Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    Üdv! sérült csukló, kéz és csuklóvédő kiválasztására kérek tanácsot

    Pár hónapja baleset ért munka közben. Több sérülés is van a csuklómban, szalagsérülések, szakadás. Csont és porc sérülés szerencsére nincs.
    Konzílium után azt mondták ezt még nem kell operálni, de lehet később szükséges lesz. Állami kórházban hosszú várólistára kerülök. Magánklinikán pontos árat nem mondott az orvos. Neten megnéztem, 200 000 forinttól indulnak a kézműtétek árai. Az én sérülésem komplex, így csak drágább lehet.
    Szteroidot kapok. Fém vagy műanyag betét nélküli csuklórögzítőt kell viselnem ha emelni kell. Egy gumis tépőzáras bandázst amibe a hüvelykujjat be kell dugni. Viszont nagyon szorosra kell húzni, hogy elég merev legyen. Mondta is az orvos, épp ezért azonnal le is kell vennem ha nem dolgozok.

    Kerékpározáshoz mit viseljek a kezemen?
    Ehhez orvos nem ad tanácsot. MTB kesztyűt? Terep motoros kesztyűt? A csuklórögzítőmre húzzam fel a kesztyűt vagy a kesztyűre a csuklórögzítőt?

    Csak a saját elképzelésem.
    Olyan kesztyű kellene aminek van szára ami a csukló fölött legalább 5 centiméterrel végződik. Éppen csak elégséges mozgást enged a csuklónak a kerékpározáshoz. Ha nincs ilyen akkor talán gördeszkás és görkorcsolyás csuklóvédőt kellene a kesztyűre venni.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák