- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
Megérkezett hozzám is a Fragola féle rézbojleres Gaggia Classic. Igen, a halálcsillag

Reggel kis PID állítgatás és kijövő víz méregetés után 2 fontos tapasztalatot tudtam szerezni:1. Kb 25perc melegedés után a kijövő víz hőfoka a csapolás elején 3-5 másodperc alatt eléri a maximumot, majd szinte végig ott marad a beállított értéken. Kb 10db 30másodperces 50milliliteres csapolást mértem meg 10perces közökkel. A legnagyobb hőmérséklet esés 0,3C fok volt az egyik csapolásom végére, ami a lófasznál is lófaszabb kategória
Ha jól tudom a La Marzocco gépeknél is csak 0,5C fokos stabilitást garantál a gyártó. Persze lehet hogy ők sorozat csapolások alatt is, de igazából ez tök mindegy az én szempontomból.
Bátran kijelenthetem én is, hogy ez a gép BUTÁL HŐSTABIL!2. Felbontottam egy márc.16os pörkölésű CM kenyát, ami hát elég széplelkű kis finnyás egy kávé

Olyan dupla ristrettót húztam vele 92C fokos PID beállításnál, hogy boldogságomban össze vissza fostam magam
Talán életem eddigi legjobb kávéját ittam itthon!Még egyszer köszönöm a gépet Fragolának!!!
Fragola for president!
Na most meg megyek és jól kinyitom a fedelét, hogy megpillantsam a csodagyerek arcát is

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Fallout 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral új állapotban
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Eladó keveset használt Christopeit AL2 Szobakerékpár
- DJI Neo 4K AI vezérelt, dobozos, garanciális drón eladó ajándék töltő hubbal!
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest