Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Nana, annyit írtam, hogy annál többet nem adnék egy automatáért.
De inkább a Brikka kézi hajtánnyal, mint az automata. Jópár gépből ittam már kávét, ez alapján képtelen vagyok elhinni, hogy fekete löttynél jobbat köp ki akármelyik (bár Acquavivával még nem volt dolgom). Persze valami feldereng a kávéból, meg a friss minőségi jobb eredményt ad, de még mindig nem jót.Olaszországot végigtoltuk napi 4-5 HX-es kávéval, rájuk is borítottam volna az asztalt, ha meglátok egy automatát.

Parci: Azért annyira nem kritikus a helyzet, az irodai két Impressa 500-as ridegtartásban két éve bírja a strapát. Amúgy szervizelni tényleg ne kelljen, szüleimnek simán elment már 25-30e a Saeco javítására, volt hogy egy hónapig volt a szervizben, a panelen makacsolta meg magát valami. Na ez bennük a szívás.
von toth: Valószínűleg az is tény, hogy nem tudod használni a Brikkát.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De inkább a Brikka kézi hajtánnyal, mint az automata. Jópár gépből ittam már kávét, ez alapján képtelen vagyok elhinni, hogy fekete löttynél jobbat köp ki akármelyik (bár Acquavivával még nem volt dolgom). Persze valami feldereng a kávéból, meg a friss minőségi jobb eredményt ad, de még mindig nem jót.