- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Csak hogy tudd, szegedi kávézókat én is tettem fel, és abból talán a Szia használ AVX kávét egyedül. A másik kettő, akiket feltettem tutira nem. És miért baj az, ha valakit neveznek? Az AVX pörkölőt is én neveztem mert még más nevezte, megnyugtatlak pénz nélkül. Baristát is neveztem, akinek semmi köze az AVX-hez, de szegedi. Én neveztem őket, Te meg nem szavazol rájuk, mert nem is ismered Őket. Te is nevezel valakit, én meg arra nem szavazok esetleg, mert nem ismerem. Még akarok nevezni egy kis szentesi pörkölőt, de egyelőre nem találom őket. Pedig jót tenne nekik is ha többen tudnának róluk. Ez az egész szerintem erről kellene hogy szóljon nem az őrült versengésről. Én nagyon szívesen látnék egy jól összeszedet listát az ország minden kis szegletében működő prökölőről, ha arra járnék, akkor be tudjak térni. Függetlenül attól, hogy itt szavaznak rá vagy nem.
Tényleg van már ilyen lista? Esetleg készülőben?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest