Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Egy gramm-mániás nyolc kilós gépén igen,meg hát egy felszerelt gumi kerületi sebessége is számottevő,de egy lánckeréksort felpörgetni?!
Ami meg a gramm-mániát úgy egyáltalán illeti,én teljesen értem,hogy egy amúgy sem nehéz kerékpár további könnyítése a grammok innen-onnan való lefaragásából áll,így ha a könnyítés a cél,valóban jó nézni egyes alkatrészek súlyát is,melyek összesen akár + kilókra is rúghatnak.(#122747) Toobee ...a sor súlyát továbbra sem hasonlítanám a kerék és a gumi súlyához.Talán annyival rosszabb pl. a pedálok súlyánál,hogy nem a kerékpár központja körül helyezkedik el,így esetleg nehezebb mozgatni technikás terepen,de kipörgetése nem hiszem számottevő energiát emésztene fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami meg a gramm-mániát úgy egyáltalán illeti,én teljesen értem,hogy egy amúgy sem nehéz kerékpár további könnyítése a grammok innen-onnan való lefaragásából áll,így ha a könnyítés a cél,valóban jó nézni egyes alkatrészek súlyát is,melyek összesen akár + kilókra is rúghatnak.
Hasaggymeg