Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HollyBoni

    veterán

    válasz ivana #126858 üzenetére

    Régi bringa alkatrészeket én sem rendelek külföldről (vagyis igazából már egy jó ideje sehonnan), meg ha kell egy 250ft-os bowden azt sem, de minden mást igen. Ha mégis kéne valami olcsó cucc ami nem sürgős azért szét szoktam nézni eBay-en. Most a wiggle-t említettem de a "kintről rendelés" nálam magába foglalja az összes európai nagy webshopot, meg filléres dolgoknál kínát. Nem hiszem hogy ezzel az ebike tudna versenyezni.
    Fizikailag bicóboltban már nem nagyon szoktam vásárolni, nem BP-i vagyok, ha összeadom az útiköltséget meg azt hogy mennyi időm megy el a beutazásra jobban járok egy 7-10 eurós külföldi postaköltséggel...
    Néha nevetséges különbségek vannak árban. Gumikból láttam már olyat hogy ugyanabból a típusból kint 2db külső ÉS 2db belső került annyiba mint ebike-on 1db külső... És nem, semmi akció nem volt.
    Mondjuk egy komplett groupset árat meg sem mernék nézni (ha egyáltalán van). Persze azt nem sűrűn vásárol az ember (legalábbis én nem) de mikor tavaly vettem egy komplett SRAM szettet eszemben sem volt itthon szétnézni.

    És akkor még ott van az hogy nekem általában az a tapasztalatom a legtöbb itthoni webshoppal hogy rendelek valamit aztán két nap múlva jön az email hogy "ja bocs, ez mégsincs raktáron, tudunk hozni jövőre, vagy van még helyette ilyen és ilyen".

    Sajnálom, és nem szidni akarom a saját kis hazánkat, de nekem annyi rossz tapasztalatom volt mindenféle webshoppal hogy szinte teljesen leszoktam az itthoni rendelésről. Meg igazából a szervizekkel is borzasztó tapasztalataim voltak, azért tanultam meg bütykölni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák