Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Nos, idáig bírtam. Igazából hamarabb el akartam kezdeni A megmérettetést, de elfogyott a vizem, úgyhogy leugrottam gyorsan a Sparba egy kis Old Boy-ért. Mazzer Major vs Ascaso i-Mini 2 Etióp Djimmah kávéval. Beállítottam mind a két gépet tapintásra és lefolyásra egyező szemcseméretre, majd tizedgrammra pontosan mért kijövő őrleménnyel operáltam. Grammra azonos hűtőcsapolás után húztam a kávékat. A kijövő őrleményen látszódott mennyivel szebb a Majoré, nem is kellett volna neki fogpiszkálás, de azért megnéztem, hogy maradt-e valami a foga között. A tamperelés erősségét nem mértem, de az én fejemben úgy él a dolog, hogy azt elég pontosan meg tudom ismételni, messze földön híres becslőképesség miatt én szoktam megmondani éppen milyen nehéz a disznó. Szóval nem is szaporítanám a szót, szerencsére nem az lett az eredmény, amire vártam. Két duplát húztam mindkét őrlő őrleményével és ízre közel azonos lett minden húzás. Igyekeztem 1-1 deci vízzel öblögetni kóstolások előtt sőt, még a csészét sem változtattam, végig ACF-fel dolgoztam. Most éppen szarul vagyok, lehet elég lett volna 1-1 duplával próbálkozni. Ez nyilván nem hivatalos, még legalább 96 kávét kell húznom, de támpontnak jó lehet.
Sponsored by tariattila, a Dél-alföldi Mazzer disztribútor.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Open Broadcaster Software OBS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest