Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem tudom hogy vagytok ezekkel a kínai kici ócó lámpákkal,de nekem előbb-utóbb mindig kiderült,hogy olcsó húsnak híg a leve...MINDIG! Bár először mindegyik jónak tűnt később előjött valamennyinél a rejtett hiba mint pl.: Egy...nehéz,hamar beszakadt a nyomógomb fölött a burkolat,össze-vissza lötyög tartójában még aszfalton is,kopognak benne az aksik,így megszakadt a csatlakozás,javítani meg az aksikat kitámasztani nem igazán lehetett így el-elalszik,teljesen megbízhatatlan üzemidő kijelzője. Kettő...korábban még Nitecore volt a neve és sötét,téli,erdei tekeréshez vettem kiegészítésnek sisakomra,de sz@rt sem ér!
Nem csakhogy nem tud 500 Lument (szerintem kettőt sem!),és próbáltam már akármilyen hiper-szuper elemmel,ugyanazt a talán 100-150 körülit tudja,de olyan hamar eszi az elemet is mint állat.
Három...ezt tűnt legígéretesebbnek,áradoztam is róla itt is egy sort,de a tartója,mint amúgy az összes kínainak,ennek sem stabil,továbbá megbízhatatlan az üzemidő jelzése,mert alig kapcsolod be máris piros,még akkor is ha utána még órákig megy,újabban meg a lámpatestre szerelt,amúgy kinézetre is elég gagyi tartósínjének csavarja szakadt bele az alu lámpatestbe,mert folyton húznom kellett rajta fellazulás miatt.
...és akkor itt a Sigma Buster 200,mely ígéretéhez hűen kétszázat is tud,kapcsolója,fényereje,aksiideje,töltöttségkijelzője olyan mint ezelőtt 4 éve (2016 május óta használom),a tartója meg súlya olyan,hogy néhányszor majdnem nyakam törtem de a lámpa mintha odanőtt volna a kormányra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest