Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Én az eredeti dugattyúval zárom le a hengert és öntöm fel zubogó vízzel. Szerintem jobb megoldás mint a Pro sapkája (lásd itt: https://www.instagram.com/p/B2BmsNkhe1p/?utm_source=ig_web_button_share_sheet) A Pro-nál ez kényszer, mert a dugó kivétele a hengerből meglehetősen macerás.
A "naked" szűrőből még van néhány. Nem jutottam el a shop-ra rakásig vele, mert elviszegetik így. Amúgy a "hosszú szoknya" miatt nem nevezném naked-nek, max "bugyinincsrajtá"-nak. Nagyon természetellenesen alá kell hajolni, vagy tükröt használni, hogy lásd a kifolyó kávét. Ez már általános iskolában sem volt elegáns módszer :-). Könnyebben tisztítható és jól jön, ha több kávé készül egymást követően.
Amúgy, ha a jelenlegi fémszűrőről legyilkolódik a szilikon perem, akkor használható anélkül is. De van némi készlet abból is. Ki fogom próbálni az új fém szűrőt is. Abból is szívesen rendelek, ha van igény rá.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest