- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paljoc
üzenetére
nagyon aluladagolni én sem, de annak meg otthoni userként kevés értelmét látom (épp eléggé gyorsítja a lefolyást a durvább őrlemény). egyébként azért durvábban őrölve a szokásos 17 gramm helyett mondjuk 16 szokott kijönni.
mindegy, azért nem értettem az egészet, mert ez csupa olyasmi, amit szerintem azóta próbálgatunk kb. kávénként, amióta elkezdtük ezt az egészet. jó, persze, vannak tipikus beállítások, és én sem nézem már meg nagyon máshogy, amiről tudom, hogy legutóbb hogy volt jó.
de az egész alapvetően a kioldódási arányról szól, mind a durvább őrlés, mind a kisebb adag, mind a rövidebb ideig tartó lefolyás azt eredményezi, hogy kevesebbet oldunk ki ugyanabból a kávéból. szerintem inkább az lehet a kérdés, hogy ez miért lehet jó. elolvasom, na!
mindenesetre szólj, ha valamilyen kávé elkezd így zenélni, akkor játszok vele én is

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest