- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
PeterAgos
üzenetére
Igyekeztünk minden lényeges infót megosztani a honlapon is, de talán úgy tudnám összefoglalni, hogy nem akartunk kompromisszumot kötni, illetve gyenge láncszemet hagyni a folyamatban. Volt ami komolyabb beruházást igényelt, de volt olyan, ami inkább "csak" időt, energiát és több figyelmet. Egyedül nem is ment volna, de szerencsére nagyon jó csapat állt össze, így mindenki azzal foglalkozhat, amihez a legjobban ért. Ezáltal abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy pár egyéb teendő mellett a kávéra koncentrálhatok. A kezdő hibákat is igyekeztünk minimalizálni, ezért a kezdetektől fogva igénybe vettük Kis Zoli (ex-CasMo, holistik coffee) tudását is, egyik legjobb döntésünk volt.
Izgalmas év van mögöttem, így hirtelen nem is tudom mit emelhetnék ki belőle, de további kérdésekre nagyon szívesen válaszolok.mdav88, cotagg, soldier2: Köszönöm, majd akkor egy halvány off erejéig jelzem az indulást.
bl4ze: Én is csak magamat tudnám idézni, de ha a felület mögé nézel, akkor az már most látszik, hogy nem egy wordpress sablont alakítgatunk, hanem egy rendkívül melós, korszerű megoldáson dolgozunk. Nem az én munkám, így most nem magamat veregetem vállon.
Annyit ígérhetek, hogy ha nem is egyből az indulásnál, de az azt követő hetekben már integrálva lesz rengeteg olyan funkció, ami ma elvárható egy igényes webshoptól. Mobilról még nem érdemes ránézni, de kezdésre azzal is megleszünk.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Crimson Desert
- PC Game Pass
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit ígérhetek, hogy ha nem is egyből az indulásnál, de az azt követő hetekben már integrálva lesz rengeteg olyan funkció, ami ma elvárható egy igényes webshoptól. Mobilról még nem érdemes ránézni, de kezdésre azzal is megleszünk.