Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz fpeter07 #15821 üzenetére

    Kétlem. Ha esetleg mégis lehet, akkor maximum 40 fokon, öblítő nélkül, centrifugálást kihagyva, és valószínűleg speciális mosószer is kell hozzá. Ha mégis jó hozzá hagyományos mosószer (ez folyékony lehet kizárólag), akkor mosás után impregnálni kell erre való szerrel. Nézd meg a címkéket, és ha még megvan, akkor a kabáthoz kapott papírcetlit (speciális gondozást igénylő technikai ruháknál érdemes elrakni).

    Az én téli bringás kabátomat direkt lélegző anyagokhoz való mosószerrel kell mosni olyan módon, hogy lényegében a ruhát beáztatom mosószeres vízbe (semmi erőteljes nyomkodás, csavarás, dörzsölés és hasonlók), abban hagyom állni, majd annyiszor engedem le a vizet a mosdóból, és töltöm újra, amíg a víz tisztának tűnik. Ezután irány egy vállfa, és ott szárad meg (semmi szárítás és direkt radiátor közelébe pakolás).

    A szélálló-vízálló télikabátomat mosógépben mosom 40 fokon öblítő 30 perces programon nélkül és kimondottan softshell anyagokhoz készült mosószerrel (nem softshell a kabát, de a mosószer elvégzi az impregnálást), a centrifugálás kimarad, és szintén vállfán szárítom meg a direkt hőhatást kerülve.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák