- Magisk
- Csendben bukkant fel a Honor X6d az Emirátusokban
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Szia,
Nem vagyok szakértő, de van már kb. bő 2 hónapnyi tapasztalatom a Lelit Anna+Graef CM800 párossal.
Eddig tökéletesen meg vagyunk vele elégedve, kettőnknek a tiétekhez nagyon hasonló használat mellett (napi max 2-3 dupla adag, tejjel capunak vagy flatwhite-nak) nekünk tökéletes.
57es kar: kicsit nehezebb hozzá extra cuccokat találni, bár a szokásosabb dolgokból: tamper, egyengető, IMS kosár, bottomless kar van, csak a választék jóval kisebb. Cserébe valamivel takarékosabb, az 58as 18-22g-al szemben mi általában 15-16g-ból főzzük a duplát.
A kávé minősége minket tejes italokhoz tökéletesen kiszolgál, épp a hétvégén járt barátnőm a Madalban, és azt mondta most már otthon is nagyon hasonló flat white-ot csinálunk, nekem ennyi bőven elég.
Gőzkar: két szimpla/ egy duplához bőven jó, nyilván egy kávé-gőzölés-kávé kört nem fogsz tudni vele gyorsan lenyomni mert a második kávé előtt várni kell hogy rendeződjön a hőfok.
Jelenleg nem látom hogy bármikor is annyira belemerülnék a kávézásba, hogy kevés lenne ez a párosítás, egyedül talán az zavar hogy a graef-ból az utolsó ~1-1,5 grammot csak pofozva lehet kinyerni, szóval max. egy kényelmesebb darálót fejlesztünk majd talán (Niche Zero...).
Szerk: amúgy én is először a tuning Gaggia-kat néztem, csak párom esztétikai okokból megvétózta a dolgot

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest