- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Na a Chelba! Az előbb beugrottam asszonykámmal az Embassyba. Pont a CM Chelba van terítéken, Kértem is egy duplát, asszonka szokásos kapcsi. Megittuk -fincsi volt- dumálgatunk,mire a szomszéd asztaltól felpattan egy srác,kezében a csészével és kifakad: Kisasszony ez.....ez a kávéé....SAVANYÚ!

Annyira komikus fejet vágott,hogy hangosan felnevettem! Jó bunkó voltam,de kiszakadt belőlem!
Gondolom nap mint nap előfordul,mert a barista hölgy nyugodtan állt a dologhoz.Felvilágosította,hogy bizony ez ilyen kávé és az a pár lapát cukor nem tett jót a savegyensúlynak...de készít egy másikat és próbálja cukor nélkül!
Mondjuk anno, legelőször engem is kicsit meglepett az első Házbín mikor még "gyümikávészűz" voltam.Pedig én nem is cukroztam meg.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest