Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazsee71

őstag

válasz PeterAgos #79055 üzenetére

Igyekeztünk minden lényeges infót megosztani a honlapon is, de talán úgy tudnám összefoglalni, hogy nem akartunk kompromisszumot kötni, illetve gyenge láncszemet hagyni a folyamatban. Volt ami komolyabb beruházást igényelt, de volt olyan, ami inkább "csak" időt, energiát és több figyelmet. Egyedül nem is ment volna, de szerencsére nagyon jó csapat állt össze, így mindenki azzal foglalkozhat, amihez a legjobban ért. Ezáltal abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy pár egyéb teendő mellett a kávéra koncentrálhatok. A kezdő hibákat is igyekeztünk minimalizálni, ezért a kezdetektől fogva igénybe vettük Kis Zoli (ex-CasMo, holistik coffee) tudását is, egyik legjobb döntésünk volt.
    Izgalmas év van mögöttem, így hirtelen nem is tudom mit emelhetnék ki belőle, de további kérdésekre nagyon szívesen válaszolok.

mdav88, cotagg, soldier2: Köszönöm, majd akkor egy halvány off erejéig jelzem az indulást.

bl4ze: Én is csak magamat tudnám idézni, de ha a felület mögé nézel, akkor az már most látszik, hogy nem egy wordpress sablont alakítgatunk, hanem egy rendkívül melós, korszerű megoldáson dolgozunk. Nem az én munkám, így most nem magamat veregetem vállon. :) Annyit ígérhetek, hogy ha nem is egyből az indulásnál, de az azt követő hetekben már integrálva lesz rengeteg olyan funkció, ami ma elvárható egy igényes webshoptól. Mobilról még nem érdemes ránézni, de kezdésre azzal is megleszünk.

Új hozzászólás Aktív témák