- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az hagyján, de “jogosítványt” is fog kapni a végén. Rendőr tartja az oktatást amúgy, gondolom a sulinak megvan a saját gyakorlópályája is az udvaron (ahol van hely, ott szokott lenni). Nemcsak tekerni ranulnak meg, ha em az összes szabályt, beleértve a szükséges felszerelést, azért kell a lámpa. A bicaj is le lesz prüfölve, kap egy matricát, ha ok.
Amúgy úszás ugyanez, megtanítják őket, a végén meg “vizsgáznak”, és az alapján jár a minősítés (nálunk az egyiknek jött csak össze a csikóhal, a másik eggyel kisebbet kapott
).
A másik hozzászólásodra: jól tetted, hogy rendőrt hívtál, megfélemlítésre játszott a köcsög. Felénk is ez megy a nagyobb parkolókban napközben, kiteszik a bólyákat, aztán ott gyakorolnak a motorral, meg az utánfutóval. Bár én még konfliktusba nem futottam velük, de tényleg kb használhatatlan tőlük a parkoló nagy része. Naívan úgy vagyok vele, hogy ahogy telik a parkoló, biztos lelépnek. Tekintve, hogy amúgy fizetős P+R, nyilván kibasznák őket onnét, ha zavarnák a usereket.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest