Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
PeterAgos
üzenetére
Igyekeztünk minden lényeges infót megosztani a honlapon is, de talán úgy tudnám összefoglalni, hogy nem akartunk kompromisszumot kötni, illetve gyenge láncszemet hagyni a folyamatban. Volt ami komolyabb beruházást igényelt, de volt olyan, ami inkább "csak" időt, energiát és több figyelmet. Egyedül nem is ment volna, de szerencsére nagyon jó csapat állt össze, így mindenki azzal foglalkozhat, amihez a legjobban ért. Ezáltal abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy pár egyéb teendő mellett a kávéra koncentrálhatok. A kezdő hibákat is igyekeztünk minimalizálni, ezért a kezdetektől fogva igénybe vettük Kis Zoli (ex-CasMo, holistik coffee) tudását is, egyik legjobb döntésünk volt.
Izgalmas év van mögöttem, így hirtelen nem is tudom mit emelhetnék ki belőle, de további kérdésekre nagyon szívesen válaszolok.mdav88, cotagg, soldier2: Köszönöm, majd akkor egy halvány off erejéig jelzem az indulást.
bl4ze: Én is csak magamat tudnám idézni, de ha a felület mögé nézel, akkor az már most látszik, hogy nem egy wordpress sablont alakítgatunk, hanem egy rendkívül melós, korszerű megoldáson dolgozunk. Nem az én munkám, így most nem magamat veregetem vállon.
Annyit ígérhetek, hogy ha nem is egyből az indulásnál, de az azt követő hetekben már integrálva lesz rengeteg olyan funkció, ami ma elvárható egy igényes webshoptól. Mobilról még nem érdemes ránézni, de kezdésre azzal is megleszünk.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annyit ígérhetek, hogy ha nem is egyből az indulásnál, de az azt követő hetekben már integrálva lesz rengeteg olyan funkció, ami ma elvárható egy igényes webshoptól. Mobilról még nem érdemes ránézni, de kezdésre azzal is megleszünk.