- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Mindenkinek más az igénye. Nekem például egyenlőre elég a Gaggia/iberital páros.
Én is sokaltam az árat a Gene-ért de nem bántam meg. Sokkal többet ad számomra,mint egy"profi" kávégép/örlő páros.
Neked az fontos,hogy minél többször ihass ugyanolyan jól sikerült kávét,stabil gépen.
Nekem meg az fontosabb,hogy saját magam pörkölöm az alapanyagot. Járok a zöld cucc után.Megismerek új kávés arcokat,helyeket meg persze kihívásokat! :-)
Pörkölés közben szórakozom. Kisérletezgetem,próbálgatom és közben tanulgat az ember.A gasztronómiai alapigazság itt is helytálló:jó kávét csak jó alapanyagból lehet készíteni. Illetve ha megismered az anyagot amivel dolgozol te is jobbá válsz.
Nem mondom,hogy maga az eszközpark nem fontos (pláne eszpresszónál) de nem a legfontosabb.Persze csak ha már megvan az alap eszpresszóképes technika.Mellesleg az én kávéfogyasztásom mellett maximum 2 év alatt behozza az árát. De valószínűbb,hogy hamarabb.Persze hozzáteszem,én megiszom a gyengébben sikerült pöriket,kávékat is.
Alapszinten elég könnyen lehet jó kávét pörizni kezdőként is. A jó alapanyagok nálam elsőre jók lettek: sidamo,guatemala stb.
Persze nem árt megfogadni a tapasztaltabbak tanácsait.Még ha szűkszavúak is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- Formula-1
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA2 Fly Smart Combo, Új, 2 év garanciával
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- LENOVO Gaming topik - friss lista (2026.02.10)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest