinek se jó, a bicikli sáv sokkal jobb ötlet. A letolós balesetek elég ritkák és általában kevésbé veszélyesek, mint az elsőbbség meg nem adós összemenések. Ezen utak általában kritikán aluli minőségű burkolatáról nem is beszélve.
-
-
benfolds
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
franc tudja, én sosem tekerek bele, engem végig leköt. szerintem egy szinten mozog az egész, szóval ha unod, akkor unod az egészet, ha meg tetszik, akkor végig jónak találod. inkább arról van szó, hogy 2 óra tényleg nem kevés, egyben még sosem néztem végig egy részt sem.
-
jjeahh
nagyúr
+1, én is belenézek mindíg, de sokkal rövidebbre is össze lehetne vágni őket úgy, hogy nem maradna ki semmi... néhány unalmasabb hosszú részt, ahol nincs semmi extra táj, csak teker, én be is gyorsítanám. Plusz egy észrevétel: nagyon sokat fotózik-videózik, az anyagok minősége mégis csapnivaló, szal midíg az az érzésem, hogy nagyon-nagyon elkéne neki egy rendes fényképező/kamera hibrid
. -
tknof1871
őstag
Üdv! Vannak olyan kerékpárutak amiken kétirányú a kerékpárfogalom és védett, a kerékpárosé az elsőbbség. Ha alsóbbrendű útról egy autós keresztezi ezt a utat akkor ilyen táblákat láthat.

Ezek a kereszteződések kerékpárosgyilkos csapdák. Amikor alsóbbrendű útról jön a gépkocsivezető és jobbra akar kanyarodni akkor csak balra fog nézni és ha neki jobbról jön a kerékpáros akkor elgázolja.
-
benfolds
őstag
válasz
TomMusic
üzenetére
őszintén, egy nímand bunkó leginkább, mégis imádom.
nem jöttem még rá, hogy mi a titka, hogy a műfaj többi versenyőzéjével ellentétben magába szippant, mint a legjobb filmek. (az összes többit 20 másodperc után erőltetettnek, unalmasnak találom). ráadásul, ha belegondolsz, hogy ami neked szórakozás a kényelmes fotelből nézve, az neki nagyon kemény fizikai munka... megmászni az alpokat úgy, hogy egyik kezedben a kamera, amibe folyamatosan beszélsz. kész.
arra lennék kíváncsi, hogy túratársként milyen lehet ezt végigcsinálni. engem szerintem kiakasztana. ahogy levettem, a boszniai úton lehettek is nagy összeveszések. 
-
TomMusic
őstag
Szoktátok nézni Cobranco videóit? Korábban láttam itt a fórumon, hogy néha belinkel egy videót, de csak most jutottam el odáig, hogy hosszabban meg is nézzek egy-kettőt. Hát azt kell mondanom, hogy abszolút élvezhető anyagot tol fel, és szuperek a poénok is!

A videók kicsit hosszúkásnak tűntek elsőnek, de érdemes belenézni!
-
atok666
őstag
Gyertek a 24 oras versenyre a Slovakia ringen junius 27-28-an.

Atok
-
Solad
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tiszaton szoktam indulni majusban, de az eleg necces mert szuk a palya.
A bodbakupan szepsiben, azt nagyon szeretem. Bodvakupa.sk
Iden 1-2-vel tobbre tervezek elmenni, valszeg csapodom majd a csapathoz.
Szerk: illetva iden tervezem a bekescsaba-aradot is. Ott ket nap alatt 4*50-es etapokban kell megtenni a tavot, nagyon szimpi.
-
parkr
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
a ringre én is szeretnék idén kijutni, remélem összejön.
-
HollyBoni
veterán
Ja hát már Shimano is azt mondja hogy viszi a 11-34-et, le vagyok maradva. De pl. pont erről a váltóról láttam videót hogy simán viszi mindenféle módosítás nélkül a 11-36-ot is.

-
HollyBoni
veterán
Ez milyen cikkből van, milyen bringákra/szettekre vonatkozik? Mert így kicsit hiányos. Új Shimano szetteknél tripla már csak Tiagrától lefele van, illetve én úgy tudom 34-es lánckereket hivatalosan csak az Ultegra R8000 hátsó váltó viszi, és csak ott van opció 11-34-es kazettára mikor szettet veszel.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
De, azért írtam hogy "ilyesmik", arra próbáltam célozni hogy van mindenféle de ezek szerint nem jött össze, bocsesz.

