Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Monyos #107446 üzenetére
"Vagy nem jellemző ez, és minden szervizes maximális odafigyeléssel egy tökéletes bringát ad át?"
Ez lenne az ideális, de egyáltalán nem biztos... a haverom pl. egy 300k-s Scott-ot rossz belsővel és rossz láncal vitt haza, + a nyeregcső is recsegett
. A legjobban szerintem úgy tudod átnézni, ha elviszed és alaposan meghajtod terepen is. Ha valami gond van vele, akkor visszaviszed és gariban helyrehozzák... persze át lehet bogarászni helyben is, de néhány hibát csak úgy lehet észrevenni, ha használod.
Én használtan vettem bringát szervizből, na úgy bármilyen furcsa is, szvsz biztosabb, hogy hibátlan a vas, mert a jobb használt bicókat teljesen szétkapják és leszervízelik mielőtt eladnák... (legalábbis felénk)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- Certina DS Royal
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest