Hirdetés
- Google Pixel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Szerettem volna tegnapi inni egy kávét itt, Kiskunhalason. Ki is választottam a megfelelő helyet, egy nem olyan rég nyílt könyvesboltot, ahol Manuel tábla volt kint. A kirakatból megsasoltam: Major őrlő, meg egy La Speziale stílusra hajazó gép. Kértem egy eszpresszót (220), megy a gép, szépen megáll saccra a normál időben, kezdek örülni: végre tudok itthon is jó kávét inni...aztán a nő ráindított újra
Kérdezik a végén, hogy finom volt-e? Visszakérdeztem, hogy a darálót szokták-e állítani. Elmondása szerint még soha nem nyúltak hozzá. Erről ennyit, pedig igényesnek tűnt a hely. Szomorú, hogy szinte mindenhol fullos gépek vannak és úgy kell vadászni a jó helyeket. Budapesten egész jó a helyzet, de vidéken siralmas.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kérdezik a végén, hogy finom volt-e? Visszakérdeztem, hogy a darálót szokták-e állítani. Elmondása szerint még soha nem nyúltak hozzá. Erről ennyit, pedig igényesnek tűnt a hely. Szomorú, hogy szinte mindenhol fullos gépek vannak és úgy kell vadászni a jó helyeket. Budapesten egész jó a helyzet, de vidéken siralmas.