Azt ismerem hogy a nagy gyártók miket raknak a modern országútikra, de ilyen alacsonyabb kategóriás esetleg régebbi bicókon mindenféle áttétellel találkozhatsz. Meg az alacsonyabb árkategóriában sokszor a hajtáson spórolnak. FSA-nak van pl 48/32 meg minden...
Az 52/42 az tényleg egy picit túl oldschool.
-
Napfénysüti
nagyúr
Saját bemutatóm a bringámról: Focus Culebro SL 2.0 2014
HollyBoni: A második az nem 52-36 akart lenni?
Most a hajtások amik mennek outikon:
- Pro: 53/39
- Pro-compact: 52/36
- Compact: 50/34 -
HollyBoni
veterán
Országútiknál 34-50 mostanában a legelterjedtebb, van még 52-42, 52-39, ilyesmik. Triplánál 30-39-50, vagy mondjuk 30-42-52. Meg biztos van még valami variácó.
28-28 és 34-32 között nagyon nagy különbség nincs. A lényeg a lánctányér és hátsó lánckerék közötti különbség.
Itt tudsz játszani az áttételekkel hogy jobban lásd a különbségeket.
Halandó embereknek igazán kihozhatna már valamelyik nagy gyártó egy fékváltókaros szett opciót amiben 46-30 van... Bár szerintem hamarosan lesz mivel kezdenek nagyon divatosak lenni a gravel/adventure/nagy gumis komfort országúti blabla bicók amit terepre is viszel.
-
3shae
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na akkor javítom.. Nem cserélni akarom, hanem megismerkedni és belekóstolni az outi világba

Neked milyen kerékpárod van?
(#99909) belaazallat : az 50-34 elég bíztató

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
24 óráson Hungaroringin még sose voltam bár egyszer már felmerült a lehetősége. Mikor lesz idén?
-
3shae
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szia!
Neked is köszönöm hogy próbálsz segíteni. Én 94- 97 kg között jojózok, a magasságom pedig 180 cm.
Nem igazán akartam váltani a szeretett trekkingemről, de amit láttam Merida bringát hát.. Szerelem első látásra

-
3shae
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Ó hallod, akárcsak ėn..
Megnéztem a sorokat. Az első 28- 38- 48 a hátsó pedig 11- 28 ezt eddig nem is tudtam..

Szóval az esetek többsėgėben 38 ės hátul a 4- 5- 6 fokozat. Ha enyhe emelkedő vagy folyamatos pofaszėl akkor 2- 3 fokozat hátul. Olyan szopós emelkedő mint a maglódi ott azért simán befigyel a 28- 28.. Versenybicóknál a kisebb lánckerék az 38 ugye? Ha igen, szerintem élhető lenne számomra a 38- 32
-
belaazallat
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Érdekel a Bakony 200, más TTT túrákon is szoktam menni.
24órás a Hungaroringen? Megyünk csapattal!
Idén Lentiből indul a 3 országos Pannon maraton. Arra is megyek. időpont még nincs. Hardbike rendezvény, 2 nap az Alföldön, időpont még nincs.
-
Napfénysüti
nagyúr
Oké, ahogy nézem Sopronból indulva is lehetne jókat tekerni.
Valamelyik honi eseményen nem tervezel indulást? Bakony200-ra szoktam menni és az például egy jó kis túra.

Csak idén kicsit kérdéses nálam a dolog abingacsere miatt mert a mostanit el kell majd adnom de az újat meg csak júliusban rendelném. De ha még nálam marad a Focus akkor erre például tuti hogy megyek. Jó lenne pár PH-s arccal tekerni.
-
Solad
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Irj ram elotte, ha esetleg lehet csatlakozni

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Köszi ez elég frankónak tűnik.

Még meggondolom, elvileg addigra már meglesz az új bringám is.
-
belaazallat
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Erre a rendezvényre megyek: [link]
2 napos, a második nap útvonalát már linkeltem, első nap változott.
Jó a szervezés, van útvonal biztosítás. Jó a társaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó egy s21+ 5g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sorry! Pedig esküszöm nem készültem rá. Lehetne nyitni új részt.
persze azért tegnap is jutott a vizes aszfaltból még úgy is, majdnem végig sütött a nap.

Le a kalappal!