Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
72lakiluk
tag
válasz
bbuffy
üzenetére
Fasza
egy időben, amikor elkapott a gépszíj gondolkodtam én is kis házi pörkölőben. A Gene CBR 101 tetszett nagyon. Aztán mégsem. Talán így többet variálhatok, szélesebb skálán próbálgathatom a kávékat innen-onnan rendelve. Igaz, hogy így már a tapasztalt pörkölő zsebébe teszem a hasznot, de nincs benne a kudarc esélye. Meg nem kell rendelgetnem kilónként a zöldet ha mást szeretnék inni. De az biztos, hogy a saját készítés élménye kitarthat pár évig. Tartson ki a lendületed sokáig !
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egy időben, amikor elkapott a gépszíj gondolkodtam én is kis házi pörkölőben. A Gene CBR 101 tetszett nagyon. Aztán mégsem. Talán így többet variálhatok, szélesebb skálán próbálgathatom a kávékat innen-onnan rendelve. Igaz, hogy így már a tapasztalt pörkölő zsebébe teszem a hasznot, de nincs benne a kudarc esélye. Meg nem kell rendelgetnem kilónként a zöldet ha mást szeretnék inni. De az biztos, hogy a saját készítés élménye kitarthat pár évig. Tartson ki a lendületed sokáig !